< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered Türkçe Yama [DeepL] (5. sayfa)

-
-
uğraşıların için çok teşekkürler. ilk postta V6 linki duruyor. V7'yi yüklememiş miydin?
-
Rica ederim.Linkler V7 yazılar V6 kalmış düzenledim.
-
Hocam steam başarımlarını engelliyor mu yama? mods klasörü olduğu için acaba mod olarak mı görüyor diye düşündüm de yamayı. Bethesda oyunlarında çoğu mod başarımları deaktif ettiği için sormak istedim
-
Etkilememesi gerek diye biliyorum.
-
Siz bana ne yazmışsınız diye okuyacaktım unutmuşum, yeni aklıma geldi. Dur az daha atayım;
Edit: Okuduğunu anlamıyan herif şapkalı z falan kullanıyor. Bir şeyler bilmiş olabileceğinin felsefesini yapıyor. Hadi ceylanım, sen bu yama ile Oblivion'ı oyna, sonra Skyrim'i oyna. Ve oyundan ne anladığını bana özelden yaz. Harflere şapka koyarak yaz ama, kökenlerini merak ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 29 Nisan 2025; 6:23:40 >
-
'Saçma geliyorsa sadece yapman gereken yamayı kullanmamak bütün meseleyi çözer.'' den sonra cidden okumadım zira zaten kullanmıyorum. Ana sayfamda oynadığım oyunun çevirisinin konusunu bana DH'nın yapay zekası gösterdi merak edip okuyayım dememle cehalet alimlerini gördüm. Böyle yamaları kullananlara da acımıyor değilim. Hallerine hele...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 29 Nisan 2025; 6:20:47 > -
Her yerde bunlardan bi tane olmak zorunda mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zorunda değil, hatta bazen birden fazla bile olabilir. Takma fazla. Yamana bak.
-
Madem konunuza tekrar daldım şunu yazayım da gideyim bari; 'malesef' değil 'maalesef'. Yapay zeka ile çeviri yapıp tavır takınmakta epey tutacak gibi sanki?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X