Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.368
Cevap
129
Favori
1.635.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

galiba ya büyülü ormanlarda ya da böyle elflere yakışır yerlerde görmek istiyor asilliklerine yakışır şekilde.

Tabi yani. Bence tüm ırkların kendine özgü dünyaları olmalı diye düşünüyorum. Oblivion da tüm ırk lar bir arada sevgi yumağı olmuşlardı. Yaşadıkları yerler farklı olmalı, binaları, kullandıkları eşyalar vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

Arena'yı kaldırmayan bilgisayarı olan arkadaş varsa bence aramızda para toplayıp ona bilgisayar alalım yalnız. Çok kötü bir durum yani o.

elderdan bahsetmeye çalışmıştım ama

"Elder" derken "The Elder Scrolls" ismini kast ediyorsan o isim serinin tüm oyunlarında var.The Elder Scrolls I(Arena)-II(Daggerfall)-III(Morrowind)-IV(Oblivion) ve şimdide TES V:Skyrim çıkacak.

şu oblivionu nerden bulabilirim peki

• quote:

Netten sipariş edebilirsin ucuzdur da muhtemelen kaç yıllık oyun oldu o da şaka maka.
  • şu trailer dakinden başka oyun içi video çıkmadı daha demi ?
  • Hayır çıkmadı daha. Dur 8 ay var herşeyi açıklamasınlar istersen hemen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

Arena'yı kaldırmayan bilgisayarı olan arkadaş varsa bence aramızda para toplayıp ona bilgisayar alalım yalnız. Çok kötü bir durum yani o.

elderdan bahsetmeye çalışmıştım ama

"Elder" derken "The Elder Scrolls" ismini kast ediyorsan o isim serinin tüm oyunlarında var.The Elder Scrolls I(Arena)-II(Daggerfall)-III(Morrowind)-IV(Oblivion) ve şimdide TES V:Skyrim çıkacak.

D&R'larda çok ucuza vardı bir ara.

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

quote:

galiba ya büyülü ormanlarda ya da böyle elflere yakışır yerlerde görmek istiyor asilliklerine yakışır şekilde.

Tabi yani. Bence tüm ırkların kendine özgü dünyaları olmalı diye düşünüyorum. Oblivion da tüm ırk lar bir arada sevgi yumağı olmuşlardı. Yaşadıkları yerler farklı olmalı, binaları, kullandıkları eşyalar vs.

Ama TES'te hep öyledir ya. İmparatorluk ırkların bölgelerini ele geçirip birleştirdi yani. Gerçi gerilerde bir yerlerde ırkçılık falan olduğunu gösteriyorlar oyunlarda da, pek baskın değil. Ah bethesda, ah. Biraz daha gerçekçi yapsa şu seriyi, ırkların farklarını ortaya koysa, ırk çekişmeleri olduğunu gösterse, çocuklar falan ile daha gerçekçi yapsa ne güzel olacak bu iş de yapmıyorlar işte. :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

Hayır çıkmadı daha. Dur 8 ay var herşeyi açıklamasınlar istersen hemen

olmaz açıklasınlar
  • carrefour da 20 liraya düşmüş orjinali, netten indiriceksen torrentte rahatça bulursun
  • Oyungezerde 10 sayfalık ön incelemesi var kaçırmayın derim.
  • quote:

Oyungezerde 10 sayfalık ön incelemesi var kaçırmayın derim.

Ohaa yarın yapılacak ilk iş belli oldu
  • Ben bizim semtte bulamadım oyungezeri ciddi ciddi :D
  • quote:

quote:

bunada şükür en azından dragon age deki gibi elfleri köle sürtük gibi göstermiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Yukarda linki verilmiş ama üzerinde durulması gereken bir başyapıt için biraz az dikkat çekmiş.........
    Link için teşekkürler.....

SANAT DEDİĞİN BUDUR GALİBA........

Böyle müzikleri görünce utanç basıyor, müzisyenim çünkü bu kadar iyi malzeme kim bilir ne zaman çıkar

• quote:

quote:

Sonuçta tes'in konjonktürü bu. Şehirleri birbirnden ayıran binaların biraz farklılığı vs... Şehir-böge ayrımını bırak, ırklar arasında bile görüntü farkından ziyade bir şey yok (küçük şeyler dışında), karakter gelişimi-seçenekler fln müthiş ayrıntılı ama keşke seçtiimiz ırkın da kendine göre avantaj dezavantajları olsa ama belirgin

• Evet aslında bu önemli bir eksik.
  • quote:

Oyungezerde 10 sayfalık ön incelemesi var kaçırmayın derim.

10 sayfa mı tam inceleme olmuştur o
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEr0nim0

quote:

quote:

Sonuçta tes'in konjonktürü bu. Şehirleri birbirnden ayıran binaların biraz farklılığı vs... Şehir-böge ayrımını bırak, ırklar arasında bile görüntü farkından ziyade bir şey yok (küçük şeyler dışında), karakter gelişimi-seçenekler fln müthiş ayrıntılı ama keşke seçtiimiz ırkın da kendine göre avantaj dezavantajları olsa ama belirgin

Yukarda belirttiğim 10 sayfalık önincelemede bahsedilen konulardan birisi buda. Irk ayrımları belirginleştirilmiş, hatta ırklar içinde karası beyazı vs. bile farklılıklar varmış. Mesela yaşadıkları köyler bile ayrı olacakmış..

• Lafta kalmasın da bunlar. Gerçi öyle olsa bile yine de ağzımın suyu aka aka oynayacağım eminim
  • ya büyük ihtimalle bizim hayal ettiğimiz gibi olmayacak.. köy-kasab zaten beklemiyorum da hani görevlere istinaden belli ırkların toplu küçük yerleşim birimleri belki olabilir... onun dışında ırk ayrımını yine hissetmeyeceiz eminim.. benim kastettiğim siyah-beyaz ayrımından ziyade; mesela elf ile oynuyorsam range itemlerinde ekstra bi avantajım olmalı (ne alakaysa lor'da ok kullanıyorlar diye heralde) imperialler gece net bi biçimde görseler veya binaların içinden, dışından duvar arkası belli bi mesafede düşmanları en azından bi işaret şekliyle görebilseler, insanlara ayrıca bir şey vermeye gerek yok; malın önde gideni bile olsa bir çoğumuz insan olacak ... böyle şeyler yani....
  • Öyle olaylar var yalnız zaten.
    Argonian'lar suda nefes alıyor, hastalıklara karşı bağışıklığa sahip.
    Khajiit* karanlıkta görebiliyor, vs.
    *Khajiit şeklindeki kullanım hem tekil hem çoğul sanırım, Khajiit'ler yanlış olabilir, ama emin değilim.

Ayrıca mesela High Elf'ler büyüye daha yatkın, Redguard ve Nord'lar silahlara, vs.

Irkların birbirinden uzak olarak kalması, birbirleriyle kaynaşmış olmaması ise TES'e aykırı bir durum zaten, evrende pek ırkçılık yok yani. En azından oyunlarda yok pek.
    Irkçılık, ırk kavgaları vs olsa fena olmazdı gerçi, daha derin olurdu bir nebze.
    Sırf ırkından dolayı sana görev vermeyenler falan :P
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.