Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.368
Cevap
129
Favori
1.635.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Türkçesi için hazırlıklar başlasın bu arada Eski Yazmalar 5:Gökçember

Alıntıları Göster
    Kim bilir 6 ne zaman çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: Facafuccu

Haritada Skyrimden başka birçok map var bunların hangileri oyun olarak kullanıldı, hangileri skyrim gibi beklemede bunları kısaca anlatırmısınız?
    Aslında Skyrimden sonra çıkıcak oyunu merak ettim, daha kendisi çıkmadı ama ben karlı çevreyi ve atmosferi her ne kadar hoşuma gitsede, oyunu yeşil bir alanda tamamlamayı arzu ederim bu nedenle de aslında en çok merak ettiğim black mars haritası bu harita üzerinde bethesta oyun çıkarttımı?

1. oyun Arena (Haritanın tümü)
    2. oyun Daggerfall (haritada Hammerfell ve High Rock bölgeleri)
    3. oyun Morrowind (haritada Morrowind bölgesi)
    4. oyun Oblivion (haritada Cyrodiil bölgesi)
    5. oyun Skyrim (haritada Skyrim bölgesi)

Morrowind'de sadece Vvardanfell gibi ismi olan ortadaki adamsı yere gittik bu arada, düzeltme olsun ufak bu.

O harita da biraz güncelliğini yitirmiş olabilir bir de, en son belirlenmiş olan harita şu sanırım:
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Ufak farklılıklar var :P

@POLATAGA
    Her ne kadar ciddi olmasan da, Kadim Yazıtlar demiştik sanırım diye hatırlıyorum Oblivion çevirisinde. Öyle yani. :P

Pf ama o değil de. Vakit de geçmez ki be arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Facafuccu

Haritada Skyrimden başka birçok map var bunların hangileri oyun olarak kullanıldı, hangileri skyrim gibi beklemede bunları kısaca anlatırmısınız?
    Aslında Skyrimden sonra çıkıcak oyunu merak ettim, daha kendisi çıkmadı ama ben karlı çevreyi ve atmosferi her ne kadar hoşuma gitsede, oyunu yeşil bir alanda tamamlamayı arzu ederim bu nedenle de aslında en çok merak ettiğim black mars haritası bu harita üzerinde bethesta oyun çıkarttımı?

1. oyun Arena (Haritanın tümü)
    2. oyun Daggerfall (haritada Hammerfell ve High Rock bölgeleri)
    3. oyun Morrowind (haritada Morrowind bölgesi)
    4. oyun Oblivion (haritada Cyrodiil bölgesi)
    5. oyun Skyrim (haritada Skyrim bölgesi)

Morrowind'de sadece Vvardanfell gibi ismi olan ortadaki adamsı yere gittik bu arada, düzeltme olsun ufak bu.

O harita da biraz güncelliğini yitirmiş olabilir bir de, en son belirlenmiş olan harita şu sanırım:
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

Ufak farklılıklar var :P

@POLATAGA
    Her ne kadar ciddi olmasan da, Kadim Yazıtlar demiştik sanırım diye hatırlıyorum Oblivion çevirisinde. Öyle yani. :P

Pf ama o değil de. Vakit de geçmez ki be arkadaş.

Alıntıları Göster
    OBLIVION'DAN 200 YIL SONRASI
    Skyrim, Oblivion'dan sonra büyük bir sıçrama yaparak 200 yıl ileriye taşıyor hikayemizi.Oyunun adından da anlaşıldığı üzere bu sefer Tamriel'in en kuzeyindeki karlı dağlarla kaplı, Nordların hüküm sürdüğü Skyrim'e götürüyor bu seferki maceramız bizi. Skyrim kralının bir suikaste kurban gidişinin arifesinde Skyrim bölgesinin İmparatorluğun içinde kalmasını isteyenler ve İmparatorluktan kopmak isteyenler arasında büyük bir sivil savaş patlak verir. Meşhur Elder Scrolls yazıtlarında ejderhaların ve tanrısal güce sahip, dünyaları tüketen Alduin'in dönüşüne dair son kehanet de Skyrim'de çıkan iç savaş olunca iş ciddiye biner. (Alduin'in gelişine işaret eden diğer kehanetler; Staff of Chaos'un kırılışı (The Elder Scrolls: Arena), Numidium'un ortaya çıkışı (TES: Daggerfall), Volkanik Kızıl Dağ (TES: Morrowind) ve Oblivion Kapılarının açılışı (TES: Oblivion). Meğerse bunca zamandır Alduin'e hazırlıyorlarmış bizi) Alduin'in muazzam bir ejderha formunda döneceği öngörüldüğünden, Dragonborn'ların sonuncusu olarak Skyrim'e doğru yolculuğa çıkıp Tamriel'i bu karanlık olayların ortasından kurtarmak bize düşer. (Alıntıdır)

yukarıda bir oyun sitesinin ön incelemesinin alıntısını yaptım, adamlar bu kadar güzel bir hikayeyi muhteşem bir sabır göstererek harmanlamışlar, sizi bilmem ama bana düşen tek şey adamların önünde şapka çıkarmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

OBLIVION'DAN 200 YIL SONRASI
    Skyrim, Oblivion'dan sonra büyük bir sıçrama yaparak 200 yıl ileriye taşıyor hikayemizi.Oyunun adından da anlaşıldığı üzere bu sefer Tamriel'in en kuzeyindeki karlı dağlarla kaplı, Nordların hüküm sürdüğü Skyrim'e götürüyor bu seferki maceramız bizi. Skyrim kralının bir suikaste kurban gidişinin arifesinde Skyrim bölgesinin İmparatorluğun içinde kalmasını isteyenler ve İmparatorluktan kopmak isteyenler arasında büyük bir sivil savaş patlak verir. Meşhur Elder Scrolls yazıtlarında ejderhaların ve tanrısal güce sahip, dünyaları tüketen Alduin'in dönüşüne dair son kehanet de Skyrim'de çıkan iç savaş olunca iş ciddiye biner. (Alduin'in gelişine işaret eden diğer kehanetler; Staff of Chaos'un kırılışı (The Elder Scrolls: Arena), Numidium'un ortaya çıkışı (TES: Daggerfall), Volkanik Kızıl Dağ (TES: Morrowind) ve Oblivion Kapılarının açılışı (TES: Oblivion). Meğerse bunca zamandır Alduin'e hazırlıyorlarmış bizi) Alduin'in muazzam bir ejderha formunda döneceği öngörüldüğünden, Dragonborn'ların sonuncusu olarak Skyrim'e doğru yolculuğa çıkıp Tamriel'i bu karanlık olayların ortasından kurtarmak bize düşer. (Alıntıdır)

yukarıda bir oyun sitesinin ön incelemesinin alıntısını yaptım, adamlar bu kadar güzel bir hikayeyi muhteşem bir sabır göstererek harmanlamışlar, sizi bilmem ama bana düşen tek şey adamların önünde şapka çıkarmak

Alıntıları Göster
    up beyler up

• quote:

Orijinalden alıntı: _THE_MAD_TURK_

up beyler up

Alıntıları Göster
    Daha önce böyle bişe duydunuzmu.....

http://www.youtube.com/watch?v=veWnhcbKl3k&feature=feedu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

Alıntıları Göster
    serinin son oyunu oluyor o zaman yazıtlara göre..hüzünlendirici ...

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

Çok iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thausael

Müzikleri Jeremy Soule mu yapıyor acaba? Morrowind'den esintiler aldım müzikte. Eğer Jeremy Soule yazmışsa müzikleri, bir sürpriz olur da oyun kötü çıkarsa en azından harika müziklerini dinleriz. Jeremy ağabeyimizden kötü iş çıktığını duymadım bu zamana kadar.

evet müzikler Jeremy Soule'den

Alıntıları Göster
    Yukarda linki verilmiş ama üzerinde durulması gereken bir başyapıt için biraz az dikkat çekmiş.........
    Link için teşekkürler.....

SANAT DEDİĞİN BUDUR GALİBA........

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Yukarda linki verilmiş ama üzerinde durulması gereken bir başyapıt için biraz az dikkat çekmiş.........

Alıntıları Göster
    6 yıllık oyunculuk hayatımda oblivion oynadığım tek rpg oyunuydu skyrim ikinci olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: On.E

Harita küçük geldi bana ya Cyrodiil'e göre küçük açıkçası valla yeni grafiklerinde etkisiyle konsola uyarlamak için alan ve detaydan iyice kesecekler gibi bu oyunun kalitesini düşürecektir en azından detaylarda PC'yi konsollara benzetmezler umarım bir konsol sahibi olarak böyle bir seri için geri bir platform konsollar artık..

Alıntıları Göster
    sonunda... bugün güzel bir gün olmaya başladı....
  • quote:

Alıntıları Göster
    Mesajı yeni sayfaya taşıyorum.Lütfen dikkat.....

• quote:

Mesajı yeni sayfaya taşıyorum.Lütfen dikkat.....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba,

yukarıdaki müzikleri dinlerken eski anılarım canlandı :):)

Morrowind ve Oblivion'un müziklerini bulabileceğim bir adres var mıdır? mp3 olursa daha makbule geçer :):)

Sırf müzikler için şimdi Morrowind kuruyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

serinin son oyunu oluyor o zaman yazıtlara göre..hüzünlendirici ...

Niye öyle olsun ki? o.o

quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Arkadaşlar merhaba,

Morrowind ve Oblivion'un müziklerini bulabileceğim bir adres var mıdır? mp3 olursa daha makbule geçer :):)

Oyunun klasörleri arasında olsa gerek müziklerin yamulmuyorsam. Yoksa da torrente yamulursun artık, nebleyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Arkadaşlar merhaba,

morrowind ost hotfile fileserve megaupload... bunlar güzel kelimeler
  • quote:

Alıntıları Göster
    Abartmayın allah aşkına binlerce bunun gibi piyano solosu vardır tamam güzel de şaheser demek nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: McScReaM

Abartmayın allah aşkına binlerce bunun gibi piyano solosu vardır tamam güzel de şaheser demek nedir.

Bahsettiğin sololarda,oyunlaramı ait.HEmde böylesi oyunlara.Forumun oyunlara ayrılmış bir bölümündeyizde şu an..Diğer sololarla kıyaslamaya neden kalktın..
    Kimse Adagio Rodriguez le kıyaslamıyor sonuçta(gerçi o gitar ustası )..
  • quote:

bence de internette çok daha başarılıları var. örnek(gerçi video metal gear solid)

http://www.youtube.com/watch?v=1AVoHlCD1SQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gin! -- 6 Mart 2011; 19:42:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gin!

quote:

bence de internette çok daha başarılıları var. örnek(gerçi video metal gear solid)

Alıntıları Göster
    Evet oyunlara ait illa koy derseniz koyabilirim bir kaç tane hatta çoğu 1990lı yılların :) Ayrıca oyun müziği olması onu şaheser yapmaz ama oyun müziklerinin en iyisi bence dersin o ayrı. Dediğim gibi güzel müzik ama şaheser çok ağır.

• quote:

Orijinalden alıntı: obi_van

quote:

Bel altı çalışacaksak bizde de malzeme var

http://www.youtube.com/watch?v=6miaTf1gF4g

• quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

quote:

Orijinalden alıntı: obi_van

quote:

Bel altı çalışacaksak bizde de malzeme var

http://www.youtube.com/watch?v=6miaTf1gF4g

Alıntıları Göster
    zaman geçmiyor azizim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.