Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.368
Cevap
129
Favori
1.635.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 'Battlehorn Castle' türü bir dlc ile beraber çıksa keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemreserpal

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

serinin son oyunu oluyor o zaman yazıtlara göre..hüzünlendirici ...

Niye öyle olsun ki? o.o

önceki sayfada nedenini yazmıştım, bütün elder scrolls oyunları bir hikaye etrafında toplanmış o yüzden
  • Merak etmeyin çıkarırlar yine Yaparlar birşeyler.
  • Bir türlü sevemedim bu seriyi, hadi bakalım belki bu sefer kırarız şeytanın bacağını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

quote:

quote:

Niye öyle olsun ki? o.o

önceki sayfada nedenini yazmıştım, bütün elder scrolls oyunları bir hikaye etrafında toplanmış o yüzden

Yok abi ya, sadece önceki oyunlardaki olayları bu oyunda bir kehanetin gerçekleşmesi için kullanıyorlar, serinin son oyunu olmasına gerek yok ki.

• Oyunu oynamaktan cok oyunu oynarken yapacagım fantazılerı dusunuyorum ben.atımıza atlayıp dag bayır gezmek,yenı yerler kesfetmek.bu ozgurlugu sevıyorum tes oyunlarında.
  • Oyun oynamaktan çok oyun için mod indirmekle, kurmakla uğraşıyorum ben normalde. O da eğlenceli oluyor. :P
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stradale

quote:

quote:

Niye öyle olsun ki? o.o

Yok abi ya, sadece önceki oyunlardaki olayları bu oyunda bir kehanetin gerçekleşmesi için kullanıyorlar, serinin son oyunu olmasına gerek yok ki.

zaten çıkaracak olsalar bile bir kılıf bulurlar adamlar neler yapmış onu mu bulamayacaklar

• Heyecanlandım bak şimdi konuyu yeni gördüm de
  • ben ilk oynu oynayamamıştım sistem kaldırmamıştı bu sefer öyle bişiy olmıyacak inşallah bu arada şuan birinci oyunu nerden alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

ben ilk oynu oynayamamıştım sistem kaldırmamıştı bu sefer öyle bişiy olmıyacak inşallah bu arada şuan birinci oyunu nerden alabilirim

Serinin ilk 2 oyunu resmi sitesinden bedava indirebiliyorsun. Yani 1 hafta önce baktığımda öyleydi kampanya kaldırılmamışsa bir bak derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attackers In The Forest

quote:

ben ilk oynu oynayamamıştım sistem kaldırmamıştı bu sefer öyle bişiy olmıyacak inşallah bu arada şuan birinci oyunu nerden alabilirim

Serinin ilk 2 oyunu resmi sitesinden bedava indirebiliyorsun. Yani 1 hafta önce baktığımda öyleydi kampanya kaldırılmamışsa bir bak derim..

Arkadaş 1. oyun derken muhtemelen Morrowind veya Oblivionu kastediyor.
  • Arena'yı kaldırmayan bilgisayarı olan arkadaş varsa bence aramızda para toplayıp ona bilgisayar alalım yalnız. Çok kötü bir durum yani o.
  • atmosfer Morrowind deki gibi kasvetli mistik olur umarım , Oblivion en tek eksiği bu atmosferdi bence
  • Yeni video da bence bu mistik havayı yakalamış gibi görünüyor ama yine tam olarak bilemeyiz. Benimde istediğim oblivion daki gibi elf ler ortalıkta gezmezler umarım :)
  • quote:

Arena'yı kaldırmayan bilgisayarı olan arkadaş varsa bence aramızda para toplayıp ona bilgisayar alalım yalnız. Çok kötü bir durum yani o.

elderdan bahsetmeye çalışmıştım ama
  • Elfler sokakta niye gezmesin?
  • galiba ya büyülü ormanlarda ya da böyle elflere yakışır yerlerde görmek istiyor asilliklerine yakışır şekilde.
  • bu oyun böyle olsun imperial orc nord elf hepsiyle bitiririm ben
  • quote:

quote:

Arena'yı kaldırmayan bilgisayarı olan arkadaş varsa bence aramızda para toplayıp ona bilgisayar alalım yalnız. Çok kötü bir durum yani o.

elderdan bahsetmeye çalışmıştım ama

"Elder" derken "The Elder Scrolls" ismini kast ediyorsan o isim serinin tüm oyunlarında var.The Elder Scrolls I(Arena)-II(Daggerfall)-III(Morrowind)-IV(Oblivion) ve şimdide TES V:Skyrim çıkacak.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.