Bildirim
The Evil Within Fps kilidini ve siyah bantları(border) kaldırma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
sağ ol arkadaşım, pc ye geçince direkt yapmaya çalışıcam fps kilidinden ziyade siyah şeritler bozdu olayı :)
-bir de alakasız bi şey sorayım; bu oyunu pcde klavyeyle mi daha oynanır olur yoksa gamepad(kol:D)ile mi?
deneyip gör demeyin, gameped i 2 gün önce aldım, tecrübesizim bu tarz oyunlarda gameped ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana kalırsa gamepad ile daha zevkli olur birde kötü bir konsol portu olduğu için gamepad daha iyi oyun deneyimi sunacaktır. -
benim gamepad i görmedi ne yapabilirim -
Bir ilave de ben yapayım.Aynı kodları oyunu açmadan CFG dosyasına da yazarak yapabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: selahattinov
benim gamepad i görmedi ne yapabilirim
XBOX gamepad emülatörünü denedin mi?Birçok oyun sorunsuz oynanabiliyor bunun sayesinde.Aşağıdaki linke bakıver.
http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR
Bir ilave de ben yapayım.Aynı kodları oyunu açmadan CFG dosyasına da yazarak yapabilirsiniz.
patch geldi zaten oyuna artık bu kodlara ihtiyaç kalmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X