Şimdi Ara

The Great Gatsby (2012) | Leonardo DiCaprio - Tobey Maguire - Carey Mulligan (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
5.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmin konusu kötüydü. Böyle bir kadroya hiç yakışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IEfsaneyim

izledim, çok güzeldi.

-görsellik, oyunculuk harikaydı tobey maguire ve leonardo dicaprio zaten bombaydı.

ama abi o son nedir ya? hayır müsait bi ortam olsa tam ağlanacak bi film yani zorlardım ağlardım abi
    -en son o havuza düşerken 'daisy' dedi ya, ben de film koptu. o daisy'de az peynir değil zaten.
    son olarak, her şeyi anladım keşke böyle olmasaydı dediğim olay, öldükten sonra tüm her şeyin gatsbynin üzerine kalması üzdü.

gatsby gibi dostum olsun, gerisi kolay ne para ne pul

Dediğin gibi ben de çok beğendim filmi. Müzikler, oyunculuk muhteşemdi. Sonu biraz üzdü. Nick in dostluğu önplana çıktı sonunda. Genel olarak güzel bir filmdi.
    9/10
  • Şimdi izliyorum görüşlerimi yarın bildireceğim
  • İndirekte izleyek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldukça güzel bir filmdi.
  • Harika bir film gerçekten yazarken bile etkisindeyim film dediğin böyle olacak 10 / 10
  • Filmi yeni izledim ve çok beğendim. Başlamadan önce 130 dakika zor biter diye düşünüyordum ama çok akıcı bir filmmiş. Hiç sıkılmadan bitti. 9/10

Arada Gatsby'ye gelen telefonların ne olduğunu anlayamadım, anlatacak var mı?
  • Çok beğendim bende, fragmanını izlemiştim ağır filmdir diye diye sürekli erteliyordum en sonunda izleme kararı aldım ve bayıldım diyebilirim görüntüler harika kostümler çok iyi, o zamanın havası çok iyi yansıtılmış. 8.0/10
  • Başlarda sıkıcı olacağını düşünüyordum fakat iyi sardı öyleki bunun kitabı nasıldır acaba diye düşündüm yani filmi çok iyiydiki bana kitabını bile düşündürttü,spoiler atayımmı şimdi :D neyse hani sonunu yazmıyayım hehe... Seyredin seyrettirin.
  • film gerçekten çok hoşuma gitti.tarz olarakta böyle filmler hep ilgimi çeker.müzikler zaten harikaydı.
    ama bazı anlamlandıramadığım şeyler var:

film boyunca gatsby e gelen telefonları bi yere bağlamalar?
    gatsby bu kadar parayı nerden buldu ?
    ve gatsby nin vurulduğu sahnede ona telefon eden daisy miydi yoksa bizim spider mı tam anlayamadım.

• Gatsby'in zaten tam olarak nereden geldiği nasıl zengin olduğu belli değil ne roman da ya da filmde çünkü burada gösterilmek istenen geçtiği dönemdeki yolsuzluğu, ekonomik durumu, Amerikan rüyasına çıkan dolambaçlı yolları hissettirmek. O telefon eden kimdi onu bende hatırlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Gatsby'in zaten tam olarak nereden geldiği nasıl zengin olduğu belli değil ne roman da ya da filmde çünkü burada gösterilmek istenen geçtiği dönemdeki yolsuzluğu, ekonomik durumu, Amerikan rüyasına çıkan dolambaçlı yolları hissettirmek. O telefon eden kimdi onu bende hatırlamıyorum.

tesekkürler
  • Çok güzel filmdi. Yanlış hatırlamıyorsam Daisy di kadının ismi hala aklaıma geldikçe söverim arada sırada.
  • bütün film boyunca sarışının marilyn monroe olduğunu düşündüm , ha dedim bi yerden bu çıkacak . ama sonu son derece etkileyici, ayrıca mekan , arabalar , kıyafetler ve müzikleri tam bir dönem filmi , leonardo zaten hala nasıl oscar alamıyorum der gibi oynamış .
  • Akşam akşam can sıkıntısından izlemediğim filmler listesinden çekip kardeşimle izlemeye başladım. Filmi biraz önce bitirdim ve bir hışımla yazmak geldi içimden.

Bu film görsellerinden, fragmanından ve resimlerinden sadece ve sadece Amerikalıların izleyeceği, Amerikalılara anlamlı gelecek bir film gibi duruyordu. Ortada bir tema görememiştim.
    "Django" ile aynı dönemde çıkan fragmanlar yüzünden de algılarımda bir karışıklık oluşmuştu. Leonardo di Caprio'nun rolleri aklımda biraz karışmıştı.

fragmanı ilk gördüğümde bir moulin rogue izlenimine kapılmıştım. Fragmanı daha demin tekrar izleyince ne göreyim, moulin rogue'un yazarı baz luhrmann bunda yönetmenliğe soyunmuş.

İnsanlar youtube' daki fragmanı izleyince çok beğenmişler ama bana o kadar sığ geldi ki. Biri bana bu ciddi bir aşk filmi deseydi inanmazdım. Nitekim de öyleymiş.

Filmdeki oyunculukları çok beğendim, di Caprio yine rolünün hakkını çok iyi veriyor. Diğer karakterler de ziyadesiyle başarılı buna emin olun.

Bu filmin kitlesiyle ilgili şunu söyleyebilirim, aşk filmlerini, dramı, hüzünü seviyorsanız, the fountain, green mile, cold mountain, big fish gibi yapımları beğendiyseniz bunu da beğeneceğinizi eminim.

Keşke carey mulligan yerine biraz daha güzel bir kadına şans verselermiş...

Kitabını okuyup da imdb forumunda terör estiren yada eski versiyonun üstüne bunu çektikleri için sert eleştri yapan insanları hiç anlamıyorum. 30 yıllık filmi kim hatırlar da açar izler?

Ben çok çok beğendim umarım siz de beğenirsiniz. Filmin sonları da çok acıklıydı. Ağlatacak kadar değil ama kahpe dünya dedirtiyor insana. Herkese iyi seyirler, bu mesajı atmasam kendimi suçlu hissederdim.
    Kesinlikle bir şans vermeyi hak ediyor, en son prisoners izledim ama bu ondan bir tık daha ileride bana göre.

• Filmi çok beğendim 8/10 veriyorum. Ancak izleyici sır dolu sonları değil açık ve net sonları sever. Filmin ortalarına doğru Gatsby'i işgüzarın teki sanıyordum ancak sonlara yaklaştıkça anladım ki gerçekten iyi bir insan ve parayı emeğiyle kazanmış. Ancak ne yaparak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Filmi çok beğendim 8/10 veriyorum. Ancak izleyici sır dolu sonları değil açık ve net sonları sever. Filmin ortalarına doğru Gatsby'i işgüzarın teki sanıyordum ancak sonlara yaklaştıkça anladım ki gerçekten iyi bir insan ve parayı emeğiyle kazanmış. Ancak ne yaparak?

Hocam ben anlamadım.

Nasil oldu o bilen biri var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Filmi çok beğendim 8/10 veriyorum. Ancak izleyici sır dolu sonları değil açık ve net sonları sever. Filmin ortalarına doğru Gatsby'i işgüzarın teki sanıyordum ancak sonlara yaklaştıkça anladım ki gerçekten iyi bir insan ve parayı emeğiyle kazanmış. Ancak ne yaparak?

Hocam ben anlamadım.

Nasil oldu o bilen biri var mi?

İşte ben de anlamadığım için sordum
  • Caprio'nun en kötü filmi diyebilirim
  • Filmi çok beğendim.Kostümler,mekanlar çok başarılı.Bu dalda oscar'ı haketmiş gerçekten.Farklı bir tür herkese tavsiye etmem sıkıcı gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.