Şimdi Ara

Zelda: Breath of the Wild (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
104
Favori
45.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik ayarlarını da extreme yaptım şimdi akıyor 60 fps maşallah. Zaten cell-shade ama çok sağlam atmosferi var. Origins bitsin buna dalayım ben en iyisi. Gitti 1 ay daha kafadan. 

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Allah senden razı olsun diyorum başka bir şey demiyorum. Yağ gibi akıyor yağ. Türkçe çevirisi de epey iyi.

• Emeğinize sağlık oldukça faydalı bir rehber olmuş. Yüksek ayarlarda kasmadan, akıcı şekilde oynamaya başladım. Teşekkürler

• dün torrenti indiremedim bugün tekrar deneyeceğim

• Rehber emülatörler açısından güzel de DH'de korsan oyunun açıkça paylaşılması ne kadar doğru?

• emeğine sağlık

• F710 ile oynayabilir miyiz? Problem yaratır mı?

• Merhaba tears of kingdom stabil oynanabiliyor mu ?

• Bu oyun klavye + mouse ile keyifle oynanıyor mu, yoksa joystik mi şart sizce?

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Teşekkürler en kısa zamanda bekliyoruz.

• Öncelikle teşekkür ederim, ps4 kolu görmedi hem kablolu hem kablosuz olarak.

• daha önce rastgele bir torrentten indirmiştim deli gibi kasmıştı şimdi bunu denedim hiç kasmıyor bune yaow muhteşem bu oynanır beyler yumulun

konu sahibine teşekkürler

f710 controller sıkıntısız çalıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Mayıs 2023; 0:8:5 >
  • Va Fail kullanıcısına yanıt

inputtan sdlcontroller olarak ekleyin orada görünüyor. ben o şekilde kullanıyrum

• Vay be switch almayı bile düşünüyordum birkaç iyi oyun için ama bu kadar iyi emülatörler varsa hiç gerek yok gerçekten. Elinize sağlık

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.