Grafik ayarlarını da extreme yaptım şimdi akıyor 60 fps maşallah. Zaten cell-shade ama çok sağlam atmosferi var. Origins bitsin buna dalayım ben en iyisi. Gitti 1 ay daha kafadan. |
Zelda: Breath of the Wild (7. sayfa)
-
-
Allah senden razı olsun diyorum başka bir şey demiyorum. Yağ gibi akıyor yağ. Türkçe çevirisi de epey iyi.
-
Emeğinize sağlık oldukça faydalı bir rehber olmuş. Yüksek ayarlarda kasmadan, akıcı şekilde oynamaya başladım. Teşekkürler
-
dün torrenti indiremedim bugün tekrar deneyeceğim
-
Rehber emülatörler açısından güzel de DH'de korsan oyunun açıkça paylaşılması ne kadar doğru?
-
emeğine sağlık
-
F710 ile oynayabilir miyiz? Problem yaratır mı?
-
Merhaba tears of kingdom stabil oynanabiliyor mu ?
-
Bu oyun klavye + mouse ile keyifle oynanıyor mu, yoksa joystik mi şart sizce?
-
Teşekkürler en kısa zamanda bekliyoruz.
-
Öncelikle teşekkür ederim, ps4 kolu görmedi hem kablolu hem kablosuz olarak.
-
daha önce rastgele bir torrentten indirmiştim deli gibi kasmıştı şimdi bunu denedim hiç kasmıyor bune yaow muhteşem bu oynanır beyler yumulun
konu sahibine teşekkürler
f710 controller sıkıntısız çalıştı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 20 Mayıs 2023; 0:8:5 > -
inputtan sdlcontroller olarak ekleyin orada görünüyor. ben o şekilde kullanıyrum
-
Vay be switch almayı bile düşünüyordum birkaç iyi oyun için ama bu kadar iyi emülatörler varsa hiç gerek yok gerçekten. Elinize sağlık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X