Merhaba, konu harika olmuş hocam, ellerinize sağlık. Bu şekilde Super Mario Odyssey'i de PC'de oynayabilme şansımız var mı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zelda: Breath of the Wild (8. sayfa)
-
-
Güzel açıklayıcı bir rehber olmuş. Ellerinize sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
denediğim 2 programda da bu şekilde kalıyor torrent başlamıyor
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewolfamongus -- 20 Mayıs 2023; 12:1:44 > -
Bittorent dene hocam. Utorrent indirmedi ama bitten sıkıntısız çekti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk onda denedim zaten. güncel sürümünü indirdim programların. onceki versiyonlarında mı denesem.
-
Fitgirl repack falanı vardı onun ya, oradan çak gitsin. Aslında windowstaysanız en kolay yol o, normal oyun kurmak gibi. Karı tüm ayarları ek paketleri yüklemiş halde sunuyor. Linux Mint'te işler zorlaşıyor çünkü fitgirl gibi karılar yok.
Ama boşver, bu oyunların hepsi overrated tırash. İncelemeciler Rockstar, Nintendo, Sony oyunlarında Pr şirketleriyle ve fanboy incelemecilerle beraber çalışıyor. Konsol oyunu sektörü maalesef böyle. Ben bunları oynayacağıma bin kez Geraldo tres oynarım. Cyberpunk 2077 dlcsini merakla bekliyorum. Bak oyunu eleştirirsin ama atmosferi 10 numara 5 yıldız, karakterler çok daha ilgi çekici Mario'dan veya Link'ten. Nintendo incelemeciler gerçekleri gizliyorlar, bir oyunun flow state-oynanış tatmini kısmı vardır ama bir de ruhu, atmosferi, tını vardır. Nintendo oyunları ruhu olmayan bomboş çocuk bebek işleri. Bebek ağlamasın diye ağzına emzik verirsin ya, işte bu o.
Bu incelemeciler sektör ve oyun gelişim sistemi değişmeden ve altüst olmadan adam olmayacaklar ve sonsuza kadar hep o belli fanboy firmaları övecekler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sayende çözdüm teşekkür ederim
-
Arkadaşlar bunun hilesi hurdası bir şeyi yok mu? Camı çerçeveyi Allah ne verdiyse evde indirmedik şey bırakmayacağım elim ayağım titriyor. Şu filin içindeki Allahsız Ganon'un su yaratığını öldüremedim. Tek atıyor şerefsiz 30 kere denedim canını yarıya getirebildim en son yine olmadı. Var mı hile vs bir şey?
Edit
Buldum. Cemu'nun kendisinde varmış. Hala kesemedim bu arada. Çıktı tavana buz atıp duruyor. Şunu fark ettim ki. Hile açmasam bunu kesmek ömür billah nasip olmazmış bana. İnanılmaz derece de zor. Sürekli buz falan atıyor. Bunu hilesiz kesebilen bordo berelidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 20 Mayıs 2023; 22:33:13 > -
Ekşi'deki don drapper, siz misiniz hocam? 🤣
Saldırı tarzınız çok benziyor da. 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ta kendisi. Bazen inkar ediyor ama bu toksiklik ele veriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu arada şöyle bir güzellik var. Switch Controller ve aynı zamanda PC ve Steam Deck uyumlu. Direk Switch ve Steam Deck tuş dizilimi ile geliyor.
amazon8Bitdo Ultimate Bluetooth Controller with Charging Dock, Wireless Pro Controller for Switch, Windows and Steam Deck (White)https://www.amazon.com.tr/8Bitdo-Ultimate-Bluetooth-Controller-Charging/dp/B0B9BDMWWN/ref=sr_1_3?keywords=8bitdo%2Bultimate&qid=1684614777&sr=8-3&th=1 -
Merhaba öncelikle rehber için çok teşekkür ederim.
Ekran kartı bulunmayan ortalama laptop ile medium 720p ayarlarla oynayabiliyorum.
Benim sorunum türkçe yama dosyalarını dediğiniz iki klasöre yapıştırmama rağmen oyunu türkçe yapamıyorum.
Açıklama dosyasında 1.0.5 sürümünde çalışır diyor. Oyun versiyonu cemu da 208 görünüyor.
Bundan olabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X