kurdum denedim az önce, sorunsuz çalışıyor. türkçe çeviride sadece basit bi altyazı değil, komple oyun türkçe olmuş. teşekkürler yardım için. ben de 1-2 sene önce denemiştim becerememiştim. |
Zelda: Breath of the Wild (6. sayfa)
-
-
Hocam android te çalışıyor mu bu oyun -
Bende DualSense controller var, bunun için mod var mı? XBox Controller Layout Button 'ı tikledim şimdilik.
-
Cemu\graphicPacks\Custom Mods for Breath of the Wild\Controller UI
bu dosya yoluna GameBanana 'dan indirdiğim modu çıkarttım
https://gamebanana.com/mods/download/406620#FileInfo_980139
Dosya yolunun görselini koydum;
Sonra Cemu -> Options -> GraphicPacks -> Breath of the Wild -> Mods -> Ultimate PS5 UI[WE] yi tikledim. Sorun çözüldü.
-
Mükemmel bir paylaşım olmuş. Eline sağlık hocam. Sayende deneyeceğim.
-
Türkçe yamadaki PS klasörlerinden birinin içindekileri de kopyalayıp yapıştırsa olur diye düşünüyorum hocam. Sonuçta biz Xbox'ı seçip tuş takımını Xbox'a çevirdik.
-
çözdüm teşekkürler
edit. başka yerde tıkandım klavye mouse ile oynamak için videodaki ayarları yaptım ama oyuna giremiyorum b oyna dışında sadece tab a basınca böyle bi ekran geliyor diğer tuşlar çalışmadı bilgisi olan var mı
https://www.youtube.com/watch?v=PSiTes-ljmI&ab_channel=Swashed
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 18 Mayıs 2023; 20:24:26 >
-
Tesekkurler hocam Sorunsuz oynuyorum diger Nintendo oyunlarini da oynuyabiliyormuyuz yeni cikan zeldayi veya Luigi mansion 3 -
Eline sağlık hocam Türkçe yama makina mı yoksa normal mi çevrilmiş. Belki yeni oyun pc de düzgün çalışana kadar Türkçe olarak yeniden oynayabilirim :)
Akşam eve geçince diğer konunun başına bu konuyu ekleyeyim uğraşmasınlar yeni oynayacak olanlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 18 Mayıs 2023; 19:48:24 > -
3-5 ay önce TR yamayı da görünce büyük hevesle kurup oynamaya başlamıştım ama nedense oyun beni içine çekemedi 5-6 saat oynayıp sildim.
-
Hocam iyi akşamlar, torrentte seed yok sanırım bir türlü indirmeye başlamadı yav siz nasıl indirmiştiniz?
-
Ben telefondan flud ile indirdim, 6 7mb/sn ile indirdi. Torrentte sorun yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X