Şimdi Ara

Zelda: Breath of the Wild (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mirliva34
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
104
Favori
45.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kurdum denedim az önce, sorunsuz çalışıyor. türkçe çeviride sadece basit bi altyazı değil, komple oyun türkçe olmuş.

teşekkürler yardım için. ben de 1-2 sene önce denemiştim becerememiştim.

• Hocam android te çalışıyor mu bu oyun
  • Bende DualSense controller var, bunun için mod var mı? XBox Controller Layout Button 'ı tikledim şimdilik.

• XanthiN kullanıcısına yanıt

Cemu\graphicPacks\Custom Mods for Breath of the Wild\Controller UI

bu dosya yoluna GameBanana 'dan indirdiğim modu çıkarttım

https://gamebanana.com/mods/download/406620#FileInfo_980139

Dosya yolunun görselini koydum;

Zelda: Breath of the Wild

Sonra Cemu -> Options -> GraphicPacks -> Breath of the Wild -> Mods -> Ultimate PS5 UI[WE] yi tikledim. Sorun çözüldü.

• Mükemmel bir paylaşım olmuş. Eline sağlık hocam. Sayende deneyeceğim. Zelda: Breath of the Wild 

Türkçe yamadaki PS klasörlerinden birinin içindekileri de kopyalayıp yapıştırsa olur diye düşünüyorum hocam. Sonuçta biz Xbox'ı seçip tuş takımını Xbox'a çevirdik.

• çözdüm teşekkürler

edit. başka yerde tıkandım klavye mouse ile oynamak için videodaki ayarları yaptım ama oyuna giremiyorum b oyna dışında sadece tab a basınca böyle bi ekran geliyor diğer tuşlar çalışmadı bilgisi olan var mı

https://www.youtube.com/watch?v=PSiTes-ljmI&ab_channel=Swashed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 18 Mayıs 2023; 20:24:26 >

• Tesekkurler hocam Sorunsuz oynuyorum diger Nintendo oyunlarini da oynuyabiliyormuyuz yeni cikan zeldayi veya Luigi mansion 3
  • Eline sağlık hocam Türkçe yama makina mı yoksa normal mi çevrilmiş. Belki yeni oyun pc de düzgün çalışana kadar Türkçe olarak yeniden oynayabilirim :)

Akşam eve geçince diğer konunun başına bu konuyu ekleyeyim uğraşmasınlar yeni oynayacak olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 18 Mayıs 2023; 19:48:24 >
  • 3-5 ay önce TR yamayı da görünce büyük hevesle kurup oynamaya başlamıştım ama nedense oyun beni içine çekemedi 5-6 saat oynayıp sildim.

Hocam iyi akşamlar, torrentte seed yok sanırım bir türlü indirmeye başlamadı yav siz nasıl indirmiştiniz?

• AJFA kullanıcısına yanıt
    Ben telefondan flud ile indirdim, 6 7mb/sn ile indirdi. Torrentte sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.