Şimdi Ara

The Lion King, gişedeki macerasına rekorlarla başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Disney'in merakla beklenen yeni Aslan Kral filmi, nihayet geçtiğimiz Cuma günü vizyona girdi. Tüm dünyada büyük bir ilgiyle karşılanan film, gişedeki ilk haftasında beklendiği gibi oldukça başarılı bir performans gösterdi. The Lion King, ilk hafta sonunda dünya genelinde tam 531 milyon dolar hasılata ulaşmayı başardı.

BoxOfficeMojo'nun yayınladığı verilere göre The Lion King, Kuzey Amerika'daki ilk hafta sonunda toplam 185 milyon dolarlık hasılat elde etmiş. Bu hasılat rakamıyla The Lion King şu anda temmuz ayı vizyona giren filmler arasında tarihin en hızlı açılışını yapan filmi olmayı başardı. Rekorun bir önceki sahibi 2011 yılında vizyona giren Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'ydi.

The Lion King bir animasyon filmi olarak değerlendirecek olursak film ayrıca Incredibles 2'yi geride bırakarak ilk hafta sonunda en çok hasılat elde etmeyi başaran animasyon filmi rekorunu da eline geçirmiş oldu. Ancak The Lion King'in bir live action mı yoksa animasyon olarak mı değerlendirilmesi gerektiği konusunda tartışmalar hala sürüyor.

Disney, tüm dünyada gişeyi domine ediyor

2019'un ilk yedi ayını artık neredeyse geride bıraktık. Bu süreçte Disney'in dünya genelinde gişeleri ağır bir şekilde domine ettiğini görüyoruz. Avengers: Endgame, Captain Marvel, Aladdin ve Toy Story 4 şu anda 2019'un en çok hasılat elde eden ilk beş filmi arasında yer alıyor. İlk beşin diğer filmi ise Sony tarafından yayınlanan ancak Marvel Stüdyoları'yla ortaklaşa geliştirilen Spider-Man: Far From Home. Yani The Lion King ile birlikte Disney şu anda yılın en başarılı ilk altı filminin beşine sahip oldu. 

• Film belki güzeldi, ama ilk başlardaki müzikal sahnelerden ve dublaj yüzünden sıkılıp çıktım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kreat

Film belki güzeldi, ama ilk başlardaki müzikal sahnelerden ve dublaj yüzünden sıkılıp çıktım.
    Dublaj kötü müydü ? Normalde animasyonda dublaj sırıtmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

Dublaj kötü müydü ? Normalde animasyonda dublaj sırıtmaz.

Alıntıları Göster
    Dublajlı film pek sevmiyorum hocam. Yoksa filmin dublajı iyidir veya kötüdür diyemem.

Altyazılı seans da her filmde olmuyor. Adam akıllı sinema salonu 1 tane var şehirde. Zaten fiyatlar böyle giderse sinema zevkimiz de kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gittiğim sinema filmiydi. Hey gibi Avşar Sineması... Teknolojisini çok merak ediyorum. Belgesel havasından kurtulup cidden sizi içine çekebiliyor mu? The Jungle Book (2016) çok iyiydi misal.
  • O değil de Filmin Türkçe dublaj fragmanındaki kalite resmen orijinal dilindekini gölgede bırakmış. Müthiş bir dublaj oyunculuğu var seslendirmede.
    Soft Box Türkiyeyoutube
    Aslan Kral | Fragman #2 | Türkçe Dublaj| HD
    https://www.youtube.com/watch?v=EQaNmoG1dhc

• Her çıkan film bir rekor kırıyor. Kaç farklı rekor var insan merak ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk filmini hatırlıyorum 6 7 yaşındamı neydim, dönemine göre çok güzel bir filmdi. Şimdi gelişimiş o kadar teknoloji, sanallık, bilgisayar sistemleri derken ortaya nasıl bir şey çıkmış olabilir diye hayal bile edemiyorum.. :)

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    Ayağınız taşa takılsa yahudiler bu taşı buraya planlayıp koymuş diyeceksiniz,ne büyük derdiniz varmış adamlarla.

• resmen marvel zırvalıkları ve anime ile yürüyor sinema sektörü.

• Harikaydı
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Disney'i kuran adam İrlanda-Alman-İngiliz kırması, ortakları deseniz şu an en büyüğü bir fon ile Fox stüdyolarının eski sahibi Murdoch'lar (onlar da İskoç asıllı). Disney nasıl Yahudi firması oluyor anlamış değilim.

• Güzel bir film çevremde bir sürü kişi gitmişti ancak bu kadar başarılı olacağını beklemezdim.

• Harika olmuş, izleyin izlettirin. IMAX izledim.
  • Bu sadece benim değil hepinizin başarısı.

Desteğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    ohoo çok rekor var. Örneğin endgame donanımhaberde en çok gişe rekoru haberi yapılan film rekorunu kırdı.

• Bunun live action olduğunu düşüntürten şey nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Ayağınız taşa takılsa yahudiler bu taşı buraya planlayıp koymuş diyeceksiniz,ne büyük derdiniz varmış adamlarla.
    yahudisin galiba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.