Şimdi Ara

the order 1886 pc?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar pc versiyonu olan site var mı?o kadar arattırdım.. yardımcı olur musunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

The Order 1886: Karanlık Bir Viktorya Dönemi Macerası

The Order 1886, Ready at Dawn tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan üçüncü şahıs nişancı ve aksiyon-macera video oyunudur. Oyun, 1886'da Londra'nın karanlık ve kasvetli bir versiyonunda geçiyor.

The Order 1886, oyuncuları Londra'nın kontrolünü ele geçirmeye çalışan Lycanlar olarak bilinen güçlü ve kötü yaratıklarla savaşan The Order adlı bir grup avcının üyesi olan Grayson olarak kontrol ediyor. Oyun, steampunk ve bilim kurgu unsurlarının bir karışımını sunuyor ve o dönemde Londra'nın çatışmalı tarihini keşfediyor.

Oyun, gelişmiş grafikleri, sürükleyici hikâyesi ve benzersiz karakterleriyle övgü topladı. Ancak bazı eleştirmenler kısa oynanış süresinden ve tekrarlayan oyun mekaniğinden şikayet etti.

The Order 1886 oyunu şu özellikleri barındırıyor:

• Üçüncü şahıs nişancı ve aksiyon-macera oynanışı
    • Karanlık ve atmosferik bir Viktorya dönemi Londra'sı ortamı
    • Lycanlar olarak bilinen güçlü ve kötü yaratıklarla savaş
    • Steampunk ve bilim kurgu unsurlarının bir karışımı
    • Sürükleyici bir hikâye ve ilgi çekici karakterler

The Order 1886 oyunu, karanlık ve gizemli bir Viktorya dönemi macerası arayan oyunculara hitap ediyor. Gelişmiş grafikleri ve sürükleyici hikâyesiyle, oyuncuları saatlerce ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aleyküm selam. Playstation özel oyunu PC'ye çıkmadı.

• tşk ederim :(

• Büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda Pc için de çıkar. Az biraz videolarını izlemiştim ama izlemek sarmadığı için bırakmıştım. Pc için uygun bir oyun olur.

• Ps exc oyunu. çok beğenerek bitirdim. pcde yok gelecek gibi duruyor. umarım devam oyunu gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoFap

Büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda Pc için de çıkar. Az biraz videolarını izlemiştim ama izlemek sarmadığı için bırakmıştım. Pc için uygun bir oyun olur.

Çok fazla sinematik girdiği için izlemek sarmaz hocam. Araya bir anda oynanış girdiği için keyifli hale dönüşüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 The Last Of Us Remasted
    10 yıl önce açıldı
    XBOX ONE LAST OF US ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.