Şimdi Ara

THH Kararı Lehime Çıktı Ne Yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. D-Smart internet ve tv kullanmaktayım. Daha önce çok sorunlar yaşadığım için bunları 12.03.2021 tarihinde THH'ye şikayet ettim. Karar 8.7.2021 tarihinde sonuçlanmış. Ve sonuca baktığımda karar lehime. D-Smartı aradım bize gelen bişey yok diyorlar. Kıvırıyorlar herhalde. Bir de itiraz hakkı falan varmış. 15 gün kararın üstünden geçti. Bunların karara itiraz edip etmediğini nerden öğrenebilirim ? Ve şu an ne yapmalıyım. Karar belgesini ekliyorum aşağıya. Bu arada ben hizmeti iptal etmedim ve cayma bedeli ödemedim. Ancak kararda yer alan ifadeye göre cayma bedelsiz iptal edebilmem gerek.

THH Kararı Lehime Çıktı Ne Yapmalıyımwww.hizliresim.com
    aqqbd9q.jpg
    https://www.hizliresim.com/aqqbd9q

THH Kararı Lehime Çıktı Ne Yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeromer_56 -- 25 Temmuz 2021; 14:31:54 >

• Müşteri hizmetlerini aradığım da herif cayma bedeli çıkar diyor. Kararım var diyorum. İtiraz et diyor. Allahım delirmelik ya.

• Karara itiraz edilip edilmediğini e devletten "Dava dosyası sorgulama" kısmından sorgulayabilirsiniz. Cayma bedelini ödemiş olsaydınız bu karar ile firmayı icraya verebilirdiniz ancak sizin durumunuzda tam olarak ne yapılması gerektiği hakkında bir fikrim yok hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.