Şimdi Ara

Ticarette yabancı dil seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Uluslararası Ticaret 1. sınıf öğrencisiyim.Bu yıl bi tane kredili bi tane kredisiz yabancı dil seçme hakkım var

ders seçenekleri (Çince ,Japonca ,Rusça ,İtalyanca ,Almanca ,Fransızca ,İspanyolca)

Benim Çince ,Japonca ve İtalyanca ile derslerim çakıştığı için onları seçemiyorum.
    Rusça ya ise koca okulda sadece 25 kişilik kontenjan ayrılmış almam biraz zor olacak.
    Almanca ,Fransızca ve İspanyolca ise derslerime uyuyo.Hatta tam bilmiyorum ama 2 tanesinde bizim için kota bile var

Ben kredili olan derse Almanca istiyorum ama kredisiz alacağım ders konusunda çok kararsızım .Çince tamamen ekonomi dersleri ile üst üste gelmiş yani alsamda hiç gidemicem.Ekonomi en önemli derslerden biri onuda kaçırmak istemiyorum.Rusça belki alabilirm ama alfabesi farklı bir dil öğrenme işkencesine katlanıcaksam en azından bu dil Çince olsun hakkaten işe yarasın istiyorum.Boş yere Rusça alıp ikinci dönem gidip bide Çince almak istemiyorum çünkü ikisini birden imkanı yok öğrenemem.Belkide alfabesi farklı bi dili hiç öğrenemicem hiç almasam en iyisi.

Ve en kötü kısmı 15 Eylül sabahı başlıo kayıtlar yarın karar vermek için son günüm.Off ne yapsam bilmiyorum..

• eger almanca alırsa ingilizcenin yanına çok kolay gider. hiç zorlanmazsın. eger saatlerin çakışmasaydı çince derdim. ama çakışıyorsa zorlama fazla.o zaman ispanyolca olabilir hatta rusçada labilir çünkü rusyayla bol miktarda ticaret yapıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.