Şimdi Ara

TİCARİ ARAÇLAR İÇİNDE**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ticari araç içinde kullanım amacına uygun yakıt-teknik donanım-yol tutuş dayanıklılık ticari amaca en ıyı hizmet eden sorunları en aza indırgemiş araçlardan hangisini tercih etmelıyım

renaul kango 1.5 Dcı
    cıtroen berlıngo 1.9
    Doblo Cargo 1,3 multı
    Ford Otosan Transit Connect 1,9
    Peugeot Partner 1.9 Dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waspren -- 16 Ocak 2009; 12:26:04 >

• Konuyu açmandaki amaç ne onu anlasak, yardımcı olacağımız konuda oluruz(!).
  • quote:

Orjinalden alıntı: waspren

ticari araç içinde kullanım amacına uygun yakıt-teknik donanım-yol tutuş dayanıklılık ticari amaca en ıyı hizmet eden sorunları en aza indırgemiş araçlardan

renaul kango 1.5 Dcı
    cıtroen berlıngo 1.9
    Doblo Cargo 1,3 multı
    Peugeot Partner 1.9 Dizel

ben bunu derım rızede 2 tane transıt var cok saglam performansıdaaa cok guzel konfor desenn odaaaa cok guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargo3230C

Konuyu açmandaki amaç ne onu anlasak, yardımcı olacağımız konuda oluruz(!).
    quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

arkadsım yazılıdığı gibi okursan gayet net annlayan anlamış bence sende sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspren

quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

arkadsım yazılıdığı gibi okursan gayet net annlayan anlamış bence sende sorun

Alıntıları Göster
    Arkadaş ne dediğin anlaşılmıyor ki..

Ne demek istedin biraz daha açar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Arkadaş ne dediğin anlaşılmıyor ki..

Ne demek istedin biraz daha açar mısın ?

Alıntıları Göster
    adam ticari araç bakıyo yolcu tasıma işi sanırım arkdslar :) neyse selam dıyım dostum kullandıklarından doblo nun ılk çıkkanlarında sorunlar çok olmuş arkadsım parçacı ondan aldım duyumlar son 2-3 yıl (makyaj)iyi çıkıyor .renault kango desen cok kullanan arkadasım var daga bayıra kullanıyolar ama naklıye dışında daha verimli yani ses ve teknık sıkıntısı azalır olabılır fordu ise çok güvenli buluyorum parçası belki renaulta göre pahalı ama citroen berlingo kangoo aynı gibi sayılır.sonuç da ben doblo nun 1.3 m.jet hesaben yakıt olarak da ticari

• quote:

Orijinalden alıntı: derbey34

adam ticari araç bakıyo yolcu tasıma işi sanırım arkdslar :) neyse selam dıyım dostum kullandıklarından doblo nun ılk çıkkanlarında sorunlar çok olmuş arkadsım parçacı ondan aldım duyumlar son 2-3 yıl (makyaj)iyi çıkıyor .renault kango desen cok kullanan arkadasım var daga bayıra kullanıyolar ama naklıye dışında daha verimli yani ses ve teknık sıkıntısı azalır olabılır fordu ise çok güvenli buluyorum parçası belki renaulta göre pahalı ama citroen berlingo kangoo aynı gibi sayılır.sonuç da ben doblo nun 1.3 m.jet hesaben yakıt olarak da ticari

Alıntıları Göster
    Peugot Partner 1.9 Combi S Var. Şu anda Gayet Memnunum Bir Problemim Yok. Yol Tutuşu Gayet İyi. Tavsiye Ederim.

Kangoo Hiç Alma Derim Dar Araba Virajlara 90'la Girersen Gerisini Sen Düşün :) Tavsiye Etmem.

Doblo şu anda en çok kullanılan galiba fakat beğenmiyorum çok sorun çıkartıyormuş ( Motorcuların Görüşü )

Connect'ler Fazla Yakıyor.

Caddy'i de tavsiye ederim. Fakat Servisi Biraz Pahalıdır.

Alacaksan > Peugeot Partner ve Citroen Berlingo Tavsiyemdir. Yol Tutuşları Süperdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehatip

Peugot Partner 1.9 Combi S Var. Şu anda Gayet Memnunum Bir Problemim Yok. Yol Tutuşu Gayet İyi. Tavsiye Ederim.

Kangoo Hiç Alma Derim Dar Araba Virajlara 90'la Girersen Gerisini Sen Düşün :) Tavsiye Etmem.

Doblo şu anda en çok kullanılan galiba fakat beğenmiyorum çok sorun çıkartıyormuş ( Motorcuların Görüşü )

Connect'ler Fazla Yakıyor.

Caddy'i de tavsiye ederim. Fakat Servisi Biraz Pahalıdır.

Alacaksan > Peugeot Partner ve Citroen Berlingo Tavsiyemdir. Yol Tutuşları Süperdir.

Alıntıları Göster
    doblo doblo doblo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasefa

doblo doblo doblo :)

Alıntıları Göster
    en az yakan kango ama fazla ağıra gelmez. doblo iyi bi tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

en az yakan kango ama fazla ağıra gelmez. doblo iyi bi tercih olur.

Alıntıları Göster
    berlingo ve kangoo ithal olduğu için tercih edilmemeli. yerli araç olsun çamurdan olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: genius350

berlingo ve kangoo ithal olduğu için tercih edilmemeli. yerli araç olsun çamurdan olsun

Alıntıları Göster
    Woswgn Cady Yok Bunların Arasında ama bence Cady En saglam en ıyısı,BunLarın Arasında Berlingo Yada Transit
  • quote:

ticari araç içinde kullanım amacına uygun yakıt-teknik donanım-yol tutuş dayanıklılık ticari amaca en ıyı hizmet eden sorunları en aza indırgemiş araçlardan hangisini tercih etmelıyım

renaul kango 1.5 Dcı klasik reno işte boşver
    cıtroen berlıngo 1.9 ikinci eli zayıftır.
    Doblo Cargo 1,3 multı ikinci eli işgörmez zayıftır
    Ford Otosan Transit Connect 1,9 çok yakar
    Peugeot Partner 1.9 Dizel piayasada çok tutuluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: herculyus

quote:

ticari araç içinde kullanım amacına uygun yakıt-teknik donanım-yol tutuş dayanıklılık ticari amaca en ıyı hizmet eden sorunları en aza indırgemiş araçlardan hangisini tercih etmelıyım

renaul kango 1.5 Dcı klasik reno işte boşver
    cıtroen berlıngo 1.9 ikinci eli zayıftır.
    Doblo Cargo 1,3 multı ikinci eli işgörmez zayıftır
    Ford Otosan Transit Connect 1,9 çok yakar
    Peugeot Partner 1.9 Dizel piayasada çok tutuluyor
    arkadas bu kucuk ticarilerde vazgecılmez ve herkesın ortak gorusu cady dır ustune de bu sınıfta yok
    bızde 2006 1,9 doblo premıum vardı yanı en luks modelı yuksek hızla en kuck vırajda savuruyodu yanı 100-120 gibi hızlarda k
    kango parcası ucuz yakıtı ıyı 1,5 motor var zaten ama solendıgı gıbı dar bı araba
    citroen peugeot da solendıgı gıbı ıyı arabalar ama yabancı
    cady ise bu sınıfın en hızlı en guvenlı en konforlu aracı ve en guzelı tabı kı ama gel gelelım yakıtına ve
    servisine dıgerlerınden daha pahalı
    yınede yurdun malını secıp forddan vazgecme derım bende...

• quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

arkadas bu kucuk ticarilerde vazgecılmez ve herkesın ortak gorusu cady dır ustune de bu sınıfta yok
    bızde 2006 1,9 doblo premıum vardı yanı en luks modelı yuksek hızla en kuck vırajda savuruyodu yanı 100-120 gibi hızlarda k
    kango parcası ucuz yakıtı ıyı 1,5 motor var zaten ama solendıgı gıbı dar bı araba
    citroen peugeot da solendıgı gıbı ıyı arabalar ama yabancı
    cady ise bu sınıfın en hızlı en guvenlı en konforlu aracı ve en guzelı tabı kı ama gel gelelım yakıtına ve
    servisine dıgerlerınden daha pahalı
    yınede yurdun malını secıp forddan vazgecme derım bende...

Alıntıları Göster
    aslında bende cady demek istiyorum, vw arabalarını çak sağlam yapmakta zaten almanların yaptığı araçlar genelde süper diyebiliriz, saydıkların içinde de sırf ford olduğu için connect iyi diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

aslında bende cady demek istiyorum, vw arabalarını çak sağlam yapmakta zaten almanların yaptığı araçlar genelde süper diyebiliriz, saydıkların içinde de sırf ford olduğu için connect iyi diyebiliriz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

Ticaride Caddy bence lüks kaçıyor. Onun servis, bakım masrafları yetiyor adamın canına..
    Alsın Doblo'yu baksın keyfine, parçası ucuz, yakıtı düşük..

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

Ticaride Caddy bence lüks kaçıyor. Onun servis, bakım masrafları yetiyor adamın canına..
    Alsın Doblo'yu baksın keyfine, parçası ucuz, yakıtı düşük..

Alıntıları Göster
    haklısın abi caddynın suan kı sıfır fıyatı 41,000 tl olması lazım yanı o cıvarlarda doblo 23 24,000 e alınıyo arasında boyle bı ucuzluk var dıgerlerını de sen soyledın zaten bencede doblo doblo olmaz derse de connect

• quote:

haklısın abi caddynın suan kı sıfır fıyatı 41,000 tl olması lazım yanı o cıvarlarda doblo 23 24,000 e alınıyo arasında boyle bı ucuzluk var dıgerlerını de sen soyledın zaten bencede doblo doblo olmaz derse de connect

Alıntıları Göster
    Kardeşim Yurdun Malı Diyorsunuz fakat. Sağlamlığına bakalım biraz bence türkiyede üretilen çoğu arabalarda insanın güvenliğine pek önem verilmiyor. Yerli arabayla kaza geçirmiş birisi olarak yazıyorum bunları gerçekten + ithal arabaların da + yönleri var partner'i alalı 5 ay filan oldu şu an bakımı geliyor 1300 KM Kaldı alırken 6000 vardı hiçbir sorun çıkarmıyor gayet hızlı ve aktif bir araba ve yol tutuşu mükemmel ama bu özellikleri Doblo'da ararsak biraz durup düşünmemiz gerekmekte. TR'De üretilen arabalar sanki odundan yapılıyormuş gibi. Tavsiyem ithal bir araba almanız. İthal Bir araba alıp bakımlarını zamanında yaptırdınız mı rahat rahat binebilirsiniz arabanıza!. Eğer halen almadıysanızŞİDDETLE :

PEUGEOT PARTNER DERIM!!! 1.9 Modellerine Ağır, hantal diyorlar fakat 1.9 D Combi S VAR :) hiçte öyle değil canavar gibi. Yol Tutuşu vs. Mükemmel Bir ARAÇ!

TEKRAR TEKRAR : P E U G E O T P A R T N E R!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehatip -- 21 Şubat 2009; 22:13:06 >

• quote:

Kardeşim Yurdun Malı Diyorsunuz fakat. Sağlamlığına bakalım biraz bence türkiyede üretilen çoğu arabalarda insanın güvenliğine pek önem verilmiyor. Yerli arabayla kaza geçirmiş birisi olarak yazıyorum bunları gerçekten + ithal arabaların da + yönleri var partner'i alalı 5 ay filan oldu şu an bakımı geliyor 1300 KM Kaldı alırken 6000 vardı hiçbir sorun çıkarmıyor gayet hızlı ve aktif bir araba ve yol tutuşu mükemmel ama bu özellikleri Doblo'da ararsak biraz durup düşünmemiz gerekmekte. TR'De üretilen arabalar sanki odundan yapılıyormuş gibi. Tavsiyem ithal bir araba almanız. İthal Bir araba alıp bakımlarını zamanında yaptırdınız mı rahat rahat binebilirsiniz arabanıza!. Eğer halen almadıysanızŞİDDETLE :

PEUGEOT PARTNER DERIM!!! 1.9 Modellerine Ağır, hantal diyorlar fakat 1.9 D Combi S VAR :) hiçte öyle değil canavar gibi. Yol Tutuşu vs. Mükemmel Bir ARAÇ!

TEKRAR TEKRAR : P E U G E O T P A R T N E R!!!

Alıntıları Göster
    arkadasım sadece doblo degıl connect de turk malı ve bana gore senın peugeotundan daha da ıyı bı araba bu sınıfda 1 caddy 2 connect senın peugeotunun adı anılmaz bunların arasında bı connect kullan bak bakalım nasılmıs ondan sonra sende degıstırırsın arabanı emınım doblo gıbı gıderı olan 1,9 da senın araban olamaz super motor yapmıslar dobloya once kullan derım ben

• quote:

arkadasım sadece doblo degıl connect de turk malı ve bana gore senın peugeotundan daha da ıyı bı araba bu sınıfda 1 caddy 2 connect senın peugeotunun adı anılmaz bunların arasında bı connect kullan bak bakalım nasılmıs ondan sonra sende degıstırırsın arabanı emınım doblo gıbı gıderı olan 1,9 da senın araban olamaz super motor yapmıslar dobloya once kullan derım ben

Alıntıları Göster
    Ford Tr Malı Değil İthal Olarak geliyor. Doğrudur Connect Daha Sağlamdır. Caddy'e de lafım yok ama işi Doblo ya getirince doblo denilen arabalar kağıt gibidir yani kaza anında hiçbirşey anlayamazsınız sanki oduna araba çarpmış gibi hasar alırsınız. O Bakımdan söyledim motoru olması önemli değil önemli olan O arabayı süren kişi Doblo'nun bir çok modelinde virajlara allah allah diyerek giriyorsun. Ama Partner'de öyle değil. Bende sana bi Partner Kullanmanı tavsiye ederim. + Yakıtı Ford'dan daha iyidir.

• quote:

Ford Tr Malı Değil İthal Olarak geliyor. Doğrudur Connect Daha Sağlamdır. Caddy'e de lafım yok ama işi Doblo ya getirince doblo denilen arabalar kağıt gibidir yani kaza anında hiçbirşey anlayamazsınız sanki oduna araba çarpmış gibi hasar alırsınız. O Bakımdan söyledim motoru olması önemli değil önemli olan O arabayı süren kişi Doblo'nun bir çok modelinde virajlara allah allah diyerek giriyorsun. Ama Partner'de öyle değil. Bende sana bi Partner Kullanmanı tavsiye ederim. + Yakıtı Ford'dan daha iyidir.

Alıntıları Göster
    doblolar vıraja sadece 140 ve ustu gırdıgınde ole allah dedırtıyo önden ceker her arabanın sorunu bu ben partnerde kullandım ama ne doblo kadar zevk aldım nede gıderını begendım 2003 partnerdi connectın yakıtı da soforune gore partnerden ıyı 1000 km yol yaptı ıkısı de connect 150 tl yaktı partner 170

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.