Şimdi Ara

Tiguan mı 3008 mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
20.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cam tavan evet büyük sorun. pejoda da benzer sorun mevcut aradaki fark. pejo servisi 3008 tutsun diye vw servislerine oranla daha çok duruyor müşterisinin yanında. inş pejo servis mantelitesini değiştirmez. 3 aşağı 5 yukarı tüm araçlar bu tip sorunlulukta maalesef. bu da akıllara ülkemize 2. kalite ürün mü getiriyorlar sorusunu sordurtuyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

hocam verdiğin linkdeki tiguan 4 *4 modeli ...4*2 ile karşılaştırmak daha doğru..
    haklısınız , ben aracın 4 çeker olduğunu farketmemişim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta 214k ya 1.5 tsi dsg comfort tiguan aldı kuzenim. 3008 e 260-270 k diyolar.

• DeliCingene kullanıcısına yanıt
    Baz donanım 3008 Comfort tiguandan daha donanımlı diye biliyorum. Onu da o fiyatlara veriyorlar. 1.6 180hp, eat8 tiguanı fena pataklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Ikinci el 3008 fiyatlarına baktınız mı?
    Bence bir göz atın, sonra bu düşüncenizi gözden geçirin derim

2017 başı 143 e satılan gtline şu an 80.000 km de 225 000 TL

PSA grubu ikinci elde kaybettirir söylemi 3008 sonrası tarih oldu bunu kabul etmek gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 9 Şubat 2020; 13:26:11 >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Ben boyle major bir sorun yasamadim atecada motorla adblue sorunlari elektronik aksam cart curt?2x2 4 degilmi bendeki şimdi?

Neye dayanarak soyluyorsunuz? Atecadan inip test araci 3008 e binince daral geldi bana..aile genişse tiguanmi pejomu?

• Yazisi düşen pejo.tavandan su alan pejo.. değiştiği parcaya garanti vermeyen pejo ne dyim icler acisi..neymis eat 8....okudugum kadariyla onu da eat 6 yea dusurup getiriyorlarmis Tiguan mı 3008 mi?

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Dsg sorunu yaşayacaksınız, iki iki dört.

Atla deve değiller. Üç aşağı beş yukarı benzer ebatlarda araçlar. Genişlik ön plandaysa 5008 gibi üst sınıf bakılır.

Sırf geniş diye alt kalite Ateca alacağına gider ssangyong korando alır genişlik için.

Her yazılana inanmayın derim
    Özellikle İnternette canı sıkılan desteksiz yorum yazabiliyor..
    Hiç arabası olmadan x model ile ilgili şikayet yazan da var emin olun..

Ayni araçta kumanda tuşu krom kaplaması da 1cm den bakınca ancak göreceğiniz ve 100 kişiden 99 unun farketmeyecegi soyulma gördüm. İsim gereği ilerde artacağını bildiğim için servise gittim, 1 hafta içinde tuş takımı komple değişti..

Yine bir süre sonra el freni düğmesi krom kaplamaso kenar kısmında çok hafif kalkma oldu, gözle görülmüyor ama elleyincr kesinlik hissediliyor Du.
    Yine 1 hafta içinde garantiden değişti.

PSA da akrabam da yok

Her araçta problem olur fakat bu şikayet efsane gibi geldi bana...

Diğer taraftan, "okuduğum kadarıyla" diye başlayan ir cümle kurmadan önce detaylı araştırmanızi tavsiye ederim..
    Allure selection ve üstü dizel modeller ve benzinli modeller eat8 olarak sunulmaya devam ediyor..
    Eat6 olan active donanım ötv limiti (%45) nedeniyle geliyor.. Zira aracın 100 eur maliyeti arttirinda vergi sistemimiz nedeniyle ekstra %15 aracın fiyatı artıyor. Eat 8 de bu farkı getiren bi unsur olarak malesef alt donanimda sunulamiyor..
    Pek muhtemel, eur nun önümüzdeki günlerde artması ile araçlar zaten hepsi %60 lik dilime gireceği i için eat 6 getirip vergiden kaçınma durumu da sona ermiş olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 9 Şubat 2020; 18:1:56 >

www.sikayetvar.com
    Seat Ateca 2019 ‘0’ Araç Seyir Halinde Stop! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/seat/seat-ateca-2019-0-arac-seyir-halinde-stop

www.sikayetvar.com
    Seat Mekanik Gereksiz Para İstiyor - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/seat/seat-mekanik-gereksiz-para-istiyor

Boşverin hocam 3008 p harfi düşmesini, Ateca sorunlarını okuyun, tecrübe edinin. Her an başınıza gelebilir.

35 bin km deyim...2 bin km de passatta yadanan sorunu yasamadim..yasarsam garanti kapsaminda aracım.servis dışına çıkmadım 4 sene bitiminde de kendileri yapacak.araciniz yok sanirim yada passat golf vw grubu arac almaya calistiniz piyasa firladi alamadiniz içinizde kaldı ondan bu öfke..ben bugune kadar sadece vag araclarina bindim.onyargisiz gidip 3008 i de test ettim.

Sayin vw nefretcisi..benim aracımda hicmi sorun olmadi saniyorsunuz? Ama sattiracak bir sorun değil..garantisi var...yapmazlarsa gider eski bir arac alır binerim bunları da mahkemeye veririm..nalet olsun cu degilim..

Geçen Eylül ayında vag grubundan olan ducati marka motor aldım. Aldığım güne lanet ediyorum. 2016 model, 20bin km deki motor bile sıkıntılı. Önceki hafta bakım yaptım, 4770tl ödedim. Hala binemiyorum abuk subuk arızaları yüzünden. Vag grubunun arabası hediye gelse ertesi gün satar, güvenilir bir marka alırım.

Hiçbir vw aracı içimde kalmadı. Beğenmiyorum, sevmiyorum. Peugeot da sevmem ama vag grubunun önüne koyarım sırf motoru şanzımanı için.

Neyse bedava verseler almamcilae gibi yalanci degilsiniz en azindan bende oyle urunleri alir satarim 😄

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

araç 50 bin de tek bir trim ses yok!! nasıl oluyor!!

Alıntıları Göster
    Orasını bilemem hocam, aracı kötülemek için söylemedim.
    Bende 3008 e niyetlenmiştim ama 20 bin deki bir aracın her yerinden trim sesi gelince vazgeçtim.
    Arkadaşın kullanımıyla alakalı diyeceğim ama nasıl kullanmış olabilir ki?
  • Dsg mekatronik ve kavramadan olusan bur sistem. Ikiside farkli zamanlarda ariza verebilir. Hatta verecektir. Ancak eger araciniz servis bakimliysa , %90 ihtimalle garantisi bitse bile iyi niyetten yetkili servis dogusa yazi yaziyor buyuk ihtimalle ucretsiz yapiliyor.
    Bizza basima geldi. Leonumun 4.5 senesinde mekatronigi degisti.
    Trim sesi genelde kotu plastik kullanan tum araclarda mutlaka olacak bir sestir. Cunku kotu plastik sicak ve soguk gordukce genlesiyor ve buzuluyor ozelligini kaybedince ses yapar. 3008 in giris modellerinin plastigi dandik oldugu icin ses yapabilir.

5008 üst sınıf değil yine C suv. 3008’den sadece boydan 20 cm uzunluk farkı var o da bagaja yarıyor.

Sürücü kabini 3008’de daha geniş.

5008 D suv diye düşünerek niyetlenmiştim bayide yan yana deneyince hayal kırıklığı yarattı. Arka koltuklar da 5008’de çok kötü bu yüzden. Kapıya dayanarak oturuyorsun. Arabadan düşecek gibi. En az 10 cm daha geniş olmalıydı.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    c suv diye tanımlanamaz bence. Daha ne kadar büyük olabilir ki? 3008'den 20cm uzun, aks mesafesi 17cm uzun. Bagajı 780litre görünüyor(hangi durumda bilemem). Genişlik 1840 d segment ebatlarında. 3008 c suv ise bu da bariz bir şekilde d'dir. D segmentte daha genişi, büyüğü olabilir ama bu onu c yapmaz. İncelediğimde iç hacmini, arka koltuklarını beğenmiştim. Arka koltukların 3 parça halinde yatması hoşuma gitmişti. Belki bu şekilde yapmak için dediğiniz durum olmuş olabilir. Birçok araçta orta koltuk minicik oluyor, 2büyük bir küçük gibi. Bunda 3 ü de aynı olduğu için daralmış olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.