Şimdi Ara

Tiguan mı 3008 mi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
21.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilemiyorum neden, ama ben 3008 diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airwalker7

Peki 3008-tiguan arasındaki malzeme kalitesi açısından fikriniz nedir? Siz baya araştırmış olmalısınız.
    İşin kötü tarafı bayilerde araç olmadığı için gidip inceleme şansım yok şuan. Galeriden de almak istemediğim için bayilere gelmesini mecbur bekleyeceğiz bakalım.

Alıntıları Göster
    Malzeme kalitesi en üst donanıma göre bakarsak başa baş diyebiliriz, belki çok az farkla 3008 önde olabilir o da önemli değil. Ama araç dizaynı ergonomisi sürüş pozisyonu olarak 3008 bana daha başarılı geldi. Ben yılda en az 20 bin km yapıyorum dizel olmasını özellikle istedim. Vw donanım olarak beni hiç tatmin etmedi o yüzden tercih etmedim. 3008 siparişi vermeden önce Doğuş oto ile Passatı opsiyonlu olarak almak için görüştüm, sadece cam tavan ve navigasyon opsiyonu olabilir dediler. Öyle olunca bende vazgeçtim. En azından 3008 de adaptif hız sabitleyici şerit takip vb özellikler donanıma dahil geliyor.

Tercih sizin hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın her iki araçta pişman etmez sanırım. Benim sipariş ettiğim araç gemiye yüklenmiş yoldaymış.

Artık teknoloji olarak gelinen seviye oldukça yüksek o yüzden Almanmış Fransızmış bunları ben hiç önemsemiyorum. Ama şu bir gerçek Alman araçları içinde teknolojiyi araçlarına en geç adapte eden marka vw maalesef. Bu da yüksek oranda üretim yaptığı için değişim onlarda zor oluyor.

Kesinlikle bayiden alın asla galeri ile muhattap olmayın bence de. Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bana ne arkadaşım! Konu bmw’mi?
    Sen araştırmadan aldınsa bana ne? Derdi seni gersin o zaman, ne anlatıyorsun bize?

Sen/Siz hoşlandınız diye, sevmek yada beğenmek zorundamıyım herşeyi? Bu benim fikrim/yorumum, kimse benimsemek zorunda değil. Oldu olcak kalıp metin verin millet onu yazsın!

Yemişim arabasını! Umurumda bile değil, ne sanıyorsunuz arbayla kafayı mı bozduk biz(ler).

Bmw’yi verip almışsın ticari araç, bin keyfine bak. Amma dert edindin??

Ne manipülasyonundan bahsediyorsun? İşimiz yok birde bunlarla uğraşır olduk!

İlgilenmiyorum arkadaşım senin mesajların ile, lütfen alıntı yapma bana...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• forum çok ilginç konuda vw geçmesin anında tartışma çıkıyor.
  • arka taraftan ziyade ön yolcu kısmı.. orta konsoldan dolayı biraz dar..aynen 1.80 boyunda olanlar öyle söylüyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Malzeme kalitesi en üst donanıma göre bakarsak başa baş diyebiliriz, belki çok az farkla 3008 önde olabilir o da önemli değil. Ama araç dizaynı ergonomisi sürüş pozisyonu olarak 3008 bana daha başarılı geldi. Ben yılda en az 20 bin km yapıyorum dizel olmasını özellikle istedim. Vw donanım olarak beni hiç tatmin etmedi o yüzden tercih etmedim. 3008 siparişi vermeden önce Doğuş oto ile Passatı opsiyonlu olarak almak için görüştüm, sadece cam tavan ve navigasyon opsiyonu olabilir dediler. Öyle olunca bende vazgeçtim. En azından 3008 de adaptif hız sabitleyici şerit takip vb özellikler donanıma dahil geliyor.

Tercih sizin hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın her iki araçta pişman etmez sanırım. Benim sipariş ettiğim araç gemiye yüklenmiş yoldaymış.

Artık teknoloji olarak gelinen seviye oldukça yüksek o yüzden Almanmış Fransızmış bunları ben hiç önemsemiyorum. Ama şu bir gerçek Alman araçları içinde teknolojiyi araçlarına en geç adapte eden marka vw maalesef. Bu da yüksek oranda üretim yaptığı için değişim onlarda zor oluyor.

Kesinlikle bayiden alın asla galeri ile muhattap olmayın bence de. Şimdiden hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    Malzeme kalitesi 3008’de önde? Bi de vw kullanıcılarına fanatik derler. Tamam 3008 bol oyuncaklı afili bir araba ama tiguan kalitesine uzak gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Göz var, nizam var. Ben 183, 110kiloyum. Kesinlikle dar. Tiguan ferahlığına çok uzak.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Malzeme kalitesi 3008’de önde? Bi de vw kullanıcılarına fanatik derler. Tamam 3008 bol oyuncaklı afili bir araba ama tiguan kalitesine uzak gerçekten.

Alıntıları Göster
    Kaliteyi siz mi belirliyorsunuz, tiguana elektrikli koltuğu çok gören vw mi belirliyor. Forumda bazı insanlar neredeyse bazı markalara tapınacaklar neredeyse.

Netflix te “kirli para” diye bir belgesel var önce onu izle sonra daha sağlıklı yorum yapacağını umuyorum.

Ayrıca ben arkadaşa hangisini beğeniyorsa onu almasını söyledim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim doğrudan konu ile alakalı ayrıntılı cevabınız için. Sanırım en mantıklısı araçların bayilere gelmesini bekleyip görmek ve test edip ona göre karar vermek olacak👍🏻

• Su alan, dsgedition ile adblue adition karşı karşıya. Kazanan adblue edition olur bence.

• Bunu 3008 ve tiguan kullanan adama soracaksın. Her ikisini kullanan olmafıkça boş muhabbet olur. Ben 3008 kullanıyorum ne bileyim tiguan nasıldır.

• quote:

Kaliteyi siz mi belirliyorsunuz, tiguana elektrikli koltuğu çok gören vw mi belirliyor. Forumda bazı insanlar neredeyse bazı markalara tapınacaklar neredeyse.

Netflix te “kirli para” diye bir belgesel var önce onu izle sonra daha sağlıklı yorum yapacağını umuyorum.

Ayrıca ben arkadaşa hangisini beğeniyorsa onu almasını söyledim.

Alıntıları Göster
    Sayın arkadaşım zengin donanım başka şeydir, kalite başka. Vw’nin pejo veya herhangi bir almanın herhangi bir fransızdan daha kaliteli oluşu dünyaca kabul görmüş bir gerçektir.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    İyi de arkadaş sende 3008 'e resmen Ford Ka muamelesi yapıyorsun. Arka tarafı o kadar da dar değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fredd_35

İyi de arkadaş sende 3008 'e resmen Ford Ka muamelesi yapıyorsun. Arka tarafı o kadar da dar değil
    Daha neler. Dar dedim, oturulamaz demedim. Tiguan 3008’e göre çok ferah kalıyor. İkisinin de arka koltuğuna oturan 180 boyunda biri bunu anında anlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.