Şimdi Ara

Tiguan mı 3008 mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
20.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunların hiçbiri ülkemiz için geçerli olmayabilir. Türkiye’de satılan araçlarla ilgili bir kaynak bulmak lazım.

Abd’de bambaşka ingilterede bambaşka şanzımanlar var forumlara göre. Verdikleri garanti ve kanunların tüketiciyi korumasına göre özendiklerini düşünüyorum.

Satış temsilcilerinin ekranlarında detaylı araç spesifikasyonu olabilir mi?

Çok rahat 300+ tork üretebileceklerken 1.6tdi’ı 250 ile sınırlamaları büyük bir gösterge.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 7 Şubat 2020; 12:0:18 >
  • tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Ben dsg den sorunlu demedim ki. Onun da sorunları var kendim bizzat sorun yaşadım 208 eat6 ile.
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Şamzıman ülkeden ülkeye fark etmez. Motor ile beraber fark olur.
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu sistem var şu anda. 6 ileri ıslak dsg üretilmiyor çoktandır o yüzden mecbur dq381 e geçtiler.
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Tam cevap olmamış pardon.

Polo golf passat troc tcross 1.0tsi 1.5tsi 1.6tdi bunlar kuru kavrama. Tiguan tiguan allspace arteon tuareg bunlar ıslak tip.

Skoda kodiaq hariç kuru tip

Seatta ıslak tip yok. Seat skoda da 2.0tsi tdi lar ıslak tip.

Audi a1 a3 q2 1.0 1.5 1.6 hariç ıslak zaten hepsi 2.0 ve üzeri motor.

Benim bildiklerim bunlar yanlışım varsa bilen yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Ben dsg den sorunlu demedim ki. Onun da sorunları var kendim bizzat sorun yaşadım 208 eat6 ile.
    anladım sende ne dediğini bilmeyenlerdensin.. bana diyorsun ki tam otomatik şanzumanda vuruntu sorununu bir araştır istersen bende araştırıyorum ama yeni nesil eat şanzumanlarda böyle bir sorun yok sende bana ben sana dsg"den sorunlu demedim ki diyorsun...sen ne diyon hacı..
  • 3008
  • Hocam selam,

Hem motor hem sanzuman olarak 3008 daha güncel bir araba.
    Bu çift kavramalıların problemlerine uyanan herkes tork konventore geçti.
    Bence daha uzun ömürlü. Böyle bir karşılaştırmada yok dgs bilmem kaç mili saniyede vites değiştiriyor daha iyi demenin bir manası yok.
    Yarışa katılmayacaksan senin için bir farkı olmayacaktır bu iki sanzumanın. Bence pejodaki sanzuman daha uzun ömürlü olacaktır. Vw'in tipleride artık çok can sıkıcı ve ruhsuz olmaya başladı. Hep aynı araba içindeki kumandalar tuşların yerlerı bile nesillerdir aynı. Birazda kendini farklı hissetmek istiyorsan bence pejodan pişman olmayacaksın.
  • tttnet.net kullanıcısına yanıt
    forum.peugeotturkey.com
    2015-3008-EAT-6-TİTREME-VURUNTULU VİTES ARIZASI - Peugeot Türkiye Forumları - Peugeot - Sayfa 1
    https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=46547&title=20153008eat6titremevuruntulu-vites-arizasi

Bende kendi aracım için gitmiştim sözde yazılım güncellediler ama düzelmedi. Mesajlarımı marka fanlığına çekmeyin 2 markadan da aracım mevcut hatta 208 satalı 5 ay oldu 2008 duruyor.

• Tiguan mı 3008 mi?
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Normal değil mi?

Arada büyük fiyat farkı var.
    3008 deki özellikleri Tiguan'a opsiyon olarak eklerseniz görürsünüz.
  • Alıp bir süre binip satacaksan 3008, alacağım bineceğim diyorsan tiguan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 7 Şubat 2020; 14:19:12 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    T-roc’un 3008’den fazla satması çok ilginç hiç görmedim bugüne kadar.
  • Benzinli olmasa direkt tiguen ama cok yakar basademezsin.
  • Konu amacından çıkıp Tiguan'daki DSG'nin türünün ne olduğu tartışmasına döndü .
  • classlord kullanıcısına yanıt
    tiguan 1.5 dsg benzinli var bende, 100-110 ile uzun yol gittim 200 km falan. ortalama tüketim 5.9 geldi ki yol tamamen kesintisiz, ışıksız değildi. Şimdi bu çok mu yakıyor oluyor? Dizel 3008'in aynı şartlarda en az taş çatlasa 5.5 yakacağını düşünürsek fark çok mu sizce?

Kısacası arkadaşlar ben de çok korkuyordum fazla yakacak diye ancak tiguan fazla yakmıyor. şehir içi de 7 litre gibi yakıyor bu arada.
  • 3008 kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

forum.peugeotturkey.com
    2015-3008-EAT-6-TİTREME-VURUNTULU VİTES ARIZASI - Peugeot Türkiye Forumları - Peugeot - Sayfa 1
    https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=46547&title=20153008eat6titremevuruntulu-vites-arizasi

Bende kendi aracım için gitmiştim sözde yazılım güncellediler ama düzelmedi. Mesajlarımı marka fanlığına çekmeyin 2 markadan da aracım mevcut hatta 208 satalı 5 ay oldu 2008 duruyor.
    Paylaştığın konuda ki şikayet sahibi sorunlu bir kişi..daha önce değişik nicklerle gelip milleti proveke eden biri.. zaten her defasında adminler tarafından banlandı..

• quote:

Orijinalden alıntı: onyxon

tiguan 1.5 dsg benzinli var bende, 100-110 ile uzun yol gittim 200 km falan. ortalama tüketim 5.9 geldi ki yol tamamen kesintisiz, ışıksız değildi. Şimdi bu çok mu yakıyor oluyor? Dizel 3008'in aynı şartlarda en az taş çatlasa 5.5 yakacağını düşünürsek fark çok mu sizce?

Kısacası arkadaşlar ben de çok korkuyordum fazla yakacak diye ancak tiguan fazla yakmıyor. şehir içi de 7 litre gibi yakıyor bu arada.
    Dostum istanbul sehir ici 7 litre yakiyorsa bende alacagim ama eger 9 litreden fazla yakarsa buyuk yikim olur . B.evler - g.goren - bakirkoy trafiginde genelde kullanuyorum . Leon vardi dizel otomatik maksimum 6 litre yakiyordum. Sattim arac bakiyorum. Ama passat 1.5 tsi kullanan arkadasim var 9 litreden asagi yakimiyor diyor uzun yolda sabitleyince 8 litreye dusuyor diyor
    Acikcasi %50 den fazla yakit farki oluyor.
    2013 de aldigi arabayla 60 bin yapti ben 2015 te aldigim arabayla 100 bin yaptim.

Gercekten objektif sekilde guncel yakit degerleri paylasilirsa cok iyi olur cunku gezen biri oldugum icin yakit onemli . Yani sehir icin 8 litreye kadar benzinli tolare edilebilir ama ist sehir ici 9 -10 lar pismanlik yaratir

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.