Şimdi Ara

Tiguan mı 3008 mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
21.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes Mazda Alfa Volvo över ama Alaman alir

Alaman'in kopegiyiz alamannnn
  • Bu kişiyi takmayın. Forumun Nacila-Erdal ile tüm forumlar arası trolü.
  • Tiguan dizel+otomatik yok, TSI işe gidiş gelişte çok yakabilir şehir içi ise.
  • Bir arkadaşımın 20 bin km. deki 3008 aracını kullandım.
    Aracın içi ve dışı çok güzel, araçta yok yok.
    Ama 20 bin deki aracın ön göğüs, paneller vs. her yerinden trim sesi geliyor.
    Bende 2008 vardı satıp 3008 alacaktım, 2008 i sattım ama 3008 almadım =) o sesleri duysam herhalde delirirdim
  • Ben olsam Ford Kuga 1.5TDCI + PS'yi da listeme eklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 7 Şubat 2020; 9:43:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Tiguan ve kodiaq da ıslak 7 ileri dsg var.
    Şu an, yani 2020 olarak, hangi araçta hangi DSG türü var biliyor musunuz? Bakındım ama bulamadım bir liste. Merak ediyorum sadece.
  • 3008 derler ama giderler vw alırlar
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    DQ381 var ıslak tip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

Bende bu klasmandaki araçları inceledikten sonra 3008 GT Line eat 8 dizel siparişi verdim. Ayrıca vw alacak olsam Passat benzinli otomatik alırdım herhalde. Tiguan ile Passat arasında malzeme kalitesi farkı var çünkü.

Alıntıları Göster
    Peki 3008-tiguan arasındaki malzeme kalitesi açısından fikriniz nedir? Siz baya araştırmış olmalısınız.
    İşin kötü tarafı bayilerde araç olmadığı için gidip inceleme şansım yok şuan. Galeriden de almak istemediğim için bayilere gelmesini mecbur bekleyeceğiz bakalım.

• airwalker7 A kullanıcısına yanıt
    Ben 2 sini de detaylıca çok inceledim. Öncelikle alacağınız fiyat önemli. Dizel prime edition hoşuma gitmemişti gtline a da o paraları vermek saçma geldi ben tiguan aldım. Şimdi tiguan da dizel de yok yakıtı da yüksek gtline a göre donanım düşük 3008 mantıklı olan. Ama 3008 benzinli alacaksanız donanıma o parayı vermenin hiç anlamı yok onun da yakıtı yüksek. Açıkcası şu anda piyasa da mantıklı araç da kalmadı. Araç bayiye girmeden al satcıların kapısına gidiyor o yüzden illa ki alınacaksa fırsat yakaladığını almak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

3008 derler ama giderler vw alırlar
    Bu muhabbet VW'de Passat için geçerli.

İnsanlar 3008 diyorlar ve 3008 alıyorlar. 3008'in satışları Tiguan'ın 2 katından fazla.
  • mantıgım 308 diyor ama aklım tiguan mavcut piyasa sartlarından
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

DQ381 var ıslak tip.
    internette epey araştırma yaptım bu sabah. tiguan için değil ama aynı motoru (kodları aynı mı bilmiyorum) kullanan resmi arteon service training dosyasına ulaştım. orada denilen 1.5 tsi motorda dq381 ıslak kavramalı 7 ileri dsg olduğu yönünde.
    dün de dediğim gibi siz haklıymışsınız
    sıkıntı şu... vw, bu bilgileri neden sır gibi saklıyor o zaman? ben olsam herkesin ulaşabilceği bir şekilde yayınlardım en azından kuru kavrama yüzünden almaktan çekinenleri kazanırdım (benim gibi).

Tiguan mı 3008 mi?

• En ıyısı Kıa Sportage almak gıbısii. ..
  • Dizel benzin olayını düşünmezsek çeyrek altın olan tiguan derim
  • Tiguan tavsiye etmem.
  • Tiguan'ın dolusu ile boşu arasında çok kozmetik fark var. Ayrıca dizelde dsg yok.

Burada yazılanların tersine, yollarda 3008'i o kadar çok görmeye başladım ki... Aslında bu durum hiç de hoşuma gitmiyor.

Vites topuzu meselesi hiç hoş değil. Her ne kadar Eat6-8 arasında olumlu bir fark olmasa da can sıkar.
  • başta sorunsuz şanzıman isterim diye belirtmişsen DSG seçenekler arasında olmamalı zaten. daha sorunlu bir şanzıman türü var mı memleketimizde ???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.