Şimdi Ara

Tiguan mı 3008 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
20.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

tiguen nin mi ne dediği belli

kronik arızalı bir şanzımanı diye başlayan bir arıza listesi var aynı şikayet listesini hem tiguen hem 3008 için yap bakalım kim ne kadar arıza veriyor.

burayada yazki herkes görsün

alman araçları belirli bir segment üstüne çıkmadığınız sürece size sadece amblem ve jant kapakları veriyorlar.

sattığım 1 serisi Bmw de hız sabitleme yoktu,ön park sensörü yoktu premium c segment bir araçtan bahsediyoruz.

tiguen için hak getire.

fransız araçları en azından yapamadığı ürünleri transfer etmeyi biliyorlar tam otomatik aısın şanzıman gibi.

diğerlerinin yaptıkları gibi porsche den beleş kalan DSG üzerinden arıza katliamına devam etmiyorlar.

ambleme para veririz diyorsanız onu bilemem.

Alıntıları Göster
    Niye hiddetleniyorsun ki?

Kronik şanzıman arızası kuru kavramada, daha önce yağlı kavrama ile sunuluyordu bende ondan bahsettim. Yorum yapmadan önce sonraki mesajımı da okuyun.

Konu ne, BMW1 ne alaka? Sende aldın hoşlanmadın diye sürekli aynı şeyi yazar oldun? Alırken öven ama satmaya yakın veya sattıktan sonra aracını kötüleyen kullanıcıları; sevmiyorum ben.
    Alırken var dediler de sonradan mı çıkmadı! Alıyorsunuz sonra bi ton bıdıbıdı, bakarsınız donanım listesine beğenmiyorsan almasınız. Zorla satmıyorlar ya!..

Ben önemsemiyorum, çünkü alırken baktım; "Bilerek aldım".

Daha hiç kimse bilmiyorken ben 308 1.6 BlueHDI ALLURE+PREMUM EAT/6 aldım tadına baktım.
    Ve her zaman her yerde yeri geldiğinde söylerim; o motor şanzımandan aldığım tad beni çoğu araçtan daha çok memnun etti, uyumu gayet iyi.
    Haa! araba da her şey var ve bu donanım kombinasyonunu gören kişi sayısı bile çok azdır, ona rağmen arabaya ısınamadım sattım geçtim o ayrı konu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 6 Şubat 2020; 21:7:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Tiguan ve kodiaq da ıslak 7 ileri dsg var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 diyorum.Şanzıman 6-8 çok önemli değil,6 da son derece iyi motorla uyumlu.0-100 ü çoğu C segment hb den daha iyi.
    Benzinli düşünürsen hem 8 ileri hem joystick hemde 180 hp motor.Daha ne olsun.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Hocam DQ381 model şanzıman 7 ileri ıslak kavrama var tiguan ağır araç kuru dsg koyamazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Hocam DQ381 model şanzıman 7 ileri ıslak kavrama var tiguan ağır araç kuru dsg koyamazlar.
    O şanzıman (Dl382) 1.4 a4 lerde vardı. Ama 1.5 motor uzunlamasına olduğu için uygun değil. O nedenle 1.5 motor makyajlı a4 de yok.

• quote:

DQ250 den DQ381'e geçilmiş ise o zaman ben yanlış biliyorum, yanlışımı düzelttiğin iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

3008 diyorum.Şanzıman 6-8 çok önemli değil,6 da son derece iyi motorla uyumlu.0-100 ü çoğu C segment hb den daha iyi.
    Benzinli düşünürsen hem 8 ileri hem joystick hemde 180 hp motor.Daha ne olsun.
    Bence önemli, bunu ilerleme değil gerileme olarak görüyorum.

• Dsg hariç her konuda Tiguan daha iyidir.
    Bir defa bindim beklediğimden çok iyiydi. Sessiz, konforlu ve performanslıydı. 1.6 dizel düz vitesti, gğcü beklediğimden daha iyitdi.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Yatay dikey alakası yok arteon da da var aynı şanzıman. Arteon yüzünden a4 de 1.5tsi yok.

• Tiguan mı 3008 mi?

Bu bence tercih edilebilir.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Tiguanda elektrikli koltuk bile yok ne yazık ki.

• quote:

Yatay dikey alakası yok arteon da da var aynı şanzıman. Arteon yüzünden a4 de 1.5tsi yok.
    Tamam, siz hakkısınız.

• kenai kullanıcısına yanıt
    Standart değil evet. 3008 fiyatına göre daha donanımlı buna lafım yok almayın da demem. Ama tiguan dan üstün bir araç değil. 3008 gtline mı tiguan rline mı deseler tiguan alırım bana daha güzel görünüyor şahsen. Bende highline var şu anda keşke olsa dediğim arka koltuk ısıtma olsaymış.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Araştır arkadaşım yabancı forumlarda var zaten bende ordan öğrendim vw devlet sırrı gibi saklıyor bunları. Sanki yalan konuşuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bence önemli, bunu ilerleme değil gerileme olarak görüyorum.

Alıntıları Göster
    1,4 sn daha iyi 0-100 ü.Kesinlikle topuzda olsa 6 ileriyi tercih ederim.
    Dsg gibi çok hızlı bir şanzıman değil..Fazladan 2 vitesle niye oyalansın.2000 devirde hızları aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 6 Şubat 2020; 22:54:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

1,4 sn daha iyi 0-100 ü.Kesinlikle topuzda olsa 6 ileriyi tercih ederim.
    Dsg gibi çok hızlı bir şanzıman değil..Fazladan 2 vitesle niye oyalansın.2000 devirde hızları aynı.

Alıntıları Göster
    Tamam hocam size göre 0-100 önemli bana göre estetik. Ben 1.4 sn. önemsemiyorun devir yakıt ekonomisi, bunu da eat/8 daha iyi veriyor. Tercih meselesi. Ama joystick vites olmadıkça o arabayı almam mümkün değil, hele hele kemikli geçişe sahip yollu otomatik hiç tarzım değil.

Haa! ilk önce 6 ileri vites topuzu getirseler ve sonradan 8 ileri gelse, ona birşey demem, yükseliş olur insanlar istediğini alır. Ama burada geri düşüş/gerileme var, madem çok iyi o zaman hep öyle getirip satsalarmış.

• Yine forumda sahibi olmadan atıp tutuluyor her zaman ki gibi 115.000 km’dir sorunsuz kullanıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.