Şimdi Ara

Tiguan mı 3008 mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
0
Favori
20.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kullanım profilleriyle ilgili yani gereksiz fren yapmamak, gaza asılmamak, sakin kullanmak falan önemli tabi. Bu tiguan ana kpnusunda arkadaşlar göstergelerinin fotoğraflarını paylaşıyorlar zaman zaman bir bakın isterseniz.
  • valla ikisi de güzel bence hayırlı olsun
  • tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Ben kendi aracımda sorun yaşadım usta niye tatmin olmuyon sen anlamadım kul yapısı bunlar sorun çıkabilir. Sen kaç tane arızalı tiguan gördün. İnternette yazanların yüzde doksanı kuru kavrama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 motor yağı akıtma kronik sorunu var

tiguan dsg riski ama sorun cıkmazsa rahat kullanım.
  • 3008 tiguanı eleyemiyorsa bu marka ülkeden çekilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUV zaten doğası itibariyle masraflı bir olay olduğu için parçası, şanzıman bakımı vs. daha pahalı olsa dahi Tiguan diyorum.

Tip olarak bence daha hoş.
  • Arka koltukta oturacakların rahatı sizin için önemli değilse , kısa süre kullanıp degistirecekseniz ve yakıt maliyeti önemli derseniz 3008.

• quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Bir arkadaşımın 20 bin km. deki 3008 aracını kullandım.
    Aracın içi ve dışı çok güzel, araçta yok yok.
    Ama 20 bin deki aracın ön göğüs, paneller vs. her yerinden trim sesi geliyor.
    Bende 2008 vardı satıp 3008 alacaktım, 2008 i sattım ama 3008 almadım =) o sesleri duysam herhalde delirirdim
    araç 50 bin de tek bir trim ses yok!! nasıl oluyor!!
  • Dinamik tasarım , teknolojik ve yenilikçi iç mekan . Sağlam motor ve şanzıman için tercihim 3008 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

3008 almak gibi bir hataya dusme derim. Neticede VW bir Alman markasi, kalitesi belli. Ancak daha kaliteli bir tercih icin sana BMW oneririm. X5 al, eski olsun ama temiz olsun omurluk binersin.

Neden 3008 almamalisin, icerisinde bir ton elektronik var ki Fransizlar bu konuda cok becerisiz. Elektroniklerin buyuk bir kismi Cin den geliyor ve kaliteleri tahmin edersin ki cok yuksek degil. Bir sorun cikarma ihtimalleri yukseliyor, daha da kotusu short cut yapma ihtimalleri bile var. Internette kisa bir arastirma ile gorebilirsin zaten, 10 yasinda bir Fransiz aracina bak bir de 10 yasinda bir Alman aracina bak neden oldugunu daha iyi anlarsin zaten.
    Al bir tane daha vw fanı.
    Sen ve senin gibi tipler, at arabasında vw amblemi görseniz, hemen ellerinizi ovuşturup almaya kalkarsınız birde ne kadar iyi etmişim dersiniz kendi kendinize
    Avrupa’nın orta seğment aracını ülkemizde ultra über lüks olarak görüyorsunuz ya daha denecek bir şey yok.
    Donanım kıt, kalite dedikleri kadar iyi değil, dsg şanzıman bombası...
    Ama olsun size göre vw araca biniyorsan olsun dsg arızası versin değil mi.
    Elektronik parçalar demek çin malı bak bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Ben kendi aracımda sorun yaşadım usta niye tatmin olmuyon sen anlamadım kul yapısı bunlar sorun çıkabilir. Sen kaç tane arızalı tiguan gördün. İnternette yazanların yüzde doksanı kuru kavrama.
    Elbette sorun yaşayabilirsin ama bir yerde sağır sultanın bile duyduğu kronikleşmiş sorunlu DSG şanzıman, diğer yanda sorumsuzluğu ile bilenen tam otomatik hadi sorunsuzluğu demiyelimde kronik olmayan çok nadiren de olsa sorun yaşama ihtimali olan tam otomatik şanzıman..senin sorun yaşamış olman bir şeyi değiştirmez ben genele bakarım burda normal bir kullanıcının direk DSG'yi elemesi gerek... çünkü bu şanzıman yapısı itibariyle arızalanmaya müsait bir şanzıman...ve Avrupa'da yada ABD'de 8-10sene garanti verdikleri şanzımana Türk tüketicisine 2 sene adeta lütuf eder gibi garanti veriyorlar..oda şanslıysanız..servislerin kullanıcı hatası deme ihtimali yüksek..bana bunun sebebini açıklayabilirmisin..neden bize 2 başkalarına 10 sene garanti yi layık görüyorlar..hoş ww'de haklı.. adamların sizin gibi körü körüne savunan marka fanatikleri olduğu sürece enayi mi ne diye 10sene garanti versinler değil mi..bize 2 sene çok bile..nasılsa patlak şanzımanlı araçları peynir ekmek gibi satıyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Al bir tane daha vw fanı.
    Sen ve senin gibi tipler, at arabasında vw amblemi görseniz, hemen ellerinizi ovuşturup almaya kalkarsınız birde ne kadar iyi etmişim dersiniz kendi kendinize
    Avrupa’nın orta seğment aracını ülkemizde ultra über lüks olarak görüyorsunuz ya daha denecek bir şey yok.
    Donanım kıt, kalite dedikleri kadar iyi değil, dsg şanzıman bombası...
    Ama olsun size göre vw araca biniyorsan olsun dsg arızası versin değil mi.
    Elektronik parçalar demek çin malı bak bilmiyordum

Alıntıları Göster
    Bilmeden yazmissin, DSG arizasi olayi tek bir sanziman tipinde yasandi. Onun sebebi de son limitlerine kadar sanzimani zorlamislardi, ben Turkiye de yasamadigim icin forumdan biliyorum yani burada hic duymadim oyle bir olay.

Hayatimda bir kere bile VW almadim, almam da. Araba koleksiyonu yapmiyorsam, binmeye aliyorsam tercihim sadece BMW olur. Ancak simdi yani surekli ariza veren, her yeri dokulen, elektronikleri Cin den siparis edilmis Fransiz otosundan da iyidir yani VW. En azindan aracin bir gecmisi var, dedigim gibi para sizin, tercih sizin. Bana kalsa zaten ben biraz daha yuksek modelli BMW tercih ederim o ayri. Kalite ayri bir olay, alisinca kolay birakamazsin.

• tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum zaten ben de ki araç manuel. Ötv indirimi ya da fırsat bi araç görürsem otomatik alırım ama benzinli almam isterse kral otomatik olsun. Eşimin arkadaşı yeni 295 e 5008 aldı 1 ay oldu bugün servise vermiş motorda bi sıkıntı varmış az önce söyledi şaşırdım bizde hafta sonu gidip bakmıştık hanımla. Dsg dct edc vsvs hepsi çatır çatır satılıyor biz boşa konuşuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Kesinlikle 3008 harika bi makina test ettim kullanıcılar da memnun SORUNSUZ olnası da cabası al bin gez doya dıya
    ADblue tank problemi SORUNSUZluğu bozmuyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

ADblue tank problemi SORUNSUZluğu bozmuyor herhalde

Alıntıları Göster
    İroni ironi açık etme bilerek büyük harfle yazıyom hep burdakilerin 3008 hayranlığı bi alem zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bilmeden yazmissin, DSG arizasi olayi tek bir sanziman tipinde yasandi. Onun sebebi de son limitlerine kadar sanzimani zorlamislardi, ben Turkiye de yasamadigim icin forumdan biliyorum yani burada hic duymadim oyle bir olay.

Hayatimda bir kere bile VW almadim, almam da. Araba koleksiyonu yapmiyorsam, binmeye aliyorsam tercihim sadece BMW olur. Ancak simdi yani surekli ariza veren, her yeri dokulen, elektronikleri Cin den siparis edilmis Fransiz otosundan da iyidir yani VW. En azindan aracin bir gecmisi var, dedigim gibi para sizin, tercih sizin. Bana kalsa zaten ben biraz daha yuksek modelli BMW tercih ederim o ayri. Kalite ayri bir olay, alisinca kolay birakamazsin.

Alıntıları Göster
    Sürekli arıza veren, her yeri dökülen ve elektronikleri arıza veren derken, deneyimlerinize dayanarak mı bunları söylüyorsun?
    10 yıl kullandığım peugeot partner tepee, 1,5 yıl kullandığım Peugeot 508 gt, ve 1 yıldır kullandığım Peugeot rifter araçlarda bir tane bile problem yaşamadım.
    Konfor olsun donanım olsun her yönü ile güzel araçlar.
    Vw’nin yenilik adı altında suyunu sıkıp bir kucak para istediği özelliklerin daha fazlası mevcut saydığım araçlarda.
    Alman kalitesiymiş, bir bak bakalım artık çoğu araç ortak üretim yapıyor.
    2019 model caddy dediğin araç, hala makaslı ve arka camları kelebek. Bu mu yenilik teknoloji sağlamlık?

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

İroni ironi açık etme bilerek büyük harfle yazıyom hep burdakilerin 3008 hayranlığı bi alem zaten

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.