Şimdi Ara

Tiguan mı 3008 mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
0
Favori
20.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

Daha neler. Dar dedim, oturulamaz demedim. Tiguan 3008’e göre çok ferah kalıyor. İkisinin de arka koltuğuna oturan 180 boyunda biri bunu anında anlar

Alıntıları Göster
    Dar değil.Sınıfının standartını karşılıyor.Tiguan daha geniş olabilir.Superb çok geniş diye passata darmı diyeceğiz şimdi.1.80 lik kişiler sıkıntısız oturuyor arka tarafta.yani 508 desen tamam sınıfına göre dar derim ama 3008 de öyle birşey yok.
  • Kimse söylememiş ilginç: Tiguanın 3008'e göre bir artısı arka koltukların ileri geri hareket ederek bagajı istenildiğinde büyütebilmektir, çok işe yarıyor gerçekten.
    Diğer artısı Tiguan'ın bana göre arka camın büyük olmasıdır. 3008'de arka silecek yönü de sola baktığı için hem cam hem silecek görüşü sıkıntıya sokar dikiz aynasından. En azından ben bundan rahatsız olmuştum, başkası umursamayabilir.

Diğer fikirlerim şu: 3008 yeni vites koluyla olmamış ve de 6 ileriye düşmüş. Ekran kalitesi, renkler falan Tiguanda daha net, iyi. Tavan yeni modellerde 3008'de siyah geliyor ki bence açık renk olması daha iyidi. Zevk meselesi tabii. Yandan bakıldığında 3008 gerçekten kötü bir tasarıma sahip şu alttaki oval siyahlık, onun dışında önden ve arkadan güzel bir tasarıma sahip 3008.

Bunlar 3008 aleyhine olan görüşlerim. Bu aracın Tiguana göre üstün özellikleri de var mıdır, vardır.

• km77.comyoutube
    Peugeot 3008 1.6 BlueHDI 2017 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=fR1yxzizNBE

km77.comyoutube
    Volkswagen Tiguan Allspace 2018 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=x8acDR3zez0

80 km de hızlara bakın!!

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Kaliteli ise neden su alıyor? Neden abuk subuk sesler çıkarıyor? Neden çok arıza çıkarıyor? Neden dsg şanzıman var madem kaliteli.

Peugeot kalitesini de beğenmem ama vw den iyi gibi yeni modelleri.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/139078709
  • 3008 allure selection gtline dizel, benzinli tüm modellerde eat8 ve joystick vites kolu kullanılıyor.
    Avrupada zaten eski tip yok.

Mevzu vergi dilimi nedeniyle active donanımin limitte bırakılması için donanım eksilme..
    Kurun bir tık ziplamasiyla saten vergi dilimi üste atacak ve %15 fiyat artacak. O zaman eat6 nin bir avantajı kalmayacak zaten..

Bu konu ülkemize ve bazı afrika ülkelerine (maliyet nedeniyle) geçerli bir husus..

Eat8 ve joystick kol isteyenler hem dizel de hem de benzinli de 3008 alabilir, bir engel bulunmuyor

Zaten bu nedenle son dönemde active prime drive benzinli eat8 araçlar daha Co satıldı dizele göre.
  • 3008 ve tiguan neredeyse teknik ölçülerde aynı olmaları yanında tiguan 4 cm daha uzundur fakat tiguan daha geniş ve havadardır. 3008 slimfit ise tiguan regulardır. ailesi geniş veya boyu uzun olan led far isteyen 215bin bandında araç alacak olanlar için tiguan tercih edilebilir. 3008in hayalet ekranı 2008 ve tiguan hayalet ekranları yanında tetris ekranı gibi kalmakta.

her iki model için de araç içi görsellik olarak hayalet ekranların varlığı için araçta resmi
    navigasyon yoksa eğer hayalet ekranlar bal yapmayan arı gibi duruyor. giriş seviyesi 3008 olsun highline tiguan olsun boşa masraf yani ha param var derseniz gtline 3008 veya highline tiguanın yanına discover pro 9'2 opsiyonu eklersiniz 4k samsung tv gibi naviniz olur.

3008in tetris ekranını yerdik ama teknoloji babında şerit takip adaptif hız sabitleme gibi 300binlik araçları koruyacak konforu arttıracak ekipmanlarının olması tiguanın ve hatta vag araçlarının bir tık önüne geçmesine neden oluyor.

yazılacak çok şey var da funboyluğa gerek yok siz araçları sürün test edin cebinize ve gönlünüze uygun olanı seçin ama her iki model dışında ise tavsiye niteliğinde 2008 glineı deneyin. parası ve rakiplerine oranla "olmuş" denebilecek bir araç.

• Günlük 40km yol için dizel alınmaz.
    Benzinli bi 3008 bakın.
    Ben wv kullanıcısı olarak söylüyorum. 3008 in boşu bile tiguanın her versiyonuna takar.
    Eat 8 konusunda tartısmaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    3008 ve 2008 Kullanmis olmasam tetris bensetmesine inanabilirdim.
    Sanki biraz abartılı bir benzetme olmuş
  • uraltay85 U kullanıcısına yanıt
    Golf highline dan geçtim 3008 e.
    Golf teki ekran fonksiyonel değil,kişiselleştirme çok çok zayıf hiçbir özellik yok.Kadranlar olduğu yerde duruyor değişen sadece kadran içi çevresi.
    Şuanki kullandığım 3008 de navigasyon kişiselleştirme görünüm değiştirme gece yolculuğu için minimal ekran sürüş destek sistemini yansıtma vsvs.Tam tersini düşünüyorum Vag ın ekranı çok zayıf.Belki ekran boyutu olarak daha büyük olabilir o kadar.
    Ama orta ekran dersen katılırım golf daha iyi ve fonksiyoneldi.(ggk ve CarPlay olmak şartıyla ,3008 de standart)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 8 Şubat 2020; 15:59:3 >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt
    Tiguan mı 3008 mi?
    reis, 2008 ve tiguan (vag) hayaletleri yanında bu kalite ile tetris gibi değil mi 😉
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

km77.comyoutube
    Peugeot 3008 1.6 BlueHDI 2017 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com

km77.comyoutube
    Volkswagen Tiguan Allspace 2018 - Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com

80 km de hızlara bakın!!
    ıslak kavrama yazılmıs Tiguan için öyle ise kesinlikle Tiguan ama km77 testleri ilgincmiş..

• bu arada android auto ve mirrorlink pejo 3008 ve 2008de çalışmıyormuş. google kaynaklı sorun dedi servis. çalıştırabilenlerin telefonlarının modelleri nelerdir?
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Yani sadece ön yargılarla mı hareket ediyorsunuz?

Deneyim bu sözde "gerçekler"den daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtıl

km77.comyoutube

km77.comyoutube

80 km de hızlara bakın!!
    Bu tiguan allspace yani uzun şase olanı çuvallamış.

Normal tiguan o kadar da kötü değil.
    km77.comyoutube
    Volkswagen Tiguan 2016. Maniobra de esquiva (moose test) y eslalon | km77.com
    https://www.youtube.com/watch?v=DSRd2cP7Ck8&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 8 Şubat 2020; 18:7:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Tam cevap olmamış pardon.

Polo golf passat troc tcross 1.0tsi 1.5tsi 1.6tdi bunlar kuru kavrama. Tiguan tiguan allspace arteon tuareg bunlar ıslak tip.

Skoda kodiaq hariç kuru tip

Seatta ıslak tip yok. Seat skoda da 2.0tsi tdi lar ıslak tip.

Audi a1 a3 q2 1.0 1.5 1.6 hariç ıslak zaten hepsi 2.0 ve üzeri motor.

Benim bildiklerim bunlar yanlışım varsa bilen yazsın.
    Teşekkür ederim.
  • İkinci el satarken değerinde satıyım diyorsan tiguan...
    Konforlu keyifli. Donanımlı olsun ikinci eli önemli değil diyorsan 3008
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    hocam verdiğin linkdeki tiguan 4 *4 modeli ...4*2 ile karşılaştırmak daha doğru..
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Gelmiş vw düşmanı.....
    Kaliteli de neden seat grubumuza 13bin km deki 3008 ini illallah edip Allah belanızı versin diye satıp ateca ile gelen ve cokta memnun olan arkadaş var??
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    3008 alanların yarısı vag grubundan illallah etmiş olabilir. Lider oldu baksanıza. Ateca kaç tane satıyor? Ateca da da arıza yaşayacağı iki iki dört. Yanlış tercih olmuş.

Benim arkadaş illallah etti gitti Rav4 aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Yani sadece ön yargılarla mı hareket ediyorsunuz?

Deneyim bu sözde "gerçekler"den daha mı iyi?
    Git bir 3008’i bir de tiguan’ı incele.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.