Abi oyunu yeni oynamaya başladım, çok beğendim ama bi yeri geçemiorum. Alttaki linkteki yer 3.resim zamanı durduruyorum ama bi türlü yetişemiyorum.Acaba burayı nasıl geçtiniz...??? http://guides.gamepressure.com/timeshift/guide.asp?ID=3781
Oyunun ayarlarını değiştiremiyorum. Değiştirdiğim zaman böyle bir sorun çıkartıyor.
Aynı yeri bende geçemedim.Çok gıcık bir yer... Bilen varsa paylaşsın...
%100 save bul kardeşim ugrasma derim
aslın zor bir tarafı yok o bölümlerin tabi tekrar tekrar denemek lazım
en sonunda bitirdim bitirmek şimdiye kısmetmiş dev roboyu devirdim sonunda ve içinden kel adam çıktı
Orda zamanı durdurmuyorsun ki konteynır aşağı indiğinde biraz yukarı çıkmasını bekle sonra zamanı geri al hepsi bu ondan sonra koyteynırın üzerine zıpla karşıya geç dal adamlara
orda zamanı durdurarakta geçebilirsun uğraştırıor biraz ama olsun ben zamanı geri alma olarak denememiştim aslında oyunun görev ve missionlarına bakıldığında zamanı geri alarak geçilmesi için yapılmış oyunun bu bölümü.şalter önünde x bastığımız an seri bi şekilde zamanı durdurun hızlı bi şekilde konteynir üzerlerinden,karşıya geçicek konteynir üzerine gelin ve karşıdasınız
Ok arkadaşlar teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: destroyer8206
Orda zamanı durdurmuyorsun ki konteynır aşağı indiğinde biraz yukarı çıkmasını bekle sonra zamanı geri al hepsi bu ondan sonra koyteynırın üzerine zıpla karşıya geç dal adamlara
Orda konteynır aşağı yukarı hareket etmio ki. Sadece ileri geri...Aşağıdan kontrol kolunu ileriye itince konteynırda ileriye gidio ama ileri itip zamanı durdurmak aynı anda da zıplayarak üse çıkmak lazım defalarca denememe rağmen bi türlü yetişemiyorum. Çok kızdım nası geçilio burası yaw...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme