Şimdi Ara

TimeShift'te geçemediğim bi yer..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi oyunu yeni oynamaya başladım, çok beğendim ama bi yeri geçemiorum.
    Alttaki linkteki yer 3.resim zamanı durduruyorum ama bi türlü yetişemiyorum.Acaba burayı nasıl geçtiniz...???
    http://guides.gamepressure.com/timeshift/guide.asp?ID=3781

• Oyunun ayarlarını değiştiremiyorum. Değiştirdiğim zaman böyle bir sorun çıkartıyor.
     TimeShift'te geçemediğim bi yer..
  • Aynı yeri bende geçemedim.Çok gıcık bir yer...
    Bilen varsa paylaşsın...
  • %100 save bul kardeşim ugrasma derim
  • aslın zor bir tarafı yok o bölümlerin tabi tekrar tekrar denemek lazım
  • en sonunda bitirdim bitirmek şimdiye kısmetmiş dev roboyu devirdim sonunda ve içinden kel adam çıktı
  • Orda zamanı durdurmuyorsun ki konteynır aşağı indiğinde biraz yukarı çıkmasını bekle sonra zamanı geri al hepsi bu ondan sonra koyteynırın üzerine zıpla karşıya geç dal adamlara
  • orda zamanı durdurarakta geçebilirsun uğraştırıor biraz ama olsun ben zamanı geri alma olarak denememiştim aslında oyunun görev ve missionlarına bakıldığında zamanı geri alarak geçilmesi için yapılmış oyunun bu bölümü.şalter önünde x bastığımız an seri bi şekilde zamanı durdurun hızlı bi şekilde konteynir üzerlerinden,karşıya geçicek konteynir üzerine gelin ve karşıdasınız
  • Ok arkadaşlar teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: destroyer8206

Orda zamanı durdurmuyorsun ki konteynır aşağı indiğinde biraz yukarı çıkmasını bekle sonra zamanı geri al hepsi bu ondan sonra koyteynırın üzerine zıpla karşıya geç dal adamlara

Orda konteynır aşağı yukarı hareket etmio ki.
    Sadece ileri geri...Aşağıdan kontrol kolunu ileriye itince konteynırda ileriye gidio ama ileri itip zamanı durdurmak aynı anda da zıplayarak üse çıkmak lazım defalarca denememe rağmen bi türlü yetişemiyorum.
    Çok kızdım nası geçilio burası yaw...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.