Şimdi Ara

TIP BIRAKIP BOĞAZİÇİ MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ VE GTÜ PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başvurumu yaptım ama endişelerim var.Tıp 1.sınıfım şu an

Öncelikle iki yere başvurdum GTÜ Pc ve Boun Mat Öğretmenliği Gtü’den kabul aldım ve hazırlığı geçtim online idi :) ama bounde geçemem.

Boğaziçi Matematik Öğretmenliği kafamı karıştıran noktalar şunlar:

-İstanbulda yaşamak ve yurt durumları(Baba öğretmen anne ev hanımı babamın üstüne 3 ev 1 araba sizce çıkarmı ) ve yıllarca küçük şehirde yaşadım

-Matematik Öğretmenliğini İstanbulda yapmak istemiyorum ve Boğaziçinde okuyacağım okurken çalışırım bir dershanede muhtemelen.İstanbulda çevre yapınca başka bir şehirde 0 dan başlamak nasıl olur

-Kazanacağım maaş konusunda 15 i zor geçersin tarzı yorumlar geliyor geçsende kendine vakit ayıramazsın bu korkutuyor ama ben matematiği ve anlatmayı çok severim şu an bile boş zamanlarımda telegram soru çözüm gruplarında soru çözüyorum.

Gebze Teknik Bilgisayar Mühendisliği:

-Aslında burayı çok düşünmüyorum çünkü yapımın bilgisayar başında oturmaya ve kod yazmaya çok uygun olduğunu düşünmüyorum kodlamaya ilgim yok

-Düşünmemi sağlayan tek sebep aslında matematiksel zekanın analitik düşünmenin önemli olması siz ne düşünürsünüz bu konuda bilmiyorum

Ve son olarak Tıp bırakma konusu

-Okuma hayatı sıkıntılı ama mesleği yaparım gibime geliyor.

-Ders çalışmayı seven bir yapım yok hazırlanırken sınava hiç ders çalışmadım ama gidip arkadaşlarımın çözemediği sorulara kafa yordum yapana kadar pes etmedim bu sayede ucundan tıp kazandım.

-Biyolojiyi ve ezberlemeyi hiç sevmem.

-Bırakmakta endişelendiren tek şey ise bir havası statüsü var ve mesela AnkaraTıplı diye bir arkadaşımız maaşları atmış attığı maaşların fena olmadığını düşünüyorum onun dışında beni çeken bir şeyi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmaths -- 30 Ağustos 2021; 20:57:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam siz daha önce konu açan kişi misiniz yoksa herkes tıpı bırakıp öğretmen mi oluyor bune aw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pinhani12 -- 27 Ağustos 2021; 20:57:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pinhani12 P kullanıcısına yanıt
    Var düşünen 1-2 tane arkadaşımız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmaths -- 27 Ağustos 2021; 20:47:10 >
  • Boğaziçi mat iyidir hocam özel dersten zaten bir doktor maaşı alırsın. Gtü cengte mantıklı ikisinden birini ilgine göre seç anlattığına göre mat okumak daha zekice

• Neden

• Hocam bu sene tıpa başlayacağım aile zoruyla gidiyorum yapamayacağımı hissedersem ben de aynı yerleri düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kısmet bu işler ne hocalar var uzman maaşı kazanan. Hiç belli olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum ilk sorun için kyklar maddi duruma aman aman bakmıyor.Karun kadar zengin olup burs çıkan da var gerçekten ihtiyacı olduğu halde kredi çıkanda.İstanbulda bi çevre yaparsan dersane zincirleri özel okul zincirleri bunlar birbirleriyle bağlantılı yani istanbulda çevre yaparsan diğer şehirde 0'dan başlamazsın.50k kazanan öğretmenler tanıyorum ve 100 binlik nüfusu olan bi yerde yaşıyorum.-öğretmenlik-

• withmymask W kullanıcısına yanıt
    Aile zoruyla nasıl gidiyonuz la annem o kadar istemesine rağmen ilerde hep başıma kakarsın diye bir şey demedi

• Pratisyen an itibariyle hemşireden az alıyor yani eski havası da kalmadı doktorların

• Beceremedic B kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya?

Nasıl

Kardeşim böyle bir şey yok milleti yanlış yönlerdirme. Bu kadar eminsen at maaşlarıda görelim. Ya da varsa bir sitede at da link bizde bilelim. Pratisyenin hemşireden daha az alacağını düşünene zaten diyecek laf yok.

• Tek kelime ile aptallık başka açıklaması olamaz bu olayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqnbaba -- 27 Ağustos 2021; 22:39:0 >
  • aqnbaba kullanıcısına yanıt
    Hayırdır?

• Sana sormalı

• Bence tıptan devam et

Ya bu geçici bir şey, bugün sağlık ocağına gittim ve tüm sağlık ocakları birlikte grev yapma kararı almışlar çalışmıyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 27 Ağustos 2021; 22:44:7 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.