Haftaya üniye başlıyorum dönem 2 yi başarıyla bitirmiş hocalarım aklına gelen tavsiyeleri bu başlığın altına yazabilir mi şimdiden teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 13 Eylül 2024; 16:11:9 > |
Tıp dönem 2 tavsiyeleri
-
-
bol tekrar
çıkmış analizi
çıkmış ezberi xd
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Textbook okudunuz mu hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef hayır
anatomide arada sobottaya baktım ama o da ilk komitenin heyecanıylaydı sonrasında bıraktım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kvs nin fizyolojisini iyi öğrenmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 13 Eylül 2024; 20:16:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun sirası nedir once konu sonra cikmis analiz ezber mi birde bunun zamani her konudan sonra cikmisi mi yoksa en son mu cikmis
Up
Ben d2ye yeni gectim ama kendi planimi yazayim bu sadece ilk komite icin
1.ninja nerd nöroloji playlisti (66 video) fizyo icin
2.ozan anatomi nöro okumasi anat icin
3.noranatomi ornek sorular youtubeda
4.noro histoloji ezberleri
5.noro anatomi lab videolari (zilliye hazirlik)
6.noro cikmislari
7.Vakit kalirsa quizlet noro soru cozumu
Hedefim 85 komite sonrasi aklima gelirse editlicem.
Kolay gelsin hocam eğer özel değilse hangi tıptaydınız? İlk komite için oldukça teferruatlı bir çalışma olacak gibi gözüküyor ama biz de geçen sene dönem 2 olurken nöro komitesi en zor komitelerdendir deniyordu o yüzden sıkı tutmanız iyi bence. Histoloji için histologyguide.com sitesini önerebilirim resimleriyle oldukça güzel bir kaynak bence
-
Vakif tiptayim hocam devlet tipa gecmek istiyorum ondan biraz zorlayacak gibi. Kendi puanimdan 7 puan yuksek bir tipa gecmeyi deneyecegim. Dediginiz siteye bakacagim tesekkurlerr
Rica ederim hocam iyi okumalar şimdiden. Başarılar diliyorum
-
Merhaba hocam, dönem 1 için tavsiyeleriniz var mıdır acaba? Video kaynak + not tutma + soru çözümü olarak ilerlemeye alışmış bir insanım ama tıp fakda galiba soru video kaynakları biraz yetersiz. Önerilerinize açığım, sevgiler 🙏
Hocam dediginiz seyi ben de birebir yasadim maalesef soru kaynagi cikmistan ibaretti. Daha sonra quizleti kesfettim. Quizlet kullanan turklerin hazirladigi sorulari cozuyordum embriyolojide cok isimi gordu. Ders ders yazayim.
Biyokimya - youtube'da cok guzel konu anlatim videolari var cidden baya kaliteliler. Kitap isterseniz lippincot gayet basit anlatmis.
Tibbi biyoloji - slayt okusaniz yeter baya kek bir ders.
Anatomi - smt anatomi pdfini bulmustum ben efsane notlari var. Zillilere de lab videolarini izleyip screenshot aliyordum ok cekip ismini yaziyordum 12 uzerinden 10 aliyordum.
Histoloji - bizim histoloji lablari online'di. Preparatlarin screenshotunu alip ok cekip yaziyordum anatomideki gibi. Bu screenshotlardan kendime slayt yapmistim. Internetteki preparatlari kullanabilirsiniz.
Fizyoloji - tusdata isinizi gorur
Tıbbi Biyoloji kek mi 💀
Üniden üniye müfredat yoğunluğu ve aynı konunun ne kadar detaylandırıldığı açısından tabi değişiklik gösterebilir de kek denebileceğini sanmıyorum
Tıbbi genetik olarak ayrı bir anabilim dalından ders gördünüz mü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tibbi biyoloji kek olmayabilir ama 3 kurulda tum kemik eklem kas sistemini bitirince diger dersler hafif geldi 😅
bizim tibbi biyolojiye 2 hoca giriyordu biri genetik digeri hucre tarzi seyleri anlatiyordu. Hucre olan kekti genetik daha zordu evet.
Eyvallah hocam, bu hayırlı gecede duacınızım🙏 Umarım dönem 2 gönlünüzce geçer. Son olarak da aklıma takilan text book kullandınız mı, anatomide netter veya sabotta çok gerekli mi sizce? Slaytları ise sadece hızlıca okuyor ve altını mı çiziyordunuz yoksa okurken önemli kısımlarla ilgili kendi notlarınızı da alıyor musunuz? Notlarda da dijital not mu tutuyorsunuz Goodnotes, notabilitiy vs gibi yoksa fiziksel defter tuttunuz mu? Sevgiler…
Tesekkurler hocam. Hocam ben hicbir kitabi satin almadim her seyin pdfini internette bulabilirsiniz. Ben hem netter hem sobotta indirmistim ama cok kullanmadim anatomide kemikler icin anatomy standard sitesini kullandim yil icinde. Kaslar ve eklemler daha kolay gelmisti bana, onda da ken hub sitesini kullandim.
Slaytlari basta yaziyordum ama cok vakit kaybi, yazacaksaniz da cok kisa 1 satirlik ozetler seklinde yapin bence.
Dijital not tuttum, tablet tipta hayat kurtariyor gercekten.
Donem 1de basarilar:)
Up
Dr. Stephen P. RayyoutubeHow To Use Anki Image Occlusion + Complete Anatomy Integration Tutorialhttps://www.youtube.com/watch?si=f4KijKst02Yda2bg&v=QeL4z2cZOIU&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X