Şimdi Ara

tıp fakültelerinde yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• off hocam hem tıp hem yatay geçiş kolay gelsin ya başarılar saygı duydum
    ama zor olmalı tıptakiler zaten çalışkan bilemiyorum gerçi hiçbir fikrim yok sadece saygı duydum.
  • Her fakültenin kendi şartları vardır.(bu şartları sitelerinde bulabilirsin.)
    Tıp fakültesinde eğitim sistemi uymalıdır.(pdö-klasik-entegre)
    Yatay geçiş için gerekli şartları sağladıktan sonra belgelerinle birlikte başvuru yaparsın.Fakültede 3-4 kişilik komisyon toplanır ve o seneki kontenjana göre kimlerin alınacağına karar verir.Şartları sağladıktan her fakülteye girebilme imkanın vardır.Çünkü not ortalamasına bakılır.Ama şu anda ÖSYM puanı da işin içine girdiği için istediğin okullara değil ÖSYM puanının ayarındaki yerlere geçiş yapabiliyorsun maalesef.
  • Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadherin

Her fakültenin kendi şartları vardır.(bu şartları sitelerinde bulabilirsin.)
    Tıp fakültesinde eğitim sistemi uymalıdır.(pdö-klasik-entegre)
    Yatay geçiş için gerekli şartları sağladıktan sonra belgelerinle birlikte başvuru yaparsın.Fakültede 3-4 kişilik komisyon toplanır ve o seneki kontenjana göre kimlerin alınacağına karar verir.Şartları sağladıktan her fakülteye girebilme imkanın vardır.Çünkü not ortalamasına bakılır.Ama şu anda ÖSYM puanı da işin içine girdiği için istediğin okullara değil ÖSYM puanının ayarındaki yerlere geçiş yapabiliyorsun maalesef.

hocam mesela tıptan başka bi bölüme örneğin mühendisliğe geçiş varmı
  • Naturalwater kullanıcısına yanıt
    Olmaması lazım.Çünkü saçma olur olursa bence.Ama bu konuda bir bilgim yok.
    Ayrıca acaba tıbba gidip de niye başka bir bölüme geçmek isteyesiniz ki?(merak :) )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp fakültesi yatay geçiş
    4 yıl önce açıldı
    Tıp yatay geçiş
    6 ay önce açıldı
    Hacettepe tıp yatay geçiş
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadherin

Olmaması lazım.Çünkü saçma olur olursa bence.Ama bu konuda bir bilgim yok.
    Ayrıca acaba tıbba gidip de niye başka bir bölüme geçmek isteyesiniz ki?(merak :) )

geçen konuda ilahiyat okuyup çift anadaldan tıp okuyanı gördümde belki buda vardır diye sordum
  • Naturalwater kullanıcısına yanıt
    İlahiyat okuyup ÇAP yapıp tıp okuyamaz imkansız
  • Kadherin K kullanıcısına yanıt
    önemli olan not ortalaması değil mi ,ben sadece özellerde o önemseniyor zannediyordum.bu arada tecrübelerinizden yararlanmak isterim tercih yapacam telefonum 05535930349 beni çaldırın ben ararım veya telefonunuzu verin lütfen çok önemli
  • Arkadaş gerekli bilgileri vermiş. Sonuç olarak yapmak zordur. Çok çalışmak gerekir. Kesin yaparım diye tercih yapmamanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.