Şimdi Ara

Tıp fakültesi 1.sınıfım soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar iyi forumlar hepinize.Ben Hava Harp okulunu intibak eğtiminde bırakıp tıp fakültesine geçen bi kardeşinizim. Şimdi ADÜ Tıp 1. sınıf öğrencisiyim, hava harp okulu & sınav & fakülte & çalışma ve genel olarak merak ettikleriniz varsa konuşalım bu konu altında.
    Sınava gireceklere yardım için de kanal açtım oraya da bakarsanız sevinirim.Bakmasanız da olur siz sorunuz varsa burdan sorun ben burdan da yardım ederim
    youtube:
    Bahadır Ayyoutube
    6 AY KALA TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDIRACAK ALTIN TAKTİKLER | ÇEKİLİŞ DUYURUSU | BAŞARABİLİRSİN #2020YKS
    https://www.youtube.com/watch?v=6euou4UmlmU&feature=youtu.be

Sonuç :https://i.hizliresim.com/2OBjWE.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadır4516 -- 27 Aralık 2019; 21:8:29 >

• Ayt mat fullemek için 345-metin-acil - apotemi trigo türev ve integral denemeler ... yeterli olur mu ?
  • Hocam saolun :) bu cok yararli olur .
    Ayt matematik netiniz kacti nasil calistiniz?

Gunde kac saat calisiyordunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben acil , apotemi türev integral trigo ve sonuç derece 12.sınıf çözdüm 36.5 netim vardı. 345 ve metin yayınlarını da çözersen fullersin bence
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    ayt mat 36.75 ti
    günde gerçekten çok değişiyordu bazen 5 saat oluyordu bazen 2 saate düşüyordu ama önemli olan çalışırken kafayı tamamen derse odaklamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadır4516

ayt mat 36.75 ti
    günde gerçekten çok değişiyordu bazen 5 saat oluyordu bazen 2 saate düşüyordu ama önemli olan çalışırken kafayı tamamen derse odaklamak
    Gerçekten 3 ayda mı böyle yükseltin ve acil ve apotemilere ne zaman başladın ?
  • hocam ayt fen kısmını gerçekten son 3ayda yükselttim ama matematik sevdiğim bir dersti evde extra bi çalışma göstermesemde okulda ve dershanede derslere çok katılırdım matematiğim öyle öyle yükseldi hep
    2.döneme doğra başladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.