Şimdi Ara

Tıp Fakültesi okuyan biri bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-) ilk dönem ders yoğunluğu nasıl? Haftada kaç ders ve kaç saat
    2-) kitap-not masrafları tahmini ne kadardır? Hangi sıklıkla alınıyor?
    3-) muhtemelen abimle aynı şehirde olacağız ve ev tutacağız. Tıp okuyanlar, ev mi avantajlı yoksa yurt mu? En azından ilk yıl için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de bu yil tıpa baslicam ama herkes sehir disinda ilk yil tıp icin yurt diyor sanirim sen sehir disindan gelip ilk yıl evde kalarak bir ilki gerceklestirceksin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğun okula göre ve haftalara göre değişir belli bir ders programı yok full boş olan günde oldu 8.40-17.40 ders olan gün de oldu

Notlar komite dönemi 30 tl verirsin birde anatomi atlası aldığın zaman ilk sene 200 tl civarında olur ancak kitap masrafın

Eve çıkmanı tavsiye ederim hem çalışman için rahat ortam olur hemde ders çalışmadığın zamanlar keyfine bakarsın

• Hocam abim bana ilişmez, evde ikimiz olacağız ev sakin sessiz olacağından bi sıkıntı olmayacak ama tıpçı için yurt ortamı nasıldır biraz da bunu merak ediyorum

• chak131 C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam

• Kaldığın yurda göre değişir yurtta kalmak senin için maddi açıdan daha rahat olacaksa yurdu deneyebileceğin tek yıl varsa o da ilk yıldır ama sorun yok artılar eksiler olarak hangisi daha iyi dersen ev derim tabi ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.