quote:Orijinalden alıntı: noname2465 yıldırım beyazıt cemaatçi tavsiye etmiyorum cemaatçi olunca ne oluyor ki ..eğitimden yoksun mu bırakıyorlar seni ,zorla yanlarına mı çekiyorlar.
quote:Orijinalden alıntı: r44k akdenizin neyi iyi ki bu kadar anlamadım organ naklinde Türkiye'nin 1 numarası.yurt dışında da tıp alanında en çok tanınan üniversitelerimizden. hiç mi televizyonda haberlerde vs görmedin
quote:Orijinalden alıntı: mr_gölge quote:Orijinalden alıntı: r44k akdenizin neyi iyi ki bu kadar anlamadım organ naklinde Türkiye'nin 1 numarası.yurt dışında da tıp alanında en çok tanınan üniversitelerimizden. hiç mi televizyonda haberlerde vs görmedin gördümde kardeşim büyük fark oluştu ankette ona şaşırdım sadece:D
quote:Orijinalden alıntı: r44k quote:Orijinalden alıntı: mr_gölge quote:Orijinalden alıntı: r44k akdenizin neyi iyi ki bu kadar anlamadım organ naklinde Türkiye'nin 1 numarası.yurt dışında da tıp alanında en çok tanınan üniversitelerimizden. hiç mi televizyonda haberlerde vs görmedin gördümde kardeşim büyük fark oluştu ankette ona şaşırdım sadece:D fark oluşur tabi. yıldırım beyazıt daha geçen sene açıldı diğerleri ise özel.
quote:Orijinalden alıntı: mr_gölge quote:Orijinalden alıntı: r44k quote:Orijinalden alıntı: mr_gölge quote:Orijinalden alıntı: r44k akdenizin neyi iyi ki bu kadar anlamadım organ naklinde Türkiye'nin 1 numarası.yurt dışında da tıp alanında en çok tanınan üniversitelerimizden. hiç mi televizyonda haberlerde vs görmedin gördümde kardeşim büyük fark oluştu ankette ona şaşırdım sadece:D fark oluşur tabi. yıldırım beyazıt daha geçen sene açıldı diğerleri ise özel. ben tercihimde yıldırım beyazıtı önde yazdım akdenizi yazmamı öneriyorsun yani.
quote:Orijinalden alıntı: r44k quote:Orijinalden alıntı: mr_gölge quote:Orijinalden alıntı: r44k quote:Orijinalden alıntı: mr_gölge quote:Orijinalden alıntı: r44k akdenizin neyi iyi ki bu kadar anlamadım organ naklinde Türkiye'nin 1 numarası.yurt dışında da tıp alanında en çok tanınan üniversitelerimizden. hiç mi televizyonda haberlerde vs görmedin gördümde kardeşim büyük fark oluştu ankette ona şaşırdım sadece:D fark oluşur tabi. yıldırım beyazıt daha geçen sene açıldı diğerleri ise özel. ben tercihimde yıldırım beyazıtı önde yazdım akdenizi yazmamı öneriyorsun yani. bana akdeniz daha mantıklı geliyor. yıldırım beyazıtın puanın yüksek olmasının sebebi ankarada olması. tabii sen kendin daha iyi bilirsin.