Bildirim
TIP İÇİN GÜNDE KAÇ SAAT?ACİLL YARDIM ÖNERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çok saat çalışmayla kazanılsaydı herkes kazanırdı.Önemli olan verimli çalışmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi bi karar okulun iyi degilse dersane şart tek basına çok zor. Kendimden yola çıkarsam her gün düzenli çalismadım hatta 3 5 gün calismadım bazen ama bundan sonraki bi gün odaya kapanıp o günü ders günü ilan ettim. Femin soru bankalarından calıstım 10 numara kaynaklar zaten. Bide en onemlisi konuyu iyice irdeleyip anlamadan asla soru çozmedim.
Birkaç saat belki çalışmıştım
kisiden kisiye degisir ya.bi konuyu ben 10 dakika da anlarim sen 1 saatte anlamazsin.diger konuyu sen 5 dakika da anlarsin ben hic anlamam.Ama tip icin verimli olmak sartiyla 5-6 saat lazim bence en az.(cünkü temel yokmus)
Zaman ayırdığın için teşekkürler.dersaneye finale gidiyorum günde 8 9 saat çalışmayı düşünüyorum.kaynak fem tek başına yeterli olur mu?bide konu anlatımlı ygs lys kitap önerin varsa yazabilirmisin?şimdiden teşekkürler. -
bende ortalama 8 9 saat çalışmayı düşünüyorum.önerebileceğin konu analtımlı kitap varmı?önerilerini bekliyorum hocam -
Finalin kitaplarıyla ek olarak fem ygs lys soru bankalarını da bitirsen bence yeter ama 8 9 saat caliscaksan yetmeyebilir. Karekök mat 2 kitabi cok kaliteli onu al biyoloji icin de palme al kimya org fem kitabim vardi cok iyiydi. Biy özeti önemli. Onun disinda biy yetmezse daha da kitap al biy çok önemli. Temelin zayıfsa karekok mat 2 ye hemen baslama agır gelir. Ben bunları cok cözmedim mesela hep bi iki test çozmusumdür ama sen çoz sana iyi gelir.
mat 2 temelim özellikle 11.sınıf olmak üzere iyi sıkıntı fen de hocam allahın izniyle onuda halletmeye çalışacam.bu arada yazmayı unuttum mezun deilim. -
Konu calisip örneklerini cözmek ilk basta ilaç gibi gelir yavas yavas soru stillerini ögrenirsin zaten bende bu sene yeni girdim çok sıkıntı yapma hallolur
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa ztrk
Zaman ayırdığın için teşekkürler.dersaneye finale gidiyorum günde 8 9 saat çalışmayı düşünüyorum.kaynak fem tek başına yeterli olur mu?bide konu anlatımlı ygs lys kitap önerin varsa yazabilirmisin?şimdiden teşekkürler.
8 saat calisamazsin verimli olarak.
tavsiyem her konuyu cok iyi ogrenmeye calisma.fizikte 4 temel kuvvet mesela.10 yilda 1 soru gelir.baba konulari hallet gerisi geliyor.kitap olarak femler fena degil.ama yeterli olmayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalpencee -- 16 Ağustos 2014; 12:33:42 >
baba konular işte tam da sormak istediğim şey bu fizik ve kimyanın ana baba konular nelerdir?yardımcı olursan sevinirim. ilk halledilmesi gereken konular nelerdir? -
önerebileceğin soru bankaları ve güzel konu anlatımlı kitaplar varmıdır?özellikle lys için? -
fizik kimya da baba konular nelerdir?fiziğe kimyaya hangi konu anlatımlı kitap(yayın olarak).fizikte ya çalımaya hangi konudan başlamalı? -
Kimyanın en önemli konusu Organik Kimya. Konu dediğin bu kadar uzun olmaz dev gibi bir konu ama mantığını anladığında çok kolay gelir. Tabi Organik Kimyaya geçmeden önce 11. sınıf , 10. sınıf, 9. sınıf kimyanın iyi olması lazım. Tepkimeye giren maddeler verildiği zaman ürünleri yazabilmelisin. Bunun için de önceki senelerdeki temelinin iyi olması lazım. Yani Organiğe başlamadan önce diğer sınıfları iyi bir şekilde halletmeye bak.
Fizikte de en önemli konular : Optik, Elektrik,Manyetizma,Modern Fizik. Bu konular uzun süren konulardır. Yazın bunları da halledersen sene içinde biraz daha rahat edersin.
Biraz geç başlamışsın, eksiklerini kapatman için hemen başlaman gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: duzeyiaba konular işte tam da sormak istediğim şey bu fizik ve kimyanın ana baba konular nelerdir?yardımcı olursan sevinirim. ilk halledilmesi gereken konular nelerdir?
mat-- trigonometri turev integral
geo analitik geometri
biyo sistemler
kimya organik kimya
fizik bence oyle cok ayirt edici bir konusu yok.optik iyi ogren
ilk halledilmesi derken ygs duzeyinde iyi bilgin varsa bence ilk hangi konuyu calisirsan calis anlarsun.yani ygsleri iyi calis.sonra en cok bu konulara yuklen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalpencee -- 16 Ağustos 2014; 13:09:34 >
önerilerin için teşekkürler.bu konular için önerebileeğin konu anlatımlı kitaplar nelerdir?4 gözle bekliyorum. -
öneriler için çok teşekkürler.ygs lys fizik ve kimya için önereceğin konu anlatımlı kitaplar varsa yazarsan sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa ztrk
önerilerin için teşekkürler.bu konular için önerebileeğin konu anlatımlı kitaplar nelerdir?4 gözle bekliyorum.
Kitap tavsiyelerini ayrıntılı yazacak zamanım yok özür dilerim, ama forumda çok fazla tavsiye var bu konuyla ilgili. Alt taraflara inersen bulabilirsin. -
önerilerin için teşekkürler.zaten çalışmaya başladım mat ve geoya ama fene daha başlamadım inşallah bugun kitap alıp başalayacam.kitap ne önerirsin?
Benzer içerikler
- geometri nasıl halledilir
- doping hafıza şikayet
- hayla ne demek
- tıp mı mühendislik mi
- tıp kazanmak zor mu
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X