Şimdi Ara

••Tıp için umutsuzca konuştular kötüyün yardım..••

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dershanede öğretmenimiz gecen yıl ilk 50 binlik dilimde olmayanın mezun olup tekrar denesede Tıp kazanma şansının yok denecek kadar az olduğunu söyledi.Çok kötü moralim şu an..Sizin çevrenizde varmi bana ornek gösterebileceğiniz, duyduğunuz yoksa bosuna mı emek veriyorum bunca zaman..

• 51k olsak tıp kazanamıyoruz yani lanet olsun boşuna çalıştığımı biliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carfreak

51k olsak tıp kazanamıyoruz yani lanet olsun boşuna çalıştığımı biliyordum
    Dershane hoaclarına kalsa açıkta kalıcaz sallamayın böylelerini lütfen.
    İlk senemde 270 bininciydim ikinci senemde 35k oldum şansızlıklar yaşamasaydım pdr kazanıyordum nerdeyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentley Motors

Yıllarca bu sınavda rehberlik yapmış birisi dedi o yüzden umursamazlıktan gelemiyorum..Sence daha çok hırslanmam için mı dediki..
  • Boşuna çalışma kardeşim adam şansın yok dediyse yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Boşuna çalışma kardeşim adam şansın yok dediyse yoktur
    Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum hocan olmaz dediyse seni bazı güçler ders çalışmanandan alıkoyar ve kazanamazsın asla.Hocan dedi çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newottoman42

quote:

Yıllarca bu sınavda rehberlik yapmış birisi dedi o yüzden umursamazlıktan gelemiyorum..Sence daha çok hırslanmam için mı dediki..

ya bırak allasen ne alakası varmış geçen seneki sıralamayla? Al bende ygs de 130k daydım lysde 56k ya çektim. E şimdi soru çözmeden sınava girsem 20k mı olucam? Bunları seni eksik gördükleri için çalışman adına hırs gelsin diye yapıyorlar. Ama anlamadıkları birşey var bu sadece adamın moralini bozup stres yaptırıyor. Sen ne kadar çalışırsan o kadar puan alırsın. Maziyi unut, onu düşüneceğine sınavda yaşayabileceğin şanssızlıklar için çözüm üretmeye çalış. En azından kendini yemezsin ve umarım olmaz ama olumsuz bir durumda uygulayabileceğin bir planın olur. Mesela ben geçen sene saati kontrol etmediğim için 1.30 saat türkçeyle uğraşmıştım. Farketmedim zamanı... Bak bugün sınava girdim dershanede. Sorular çok uzundu anladım yine birşey yapamayacağımı direk matematik fen çözdüm. Kafam rahat bir şekilde geri türkçeleri çözmeye çalıştım. En azından bildiklerim doğru yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carfreak

quote:

quote:

ya bırak allasen ne alakası varmış geçen seneki sıralamayla? Al bende ygs de 130k daydım lysde 56k ya çektim. E şimdi soru çözmeden sınava girsem 20k mı olucam? Bunları seni eksik gördükleri için çalışman adına hırs gelsin diye yapıyorlar. Ama anlamadıkları birşey var bu sadece adamın moralini bozup stres yaptırıyor. Sen ne kadar çalışırsan o kadar puan alırsın. Maziyi unut, onu düşüneceğine sınavda yaşayabileceğin şanssızlıklar için çözüm üretmeye çalış. En azından kendini yemezsin ve umarım olmaz ama olumsuz bir durumda uygulayabileceğin bir planın olur. Mesela ben geçen sene saati kontrol etmediğim için 1.30 saat türkçeyle uğraşmıştım. Farketmedim zamanı... Bak bugün sınava girdim dershanede. Sorular çok uzundu anladım yine birşey yapamayacağımı direk matematik fen çözdüm. Kafam rahat bir şekilde geri türkçeleri çözmeye çalıştım. En azından bildiklerim doğru yaptım.

Alıntıları Göster
    ilk kazanan sen olursun hocan görmüş olur fikrini değiştirir

• quote:

Merhaba dershanede öğretmenimiz gecen yıl ilk 50 binlik dilimde olmayanın mezun olup tekrar denesede Tıp kazanma şansının yok denecek kadar az olduğunu söyledi.Çok kötü moralim şu an..Sizin çevrenizde varmi bana ornek gösterebileceğiniz, duyduğunuz yoksa bosuna mı emek veriyorum bunca zaman..

kardeş sen takma çalışmana bak.
  • Ornek olarak tanıdığınız birisi varmi böyle zorlukla tıpa giden, umutsulugumu gideremiyorum.Bugün calisasim gelmedi daha dün 1dk nin hesabını yapiyodum çok soru çözeyim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newottoman42 -- 25 Eylül 2012; 21:21:41 >
  • quote:

Ornek olarak tanıdığınız birisi varmi böyle zorlukla tıpa giden, umutsulugumu gideremiyorum.Bugün calisasim gelmedi daha dün 1dk nin hesabını yapiyodum çok soru çözeyim diye
    yani bu mistik bir şey değil ki. tıp için aşağı yukarı sınavda ne kadar yapman gerektiğini biliyorsun. denemelerde görürsün zaten yapıp yapamayacağını. ayrıca tıp için çalışmayla birşey kaybetmezsin aksine her durumda kazançlı çıkarsın tıbbı kazanamasanda.
  • quote:

Merhaba dershanede öğretmenimiz gecen yıl ilk 50 binlik dilimde olmayanın mezun olup tekrar denesede Tıp kazanma şansının yok denecek kadar az olduğunu söyledi.Çok kötü moralim şu an..Sizin çevrenizde varmi bana ornek gösterebileceğiniz, duyduğunuz yoksa bosuna mı emek veriyorum bunca zaman..

• klasik hocaların gaz verme olayı ama stresli kendinden dmin olmayanlarda insanın içini yiyen kemiren bir mevzuya dönüşür bu
    güzel kardeşim programını yap ben bugün şu kadar konu şu kadar test çözeceğim ve kesinlikle 8 saatin altına düşmeyeceğim de kendi kendine, konuları tek tek bitir olmayacak diye birşey yok erkeklerde 1 kg 200 gr beyin var kadınlarda 1 kg 100 gr beyin var onların temeli var tek farkları o sen daha fazla saat çalışıp o açığı kapayacaksın 8 saat mi uyuyorsun 6 saat uyuyacaksın günde 1 saat mi bilgisayara bakıyorsun bakmayacaksın 3 saat mi çalışıyorsun 8 saat çalışacaksın birşeylerden feragat edeceksin sakız alırken bile bedelini ödüyoruz doktor olmak istiyorsakta soruların bedeli olan kafa patlatmayı ödemeliyiz
    bu benim görüşüm doğrudur/yanlıştır ama emin ol herkesteki beyin aynı ben eskiden kendi kendime acaa bende mi bir mallık var diyordum ama oturdum 1 ay boyunca hocanın dediklerini harfiyen uyguladım ve işe yaradığını gördüm şimdi kendime güvenim geldi ve çok mutluyum demek ki bende problem yokmuş diye
    ama ne bedel ödedim? Bf3, fifa, mw3 1 ayda 5 saat anca oynamışımdır bilgisayara adam akıllı elimi sürmedim ps3 te oynadım bilgisayarda bu sefer facebook falanda var hepsini dondurdum
    ha bide kız varsa hayatında trip atan o çok kötü nişanlın falan varsa o kadar problem olmuyor
    ama 20- kızlar resmen ütü gibi kafanızı ütülüyorlar çok sıradan problemleri kendilerine dert ediyorlar sizede yaşatıyorlar aynı problemi
    lisede kötü yapmamın sebebide kızlardı

• Benim calışma yönünden hiç sıkıntım yok ayrıca ben dershane açılmadan önce net 10 saatin altına düşürmedim calışma saatimi..hersey yolunda gidiyordu en azından .s Somut ornek varmi bu olayın etrafınızda arkadaslar
  • quote:

Benim calışma yönünden hiç sıkıntım yok ayrıca ben dershane açılmadan önce net 10 saatin altına düşürmedim calışma saatimi..hersey yolunda gidiyordu en azından .s Somut ornek varmi bu olayın etrafınızda arkadaslar
    Öyle saçma şey mi olur. Her şey sana bağlı. kendi yolunu kendin çizeceksin hocaların değil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeepAndDestroy

Öyle saçma şey mi olur. Her şey sana bağlı. kendi yolunu kendin çizeceksin hocaların değil!

Alıntıları Göster
    Hala rehber hocaların zımbırtılarını dinleyenler kaldı mı ya? (genelleme yapmak yanlış tabii ama %99'u maalesef böyle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmesen

Hala rehber hocaların zımbırtılarını dinleyenler kaldı mı ya? (genelleme yapmak yanlış tabii ama %99'u maalesef böyle)

Alıntıları Göster
    Rehber hocaları bi de öğrenci psikolojisinden anlıyoruz diye geçinirler bu sadece öğrencinin içinde bi umutsuzluk yaratmaya yarar görüldüğü gibi. Sen tıp için çalışmaya devam et yine de bi zararı olmaz kazanamasanda
  • 50 k az buz degıl calısmaya devam et hocanıda boyle konusmaması konusunda uyar.
  • kazanamazsam yasamayı bile düşünemiyorum, nasıl bakarım onca insanın yüzüne hepsi benden birseyler bekliyorlar..onlara kazanamadım diyemem..ins olur yoksa düşünemiyorum bile aksini
  • quote:

quote:

eğer çalışmazsan zaten yenilgiyi kabul edersin..sen kimsenin ne dediğine bakma..çalışmana bak olur mu öyle şey ya ilk yıl yapamamıssındır bu yıl belki 100 e bile girebilirsin bence geçen seneye endekslemen çok saçma..öyle düşünürsen hata edersin..başarılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.