Şimdi Ara

Tıp Literatürüne Geçti: Bursa'da Diş Hekimi İmplant Vidasını Hastanın Beynine Sapladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa’da bir diş hekiminin implant vidasını yanlışlıkla hastanın beynine sapladığı iddia ediliyor. 

Yine iddiaya göre, durumu fark eden diş hekimi hastayı kendi aracıyla derhal hastaneye bırakıp kaçtı. 

Bursa’da fabrika işçisi olarak çalışan 2 çocuk babası Ramazan Yılmaz (40), diş tedavisi için Nilüfer ilçesinde bulunan özel bir diş kliniğine gitti. Önce dişi çekilen Yılmaz'a implant yapılmak istendi.

İddiaya göre, implantı çeneye yerleştirmek isteyen doktorun yanlış müdahalesi sonrası vida, Yılmaz’ın çene kemiğini delip kafatasına saplandı.

Tıp Literatürüne Geçti: Bursa'da Diş Hekimi İmplant Vidasını Hastanın Beynine Sapladı

Acı içinde kalan Yılmaz’ın yaşadığı baygınlık sonrası film çeken Doktor A.D., vidanın kafatasında olduğunu görünce hemen kendi aracıyla Yılmaz’ı bir hastaneye bıraktı. 

Hastanede çekilen tomografi sonrası gözlerine inanamayan doktorlar, 2 çocuk babası adamı hemen ameliyata aldılar. 

Saatlerce süren operasyon sonrası hayata tekrar dönen Yılmaz, günlerce taburcu olmayı bekledi.

Doktorun kendisini hastaneye bırakıp kaçtığını iddia eden Yılmaz, parasını da geri alamadığını belirtti ve şunları söyledi: 👇

'Benimle dalga geçer gibi konuştu. Bunların hepsi belgeli. Ben yetkililerden devlet büyüklerimizden bu konuyla ilgilenilmesini istiyorum. Benim iki çocuğum var. Bana bir şey olsaydı bunların hesabını kim verecekti?'

Öte yandan, kendisine yönelik suçlamalara daire konuşan doktor A.D., "Tıbbi bir komplikasyondan dolayı böyle bir olay gerçekleşti. Kendisi benimle ilgili bu konuda yasal yollara başvuru yaptı, fakat benim böyle bir tavrım olmadı" ifadelerini kullandı.

Yılmaz’ı sağlığına kavuşturan doktorların başarılı ameliyatı, Amerika’da literatüre girip dergilere konu oldu. 

İHA

• Vidayı fazla sıkmış, bir yerde durması gerekiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ben yetkililerden dövlet büyüklerimizden bu konuyla ilgilenilmesini istiyorum" Tıp Literatürüne Geçti: Bursa'da Diş Hekimi İmplant Vidasını Hastanın Beynine Sapladı 

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    @Six Feet Under. adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:"Ben yetkililerden dövlet büyüklerimizden bu konuyla ilgilenilmesini istiyorum" Tıp Literatürüne Geçti: Bursa'da Diş Hekimi İmplant Vidasını Hastanın Beynine Sapladı 

@Six Feet Under. keşke biraz haddini bilsen.

Ortada derin acılar yaşamış bir insan var. "Devlet" demiş, "dövlet" diye dalga geçiyorsun. Sonunda sırıtmışsın.

Ben haberi okurken o vida benim beynime saplanmış gibi kötü hissettim.

Herkesin aynı hassasiyet gösterip vicdanlı olmasını bekleyemeyiz, ama ne olursa olsun burası Türkiye Cumhuriyeti.

Bu kadar acılar yaşamış, mağdur olan bir vatandaş da Devletinden, Devlet büyüklerinden yardım isteyebilir. Bu yardımın yetersiz kalacağını düşünebilirsin ama böyle dalga geçmeye hakkın yok, bunu dile getirmenin bin tane yolu var.

• Nasıl olmuş bu arkadaşlar? Çok enteresan ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.