Abartmayın, o kadar da kolay değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıp okumanın abartıldığı kadar kolay olmaması hk
-
-
Kolay algısı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doktor maaşları ile ilgili güncel bilgi var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500k
-
pratisyen 17-23K
asistan 32-55K
uzman 61-84K
-
aslında olması gereken bu.
-
Eylul ya da ekim olmasi lazım. Ftr stajında iken asistana sormuştuk. Toplam 117k mı ne almıştı o ay.(ana maaşı 65k gibi bir şey demişti) Yani hadi yuvarlayalım 120k. Ama kendisi asistanlar aynı maaşı alıyor demişti.Cerrahi bir bölümde asistan olsam aldığım maaşa üzülürüm dedi. Ama uzmanlıkta aradaki fark açılıyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uzman 150k alıyor mudur ?
-
aliyorsa tip mi okuyacaksin
-
yok aga çok kolay ya
zaten okuyorum 2.sınıfım
-
almiyorsa birakacak misin tipi
-
Doğru bilgi tuspasa dershanesine kolay demek kolay okullara hakaret olur caltech fizik seviyesinde kaliyolar yaninda
Merak ettim sadece
Hiçkimse vazgeçilmez değil niye bırakmıyım
nereye geçeceksin?
-
geçmem hocam muhtemelen bı yere ama hiçbirseye sıkı sıkı baglanmak dogru degıl hayatta nerde iyi yere gelinecegı cok belirsiz.
-
Tıpta şöyle bir sıkıntı var; uğraştığınız malzeme çok değerli ve çok kırılgan. Yazılımcı 50 defa hata yapsa kimsenin umrunda bile olmaz zaten compilerdan vs hata ala ala düzeltir hepsini, ama doktor ufak bir hata yapsa insanın hayatı kayıyor. Kolay olmaması lazım, daha da zor olsun hatta, hiç hileye hurdaya yer olmaması lazım tıpta. Eğitim sisteminin, hata yapmaktan korkutan tavrını haklı çıkaran çok ender mesleklerdendir bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 17 Aralık 2024; 17:3:51 > -
Daha fazla alıyordur,pratisyen arkadaşım 110-120 alıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X