Beni bilenler bilir üniversite,bölüm fanatikliği yapmam,aileden zengin değilsen istersen türkiye 1.si ol 4 ortalama yap yine de bir ömür maaşlı köle olacaksın ama tıpın en sevdiğim yanı başka hiçbir bölümde olmadığı kadar gündelik hayatla iç içe olması.içinde bulunduğun bedenin nasıl olduğunu öğreniyorsun,illa ailenden,tanıdıklarından ya da kendin hasta oluyorsun,ameliyat oluyorsun,bunların ne olduğunu biliyorsun,ilaç kullanıyorsun prospektusu açtığında yabancı bir dilde yazılmış anlamsız yazılar gibi gelmiyor.Makine mühendisliği,matematik,fizik ne bileyim aklınıza ne gelirse çoğu bölümde gündelik hayattan tamamen bağımsız şeyler öğreniyorsun ve iş hayatın da öyle geçiyor. |
Tıpın okunacak en iyi bölüm olması
-
-
Her mühendisliği tek tek okurum tıp okumam (okuyamam)
Adamın karakterine uygun bir bölüm değilse ne yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seç:
-
ben bilim adamı olcam
-
Bilader seni mühendis birisi mi sinemledi bi öğrenmişin ömür boyu maaşlı köle lafını söyleyip duruyon papağan gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sen okuduğunu anlamiyon herhalde doktor olsan da maaşlı kölesin diyorum, mühendislere mi laf atiyorum ben
Tıp okunacak en iyi bölüm ama bölüm fanatikliği yapmıyon öle mi
Sermayeniz varsa eczacılık okuyun başına bir kalfa koyup dünyayı geçersiniz veya çevreniz varsa avukat olup büro açın bu iki meslek sizi patron yapar ha benim sermayem yok diyorsanız en mantıklı bölüm tıp
iki taraf için de aynı seviyede örnek vermemiz gerekmez mi yurtdışından talep edilen bir mühendis olacak kadar emek harcayıp kendini geliştirmiş birisi aynı emeği tıp okurken verse devlette değilde özelde çalışan bir doktor olur,talep edilen bir doktor olduğu için de 6-7k dolar maaş alır (rakamı hiçbir dayanağım olmadan salladım ankaratıplı artık maaş konusu açmıyor:( )
-
Idealde bile paris dusleyip gunde 12 saat fransizlara maruz kalmayi hayal etmek.. bilgisayarcilar her konuda mi yanlis olur
Fransa ben de istemem.
Görseli Japonya diye arattım. Hangi ülke isterse o olsun.
Öylesine atıyorum hocam, yoksa dediğiniz problem internetteki çoğu tartışmada var. Genelleme yapılıyor ama yapılmaması gerek.
Yüksekten Tokyo manzarası izleme mesleğini seçiyorum.
Tepeden güzel görünüyor da Karoshi falan olmayalım fazla çalışmaktan sonra.
Çalışmadan yaşamak için güzel yer aslında Japonya
Tıpta iş bulmak için 0 rekabet olmasına rağmen yüksek prestij ve yüksek maaşların olması çok cazip aslında.
-
Tıbbın diyorsun "tıpın" degil. Ama mesela "hukuğun" degil hukukun demen gerekiyor.
Bunlar kitap okuyarak ogreniliyor ve ben sizlerden memleketim adina korkuyorum. Tek sen degilsin çünkü. Hayatinda hicbirsey okumamis insanlar ailelerinden aldiklari cehli cocuklarina aktarip duruyor, nesilden nesle cehalet diye bir gercegi var memleketimizin. Ana-babanizi kitap okurken gormediginiz için bu haldesiniz zira cocuklar kendilerine soyleneni degil gorduklerini yaparlar ve maalesef sisin cocuklariniz da sizi kitap okurken görmeyecek.
Harbi tokyoymus ben felaket acili bir paris fotosu sandiydim, kotunun iyisi diyelim
Yıvrım, oglum, göster bahayım deyzelere. Bu ansihlopedi, bu iskelet, bu gurugafa, bu gaval gemigi. Vıyyy maşallah maşallah, böyümüş de göççülmüş. Dohtor olacah deyzesi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Aralık 2024; 19:1:29 > -
Kırmızı shortlee gel denizci ol başlangıç maaşı 3.5k dolar
He dayı he cahiliz,git facebookta anlat sen bunları
İlber ortaylı,celal şengör editleri izleyip millete cahil diyor
-
Yok 2 sene sonra bitiriyorum zaten tıptan memnunum ben.
-
Hadi inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kitap okuyan insanların sürekli kafa ütülemesi ve kafası çalışmadığı için kitaba muhtaç olmaları |
Seç:
|
Benzer içerikler
- 3d ayt matematik zor mu
- stajyer avukat maaşı
- veterinerlik neden 5 yıl
- benim hocam anahtar kodu
- vip fizik pdf indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X