Şimdi Ara

Tıpın okunacak en iyi bölüm olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni bilenler bilir üniversite,bölüm fanatikliği yapmam,aileden zengin değilsen istersen türkiye 1.si ol 4 ortalama yap yine de bir ömür maaşlı köle olacaksın ama tıpın en sevdiğim yanı başka hiçbir bölümde olmadığı kadar gündelik hayatla iç içe olması.içinde bulunduğun bedenin nasıl olduğunu öğreniyorsun,illa ailenden,tanıdıklarından ya da kendin hasta oluyorsun,ameliyat oluyorsun,bunların ne olduğunu biliyorsun,ilaç kullanıyorsun prospektusu açtığında yabancı bir dilde yazılmış anlamsız yazılar gibi gelmiyor.Makine mühendisliği,matematik,fizik ne bileyim aklınıza ne gelirse çoğu bölümde gündelik hayattan tamamen bağımsız şeyler öğreniyorsun ve iş hayatın da öyle geçiyor.

• Her mühendisliği tek tek okurum tıp okumam (okuyamam)
    Adamın karakterine uygun bir bölüm değilse ne yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seç:

• ben bilim adamı olcamTıpın okunacak en iyi bölüm olması 

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Bilader seni mühendis birisi mi sinemledi bi öğrenmişin ömür boyu maaşlı köle lafını söyleyip duruyon papağan gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • meckmin kullanıcısına yanıt
    Sen okuduğunu anlamiyon herhalde doktor olsan da maaşlı kölesin diyorum, mühendislere mi laf atiyorum ben

Tıp okunacak en iyi bölüm ama bölüm fanatikliği yapmıyon öle mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitenin en iyi yanı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sermayeniz varsa eczacılık okuyun başına bir kalfa koyup dünyayı geçersiniz veya çevreniz varsa avukat olup büro açın bu iki meslek sizi patron yapar ha benim sermayem yok diyorsanız en mantıklı bölüm tıp

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

iki taraf için de aynı seviyede örnek vermemiz gerekmez mi yurtdışından talep edilen bir mühendis olacak kadar emek harcayıp kendini geliştirmiş birisi aynı emeği tıp okurken verse devlette değilde özelde çalışan bir doktor olur,talep edilen bir doktor olduğu için de 6-7k dolar maaş alır (rakamı hiçbir dayanağım olmadan salladım ankaratıplı artık maaş konusu açmıyor:( )

Idealde bile paris dusleyip gunde 12 saat fransizlara maruz kalmayi hayal etmek.. bilgisayarcilar her konuda mi yanlis olur Tıpın okunacak en iyi bölüm olması 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Fransa ben de istemem.

Görseli Japonya diye arattım. Hangi ülke isterse o olsun. Tıpın okunacak en iyi bölüm olması 

• geldegdon kullanıcısına yanıt

Öylesine atıyorum hocam, yoksa dediğiniz problem internetteki çoğu tartışmada var. Genelleme yapılıyor ama yapılmaması gerek.

Yüksekten Tokyo manzarası izleme mesleğini seçiyorum.

Tepeden güzel görünüyor da Karoshi falan olmayalım fazla çalışmaktan sonra.

Çalışmadan yaşamak için güzel yer aslında Japonya Tıpın okunacak en iyi bölüm olması 

Tıpta iş bulmak için 0 rekabet olmasına rağmen yüksek prestij ve yüksek maaşların olması çok cazip aslında.

Tıbbın diyorsun "tıpın" degil. Ama mesela "hukuğun" degil hukukun demen gerekiyor.

Bunlar kitap okuyarak ogreniliyor ve ben sizlerden memleketim adina korkuyorum. Tek sen degilsin çünkü. Hayatinda hicbirsey okumamis insanlar ailelerinden aldiklari cehli cocuklarina aktarip duruyor, nesilden nesle cehalet diye bir gercegi var memleketimizin. Ana-babanizi kitap okurken gormediginiz için bu haldesiniz zira cocuklar kendilerine soyleneni degil gorduklerini yaparlar ve maalesef sisin cocuklariniz da sizi kitap okurken görmeyecek.

Harbi tokyoymus ben felaket acili bir paris fotosu sandiydim, kotunun iyisi diyelim

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Yıvrım, oglum, göster bahayım deyzelere. Bu ansihlopedi, bu iskelet, bu gurugafa, bu gaval gemigi. Vıyyy maşallah maşallah, böyümüş de göççülmüş. Dohtor olacah deyzesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 9 Aralık 2024; 19:1:29 >
  • Kırmızı shortlee gel denizci ol başlangıç maaşı 3.5k dolar

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

He dayı he cahiliz,git facebookta anlat sen bunları

İlber ortaylı,celal şengör editleri izleyip millete cahil diyor Tıpın okunacak en iyi bölüm olması 

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Yok 2 sene sonra bitiriyorum zaten tıptan memnunum ben.

• Hadi inşallah

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.