tıp okunur mu, tıp çok mu zor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 2 Temmuz 2024; 10:32:44 > |
tıp okunur mu? çok mu zor
-
-
bu soruyu soran biri Tıp okumasın, hak etmiyor
-
Kendin görmeden ne kadar zor bilemezsin.
Ölçmen lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen okuyorsan herkes okuyabilir haklısın sormamalıyım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ankaratıplı, artık bilgeliğini biz öğrencilerle paylaşmak istemiyormuş gibi hissediyorum, son konulara gelip hiç yardım etmemesi de doğru düşündüğümün göstergesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 24 Mayıs 2024; 20:8:34 > -
geçen sene yksde bu toksikliği yapanlar oldu bana.. hiçbiri yaptığım sıralamayı yapamadı
-
ben senden iyi yaptım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 24 Mayıs 2024; 20:46:36 > -
parayı bulunca değişti diyorlar
-
Sen geçen sene beni toxiclememiştin. Daha bu zamana kadar gelip hala bölümünden emin olamayan adam da gelip racon yapmasın gitsin sarı koçtan hangi üni bölümünü seçmeliyim videolarını izle öyle gel
-
ya ne kadar boş adamsın sınavla bağın kalmamış hala gelip millete sataşıyorsun, git işine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 24 Mayıs 2024; 23:11:35 > -
YO NO KODOR BOS ODOMSON UCUVİCUPUHANEWTYJ KTUDYFTASHERNTEUI
-
Haha aynen, katılıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 24 Mayıs 2024; 23:14:50 > -
zarttiri zort üniversitesi tıp fakültesi özgüveni böyle oluyor hocam
-
Takma böylelerini, hütf gidenlerde bu ego yok
Forum olmuş çöp yuvası, ne kadar uzak dursan o kadar iyi
Sınav senemde olsam dönüp bakmam bile bu platforma, tercih dönemi hele asla
Severek yazan ablam annemin zoruyla devam etti yoksa ikinci sınıfta bırakmıştı. Bir daha olsa yazmam diyor. Çapadaki arkadaşı da daha dün keşke 18 ime dönsem de tıp yazmasaydım demiş. Severek yazan bunları yaşıyorsa para için yazanı düşünemiyorum. Her şey para değil yani bir ömrün bu bilim dalına adıyorsun, kolay değil.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F5BC4A3 -- 8 Temmuz 2024; 1:53:26 > -
Sen ne istiyon
Öyle bir ithamda bulunmaya çalışmadım. İş bulamadığın için düşünmeye başladığını yazmışsın ben de bunu göz önünde bulundurarak sağlıklı bir karar vermen için bildiklerimi size sundum.
Şu an bilmiyorum
O troll konu hocam, daha 18 yaşındayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sen okuyorsan herkes okuyabilir haklısın sormamalıyım
|
herkes bu kadar kazanıyor gibi konuşuyorsunuz, meslekteki en iyileri gösterip sanayici olun berber olun diye zırvalıyorsunuz. Ben çocukken sanayide de çalıştım, amcam da berber ve şehrin en iyilerinden. Iyi kazanıyorlar ama az kazananlar da çok var, kaç tane var böyle? Sanayici olunca çalışılmıyor mu zannediyorsunuz, onlar da bir doktor kadar çalışıyor. Peki sen niye zanaat öğrenmedin de tıpta okuyorsun? |
parayı bulunca değişti diyorlar |
zarttiri zort üniversitesi tıp fakültesi özgüveni böyle oluyor hocam |
günlük 20 bin aynen, komikmiş |
😂😂😂 olum zor zaten her 2 haftalık staj bile yksyi sollar |
Benzer içerikler
- psikoloji mezunu işsiz kalır mı
- sabahlamak için ne yapmalıyız
- eyüp b ekşi
- ders çalışırken dikkat dağınıklığı için ilaç reçetesiz
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X