Bildirim
Tıp okuyorum, soruları alayım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siz bu ay nasil bir calisma programiniz vardi? Eksikleriniz nelerdi? Sahsen benim pkbo ve lti eksigim var. Geometride ucgenler yeni bitirdim. Kimyada ygs bitti lys 3-4 konu eksigim var simdi organikteyim. Biyolojide kalitimdayim. Sizce ne yapmaliyim deneme de cozuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nuriye and Kalkmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
para için mi tıp okuyon -
Yani bizim sistem çok farklıydı martta ygs oldu o yüzden tabi şubat mart gibi ygs deneme ağırlıklı çalışmıştım konularım tamdı. Lys konularında eksiktim açıkçası. Okulumuz deneme yapardı kimya ve fizikte çuvallardım matematiğim pek eksik değildi integral falan hallediyordum o aralar. Geometri konusunda lys karekök almıştım o aralar ve ilk ciddi geometri çalışmamı mart ayında yapmıştım. Zor bir kitaptır ama çok şey katar internette çözümleri var zaten. Eksiklerini gözünde büyütme zamanın var ama önemli olan kalan zamanını maksimum verimde kullanırsan halledersin. Lys kimya öyle çok zor değil zaten. Eksiklerin olsa da deneme çöz bence. Böylece eksiklerin ve deneme netlerin daha da gözüne batar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saccharomyces cerevisiae -- 20 Mart 2018; 11:32:1 >
Sevmeden yapılmaz diye düşünüyorum. Daha az emekle çok daha para kazanabileceğin meslekler var.
?
-
Biliyordum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba Karekök LYS Geometri çözümlerinin linkini atabilir misiniz acaba?
İnternette lys karekök çözümleri yazarsanız bazı matematik grupları eklemiş
quote:
Orijinalden alıntı: saccharomyces cerevisiae
Sevmeden yapılmaz diye düşünüyorum. Daha az emekle çok daha para kazanabileceğin meslekler var.
Hangileri bunlar merak ettim de
( ticaret değildir herhalde üniversite bölümlerinden bahsediyorum )
Hocam o degilde oku oku bitmiyor bu sağlık daha yolun basindasin ama sonu küfür ede ede geliyo
quote:
Orijinalden alıntı: Onedays
quote:
Orijinalden alıntı: Mr Erym
quote:
Pilotluk
Pilotluk mu emek getirmeyen kolay işlerden? Anlıyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Dünyada iyi para kazanılan tek meslek doktorluk değil. Diğer mesleklerde verilen emekler hakkında bilgim olmadığından çok bir şey demek istemiyorum ama doktorlukta verilen emek çok büyük. Insanların ne gençliği kalıyor ne hayatı. Bu yüzden para için yazmadım dedim. -
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam. Forum troller sarmış baksanıza adam belli ki derece yapmış yardimci olamaya calisiyot sizde adamla dalga geçin.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Pilotluk
Pilotluk mu emek getirmeyen kolay işlerden? Anlıyorum hocam
Sen de haklısın uçakta uzun süre oturmak yoruyordur.
Aynen oturuyorsun auto-pilota alıyorsun sonra uyuyorsun.
Türbülansı var,hava koşulları var,tüm yolcuların emniyeti/güvenliği senin elinde.
Kalkarken ve inerken mümkün olduğunca hissettirmemek de önemli.
Ama doğru çok kolay meslek
-
Çalışma şartlarından dolayı intihar etmeye kalkışan pilotlardan haberleri yok sanırım ahahaha dolmuş otobüs şoförlüğüyle karıştırdılar galiba
pilot zaten auto-pilot düğmesine basıyor kendi kendine havalanıyor uçak gidiyo iniş yapıyo o sırada pilot içeride hosteslerle keyif çatıyor tabi tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grknvdn -- 21 Mart 2018; 14:28:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: grknvdn
Çalışma şartlarından dolayı intihar etmeye kalkışan pilotlardan haberleri yok sanırım ahahaha dolmuş otobüs şoförlüğüyle karıştırdılar galiba
pilot zaten auto-pilot düğmesine basıyor kendi kendine havalanıyor uçak gidiyo iniş yapıyo o sırada pilot içeride hosteslerle keyif çatıyor tabi tabi
Ben tıp kolay demedim pilotluk da kolay demedim. Adam gelmiş tıp en zoru pilotluk çok kolay gibi şeyler söylüyor. Anlamadım ki tıp okuyunca hemen havalara girmeler,egolar falan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X