Şimdi Ara

TIP TERCİH SON RÖTUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-hacettepe tıp
    2-ankara tıp
    3-gazi tıp
    4-gazi tıp(ingilizce)
    5-istanbul tıp
    6-cerrahpaşa tıp
    7-ege tıp
    8-başkent tıp(tam burslu)
    9-marmara tıp
    Sıralama:2674 ankarada yaşıyorum sizce gazileri aradan çıkarmalı mıyım çıkarmazsam ingilizce mi üstte olsun türkçe mi? Cerrahpaşa için istanbul değer mi?

• Olmamalıydı O kullanıcısına yanıt
    Çıkar tabi ya Cerrahpaşa önce olsun
  • Cerrahpaşa yazmam için geçerli bi sebep söylesen :)
  • Olmamalıydı O kullanıcısına yanıt
    İlla ankarada kalmak istiyorsan öyle ama gazinin altına Cerrahpaşa yazmak ölü tercih olur bence. Birde Hacettepe Cerrahpaşa çapa gibi uni.ler birinci kalite tıp fak.dir. Tabi yine sen bilirsin
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olmamalıydı

Up
    Tıpta aile yanında okumak avantajdır.
  • Zamska4 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam, mezun olunca diplomada gazi ya da cerrahpaşa yazmasının bir önemi var mıdır?
  • quote:

Peki hocam, mezun olunca diplomada gazi ya da cerrahpaşa yazmasının bir önemi var mıdır?
    Tus önemli.Çünkü Tusta alacağın puanla bi yere yerleşip uzmanlığını yapacaksın uzmanlık yerin ne kadar iyiyse o kadar iyi cerrah olursun.Şöyle düşün bende o kadar iyi bir liseye gitmedim ama ygs-lys iyi bir başarı elde ettim.Okulun son seneki katkısı 0dı
  • gazi önde kalsın bence. çok iyiymiş.
    Anladım sağolasın görüşlerin için
  • ciftcime kullanıcısına yanıt
    İngilizceyi mi önerirsin türkçeyi mi peki?
  • türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciftcime -- 14 Temmuz 2014; 18:30:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciftcime

türkçe
    Ama ingilizce kursuna git bence türkçe gelirse
    Türkçe çok çok yüksek ihtimal gelir de ingilizceyi üste yazsam daha mı iyi olurdu sence? Çoğu kişi tıbbı ing. okumak saçma diyor ama ingilizce de çok önemli bence
  • quote:

Türkçe çok çok yüksek ihtimal gelir de ingilizceyi üste yazsam daha mı iyi olurdu sence? Çoğu kişi tıbbı ing. okumak saçma diyor ama ingilizce de çok önemli bence
    Şöyle ingilizcen iyi değilse ve Türkçe gelirse kursa git ilerde kendini geliştirmen için iyi olur ama gazi ingilizce %100 ingilizce işliyorsa dersleri sakkınman iyyi olur hem tıp hemde dil sorunun olmasın.Şayet ingilizcen iyi ise bişey değişmez
    Peki kursa gidip bikaç ay yurtdışında kalmayla sahip olacağım ingilizce 6 sene boyunca tıbbı ingilizce okumamın sağlayacağı ingilizceye yetişebilir mi?
  • quote:

Peki kursa gidip bikaç ay yurtdışında kalmayla sahip olacağım ingilizce 6 sene boyunca tıbbı ingilizce okumamın sağlayacağı ingilizceye yetişebilir mi?
    O kadarını bende bilmiyorum
  • Up
  • Zor olan tip eğitimini İngilizce ile daha da zorlastirmayin bence. Tabi İngilizcenin iyise bir şey diyemem
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.