Şimdi Ara

Tıp textbook pdf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dersleri tabletten götürmeyi planlıyorum. Güncel textbook bulacağım platform var mıdır acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tıp Textbook PDF: Önemli Bir Öğrenme Kaynağı

Tıp eğitimi yolculuğunuzda, bilgi ve becerilerinizi geliştirmek için tıbbi ders kitaplarına güvenmeniz gerekecektir. Günümüzde, tıbbi ders kitaplarının dijital PDF formatında erişilebilir olmasıyla öğrenme deneyiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Tıp textbook PDF'leri, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunar:

• Erişilebilirlik: PDF formatı, tıbbi ders kitaplarına istediğiniz zaman, istediğiniz yerden erişmenizi sağlar. İnternet bağlantısı olan herhangi bir cihazdan ders kitaplarını görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz.
    • Araştırılabilirlik: PDF'ler, metin arama özelliğini destekler, böylece belirli konuları veya terimleri hızlı ve kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Bu, büyük ders kitaplarında bilgiyi bulmayı kolaylaştırır.
    • Kişiselleştirme: PDF'lere notlar, vurgular ve yorumlar ekleyebilir, böylece ders kitabını kendi öğrenme stilinize göre özelleştirebilirsiniz.
    • Maliyet Etkinliği: PDF'ler genellikle basılı ders kitaplarından daha uygun fiyatlıdır ve bu da onları öğrenciler için daha erişilebilir hale getirir.

Tıp kitapları PDF'sini çevrimiçi olarak birkaç farklı kaynaktan bulabilirsiniz:

• Üniversite Kütüphaneleri: Birçok üniversite kütüphanesi, öğrencilere sınırlı sayıda tıbbi ders kitabı PDF'sine erişim imkanı sunar.
    • Tıp Kitapları PDF Arşivi: Bu gibi çevrimiçi arşivler, çeşitli tıbbi ders kitaplarının PDF formatında büyük bir koleksiyonunu sunar.
    • Yandex: Yandex gibi arama motorları, ilgili tıbbi ders kitaplarının PDF'lerini bulmanıza yardımcı olabilir.

Tıbbi ders kitapları PDF'lerini kullanırken aklınızda bulundurmanız gereken birkaç önemli husus vardır:

• Yazar Hakkı Yasaları: Telif hakkıyla korunan materyalleri dağıtmak yasa dışıdır. Yalnızca kendi kullanımınız veya referansınız için PDF'leri indirin.
    • Güvenilir Kaynaklar: Sadece saygın yayıncılar veya eğitim kurumları tarafından yayınlanan PDF'leri indirin.
    • Güncellik: Tıp bilgisi sürekli geliştiğinden, en son tıbbi ders kitaplarının PDF'lerini kullanmaya çalışın.

Genel olarak, tıbbi textbook PDF'leri, öğrenciler için değerli bir öğrenme kaynağıdır. Erişilebilirliği, araştırılabilirliği, kişiselleştirme seçenekleri ve maliyet etkinliği ile tıbbi eğitiminizi geliştirmenize ve bilginizi derinleştirmenize yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam konudan bağımsız ipad mi aldınız?

• rez

• kamuran291216 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam samsungun tab s serisinden aldım. Genel olarak android daha özgür olduğu için.

• hocam s6 lite mı s7 mi aldınız. bir de incelediyseniz nasıl beğendiniz mi? Bende almayı düşünüyorum da

• Bende matepad pro aldım fakat android tabanlı adam kıllı bir note uygulaması bulamadım varsa sevdiğiniz 2 3 uygulama atesleseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam google servislerinin olmaması nasıl hissettiriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matematik meb kitapları
    7 ay önce açıldı
    Kimya Okumak
    6 yıl önce açıldı
    Genel kimya PETRUCCİ PDF ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam özel bir platform bilmiyorum ama kitabın ismini yazıp pdf indir yazınca bulunabiliyor çoğu.

• Hocam huawei matepad için geliştirdiği uygulamayı niye kullanmıyosunuz? Güzeldi o uygulama.

• xasure X kullanıcısına yanıt

hocam özellikle bu yüzden aldım. üniversite sınavına çalıştığım için youtube videolarında önerilenleri görmemek için tarayıcıdan remove youtube recommenden comments... eklentisiyle izliyorum

mail olarak gene gmaili kullanıyorum huawei nin kendi e posta uygulamasından. google uygulamalarıyla pek haşır neşir değildim zaten youtube dışında o yüzden eksikliğini çekmedim.

tablet hakkındaki şu an tek kötü izlenimim biraz ios sistemini çarpmışlar gibi. özgün bir tasarımları yok.

kamera karşılaştırması yapamam ama ben iyi bulmadım açıkçası.

onun dışında kalemi ve klavyesi ders anlamında işimi görüyor. zaten çok fazla google uygulaması yok. sosyal medyasız olmaz diyorsan tarayıcıdan insta falan girmek yorabilir ama sırf youtube için almaktan vazgeçilinecek bir tablet değil. zaten samsung tab serisi kullandığımda da vanced kullanıyordum.

bir diğer eksi özelliği nm cartlar şu an türkiye de satılmıyor. ve sanırım pahalılar (stokta kalmadığı için de öyle olabilir fiyatlar) micro sd kart takılmıyor. illaki nm kart diye bir şey var onu takman lazım ekstra hafıza için

samsung tab 6 klavye ile hatta klavyesiz bile daha pahalıya geliyordu sanırım. bir de ucundaki şeyleri hızlı yıpratırım düşüncesiyle almadım. samsung u tercih etmememin bir diğer sebebi çok fazla zorunlu uygulama olması buna google servisleri de dahil ben pek sevmiyorum zorunlu şeyleri ders için aldığımdan matepad şu anlık işimi görüyor

ama androidin genel olarak güzel uygulamaları yok not ve ders için.

apple ile karşılaştırma şansım yok ama apple daha iyidir. benim bir önceki sanırım apple air serisini almama sebebim tamamen ekran tasarımı. fiziksel buton ve kasa oranı.

• IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt

merhaba hangisinden bahsediyorsunuz? not uygulamasında içeriye görsel dahi ekleyemedim. daha güzel yazmak için ekranı büyütemiyoruz sadece aşağı doğru kayıyor. ama siz sanırım diğer 2. uygulamadan bahsediyorsunuz onu da ilk gün yanlışlıkla silmiştim şimdi tekrar bulup deneyeceğim bir bakayım.

• Anladım hocam sağ olun

• ayrıca matepad pro da nano sim kartı da takılıyor nm card yerine ama ne işe yarıyor anlamadım sadece içinde duruyor cihazın. internette sim kart takılabilir olduğu belirtilmiş evet takılıyor ama internet sms vs hiçbir şey yok tablette. 5G modelinde belki olabilir. onun da tr de satışı yok. ama samsungun da lte versiyonu 1.4k civarı ekstra fiyattı sanırım. sim kart takılıyor diyerek almanızı önermem

Hocam s7+ aldım ben ekranından dolayı. Açıkçası bayağı beğendim. Eğer apple ekosisteminiz yoksa kesinlikle s7 ve s7+ tavsiye ederim.

• Ben de s7 almayı planlıyorum yakın zamanda

• Ya valla hocam ben samsung notes kullanıyorum. Şu appleda olan notibilaty den pek bir eksiğini bulamadım. Android için not uygulaması gerçekten az ben daha iyisini bulamadım kendi adıma.

Hocam aratınca genelde eski basımlar çıkıyor ya anlamadım ki

Hocam tavsiye ederim ve mümkünse kılıf hemen alın. Ben almadım ve tablet kasası çizilmeye yatkın. Türkiyede pek yok aliexpres ten falan bakarsınız

• Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam güncel bulunmuyor neredeyse 1,2 nesil eski basımı çıkıyor ama çok da farketmez. Şey de yapılabilir okulunun online kütüphanesinden kitaplar PDF kullanılabiliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.