Şimdi Ara

Tıp ve mühendislik arasında kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba belki de her senenin fix konusu hakkında sizin görüşlerinizi almak istiyorum. 1107 gibi iyi bir sıralama elde ettim ve odtü bilgisayar/ee ile tıp arasında ikilem yaşıyorum. Tıpın okuma zorluğu var fakat okuduktan sonra alacağımız maaşlar iyi. Mühendislikte de hakettiğimiz ücretleri alamama gibi bir sıkıntı var.(Odtü ee bitirip 2700 tl ile işe başlama) iki mesleğe de ilgim var.Sizin görüşleriniz nedir öğrenmek isterim.

• Ben de bu konuları sevmiyorum işte

İkisinin birbiriyle uzaktan yakından alakası yok

Birinde saatlerce bilgiler ezberliyeceksin şu hastalık şu doku şu hücre, hastane şartlarında çalışacaksın

Diğerinde ise üst düzey türev integral gerektiren sınavlar, projeler uygulamalar filan.

İlahiyat ile hukuk arasında kaldım demekle aynı hangisini istiyorsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şeyi kızım la yaşıyoruz biz tıp olsun diyoruz, o molüküler biyoloji yada kimya biyoloji mühendisliği diyor sıralaması 2903
  • TERCİH DÖNEMİ GEZ GÖR

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alkimr kullanıcısına yanıt
    hocam tustan sonra mikrobiyoloji biyokimya alanında uzmanlık yapılıyor benim bildiğim siz de bir bakın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum tıp okuyorum. Eğer arada kalıyorsan en kolay seçenek şudur: matematik fizik çalışmaktan mı zevk alıyordun biyoloji mi? Eğer biyolojiye karşı özel bir ilgin yoksa tıpta ancak ortalama biri olursun. İdealist olduğun alanları seç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanrikutalp T kullanıcısına yanıt
    Aynısını bizde söylüyoruz hayırlısı olur inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.