|
Tıp vs Ceng
-
-
Ankara'daki 3. İyi tıp fakültesi hangisi
-
Gazi -
ceng maaşları
-
Doğru
-
senior maaşları
-
Hahahahahahahaha başlangıç maaşı 4250-6k mı yazıyo yanlış mı görüyorum
-
Top ceng yoksa top tıp var -
güncel olma ihtimali yok -
Seneye tıp sıralamalarını tekrardan arşa çıkartacağız bu forum vesilesiyle inşaalah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femert -- 3 Eylül 2022; 16:35:47 > -
Şu 10K altı "ortalama maaş" bir tek bana mı komik geliyor? -
komik bile değil direkt saçmalık hocam
-
adam 4 aydır aynı ssleri atıyor bre doktor doktorların mayıs haziran maaşlarını da atsana.
-
Bu arada bence ceng sıralamalarının bu kadar hızlı yükselmesinin sebebi kontenjanlardan kaynaklı örneğin top denen(benim gözlemledigim)
Koç bilkent odtü boun itü kontenjanları toplamı geçen senenin 368miş(vakıfların burslularını saydım sadece) oysa sadece hacettepe ve cerrahpaşa tıpın kontenjanları toplamı 710(bu da geçen senenin) neredeyse iki katı -
Hocam tamam da geçen senelerde de kontenjan aynıydı sonuçta. Önemli olan aradaki değişim. Ama şu konuda haklısınız tıplar bu kadar düşük görünse de çok fazla öğrenci aldığı için düşük. Hacettepede toplam 400 öğrenci var neredeyse ilk 2.5k öğrencinin 400ünün Hacettepe tıpa gittiğini gösterir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masumbiröğrenci -- 3 Eylül 2022; 16:48:57 > -
doktor maamşarı bilmiom sadece ceng maaşları biliom
-
öyle aga 100binden de ceng var binden de ortalama böyle olması gayet doğal
-
öyle aga 100bindeki mühendis de var 100den giren de var herkesin mayışı aynı değil
-
İyice kafayı yedi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu 10K altı "ortalama maaş" bir tek bana mı komik geliyor?
|
adam 4 aydır aynı ssleri atıyor bre doktor doktorların mayıs haziran maaşlarını da atsana. |
Benzer içerikler
- grammarly türkçe
- hocalara geldik dershane yorumları
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- kunduz mu doping hafıza mı
- 23 yaşında üniversiteye başlamak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X