Şimdi Ara

TIP YAZMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığı ilgi çeksin diye böyle yazdım birazdan söyleyeceklerini göre tıp yazın bu sene eğer yapabilirsem tıbbı bırakıp mühendisliğe geçicem sebebi de insanlarla uğraşmak bakın bu mesleğin en zor kısmı halkla uğraşmak o kadar sene hem teorik hem pratik aşırı ağır bir eğitiim de alıyorsunuz ona rağmen en zor kısmı o değil o hastane ortamını iyice gözlemlemeden tıp yazmayın gidin acilde görün bağırış çağırışı insanların en kötü en panik en gergin hallerini siz görüceksiniz günde 100 hasta teyze gelecek amca gelecek laf anlamayacak bunları severek yaparım ben insan delisiyim yardım etmeden duramıyorum derseniz yazın aksi takdirde sabrınız tükeniyor sonra o somurtkan doktorlardan oluyorsunuz ve mentalinizi de aşırı yoruyor 1 senede ı hastane ortamında gönüllü şekilde bulundum ve bunu deneyimledim bu yüzden 10 doktora sorun 9u yazmayın der bi bildikleri var. Gidin iyi okullardan mezun mühendislere hepsi sıkıntıları dertleri olsa da önerirler şöyle böyle yap derler bi de arada doktora hastaneye gidince sorun tıp okunur mu diye hepsi pişman koşullardan aşırı yorgun kafaları ve tatmin de değiller. İnsana yardımdan tatmin olacaksan yazılır bu bölüm o kadar yoksa çekilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mesajın kimseye ulaşmaz. toplasan foruma giren kişi sayısı 30 en fazla .Bu 30kisinin de yarısi da slahs denilen elemanın sürekli bana tıp gelir diye yaptığı paylasimlar anketler yüzünden boğulup forumu terkettiler.O yüzden kimseye ulasmayacak bir paylaşım seninki bu paylaşımı yapmasan da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havadan56 -- 19 Temmuz 2024; 6:38:46 >
  • Problem şu,
    Genelleme yapmak doğru değil.
    Her doktorun çalışma şartları farklı. Tıp okurken farklı tercihler yaparsın kendine uyan bir ortamda, koşullarda çalışırsın.

• Havadan56 H kullanıcısına yanıt

Belki birinr faydam olur

• haklı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Sbp

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    öyle

• temel bilim yaz kardes tıpta seçenek çok hastaneyi bi seçenek olarak bile görmeyen insanlar var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.