Şimdi Ara

tıpçıdan tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
5
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen yıl bu forumdan çok faydalandım.Bazen beni gaza getirdi bazen dibe vurdurdu.Bu yüzden size ben de yardımcı olmak istiyorum. Sorularınız varsa beklerim ama bir şey söylemek istiyorum herkes gibi.Neden ygs çalışıyosunuz ki oturun lys kasın

• Çözdüğün veya çözmeyip önerdiğin sayısal kaynaklarını netlerini sıralamalarını ve okuduğun üniversiteyi öğrenebilirmiyim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ygs de 40 bindim lys de 11 bin oldum. Hangi dersler için soruyorsun kaynakları ve lys mi ygs mi için?
    netlerim lys yi hatırlıyorum mat 45 5 geo 23 0 fizik 22 8 kim 29 1 biyo 27 3
  • Ygs mat ve lyslerin hepsi hocam bide okulun adı

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 25 Temmuz 2020; 18:2:0 >
  • Hayırlı olsun, geçen yıldan hatırlıyorum seni, nick'ten kaynaklı -lotr olduğu için - tebrikler ben şunu sorcaktım, bu sıralar lys derslerinde nerelerdeydin acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

Hayırlı olsun, geçen yıldan hatırlıyorum seni, nick'ten kaynaklı -lotr olduğu için - tebrikler ben şunu sorcaktım, bu sıralar lys derslerinde nerelerdeydin acaba?

çok teşekkürler.lotr ben mezuna kalmıştım geçen yıl ve sorunlu olduğum yer daima ygs oldu lys de bu zamanlar daha tam başlamamıştım ama bu temelimle alakalı bir durum.Yani başladığım zaman epey bir geçti matta yaklaşık 30 la başladım geo benim kötüydü yani 15 falan fkb 20 civarındaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eowyna -- 8 Kasım 2016; 22:3:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayfon kullanan adam

hocam sayı problemleri ve geometri anlamıyorum ne önerirsiniz?

belki kimse bunu doğru bulmayacak ama problemlerle bol bol soru çöz sonra vakit öldürme çünkü sınavda sorular o anki kafanın çalışmasına bağlı çözülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eowyna

quote:

Hayırlı olsun, geçen yıldan hatırlıyorum seni, nick'ten kaynaklı -lotr olduğu için - tebrikler ben şunu sorcaktım, bu sıralar lys derslerinde nerelerdeydin acaba?

çok teşekkürler.lotr ben mezuna kalmıştım geçen yıl ve sorunlu olduğum yer daima ygs oldu lys de bu zamanlar daha tam başlamamıştım ama bu temelimle alakalı bir durum.Yani başladığım zaman epey bir geçti matta yaklaşık 30 la başladım geo benim kötüydü yani 15 falan fkb 20 civarındaydı.

Lys Fkb iyiymiş ben de 3. kez gircem malesef, 26K dan kaldım ygs 20k'ydı. Lys çalışıyorum şimdiden de, bakalım olcak inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettan52

genel olarak tüm mf derslerinden vermeniz zahmet olmazsa

lys mat: türev integral için apotemi
    kalan konuları hangi kaynaktan çalışşan aynı anlatır ama tavsiyem final
    ben çok fazla konu anlatım aldım ama hepsinin boş oldunu asıl işin denemede bittiğini gördüm.hatta biraz geç gördüm.konuları hızla çalış denemeye geç derim.

geo için pek bir şey diyemem çünkü geom zayıftı

biyo için direk mebe yumul.ama eksta olarak palme öneririm.
    kimya genel kimyayı ben okul defteri ve finalden çalıştım ama organik için gür ve palmeyi öneriyorum.tıp 1 de organik görüyorum açıkcası güre arada göz attim.

fizik için meb çalış işlemli sorularla zaman öldürme o yüzden kitap bile öneremiyorum geçen yıl sınav bi garipti ama apotemi denemelerini öneririm ve bazı int hocalarını da öneriyorum.

ygs için ne desem boş iki yıl hazırlandım iki yılımda da tek kaybım ygs ydi.deli gibi çalıştım ama olmadı.yani açıkçası hiç çalışmasam bile daha iyi olurdu bu yüzden nerden çalışsan fark etmiyo ama denemeleri yala yut en azından pratik kazanırsın

• quote:

quote:

quote:

Lys Fkb iyiymiş ben de 3. kez gircem malesef, 26K dan kaldım ygs 20k'ydı. Lys çalışıyorum şimdiden de, bakalım olcak inşallah

bence iyi ki mezuna kalmışsın çünkü ben o ygs mden sonra lys de beklentim yoktu ve direk 3. yıl hazırlıklarını kafamda tasarlamiştim.zaten ygs de bana göre epey iyiymişsin yani bu yıl senden beklentim ilk 10 bin :D

• Benim biyoloji sorunum var nasıl halledebilirim? Yani sorulara nasıl yaklaşmalıyım? Geçen sene biyo yüzünden YGS de 31.25 net yaptım. Zaten LYS faciaydı. Bu sene 35 net fen , 20 net LYS biyo hedefledim, yapabilmek için ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

• eowyna E kullanıcısına yanıt
    hocam sağ olasın. internet hocalarından kastın kimler mesela?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bence iyi ki mezuna kalmışsın çünkü ben o ygs mden sonra lys de beklentim yoktu ve direk 3. yıl hazırlıklarını kafamda tasarlamiştim.zaten ygs de bana göre epey iyiymişsin yani bu yıl senden beklentim ilk 10 bin :D

Valla benim de beklentim o ama nolcak görcez ygs sıkıntım yok ya benim sıkıntım fizikle, kafam basmıyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettan52

genel olarak tüm mf derslerinden vermeniz zahmet olmazsa

lys mat: türev integral için apotemi
    kalan konuları hangi kaynaktan çalışşan aynı anlatır ama tavsiyem final
    ben çok fazla konu anlatım aldım ama hepsinin boş oldunu asıl işin denemede bittiğini gördüm.hatta biraz geç gördüm.konuları hızla çalış denemeye geç derim.

geo için pek bir şey diyemem çünkü geom zayıftı

biyo için direk mebe yumul.ama eksta olarak palme öneririm.
    kimya genel kimyayı ben okul defteri ve finalden çalıştım ama organik için gür ve palmeyi öneriyorum.tıp 1 de organik görüyorum açıkcası güre arada göz attim.

fizik için meb çalış işlemli sorularla zaman öldürme o yüzden kitap bile öneremiyorum geçen yıl sınav bi garipti ama apotemi denemelerini öneririm ve bazı int hocalarını da öneriyorum.

ygs için ne desem boş iki yıl hazırlandım iki yılımda da tek kaybım ygs ydi.deli gibi çalıştım ama olmadı.yani açıkçası hiç çalışmasam bile daha iyi olurdu bu yüzden nerden çalışsan fark etmiyo ama denemeleri yala yut en azından pratik kazanırsın

ben 45 bin oldum geçen sene
    bu sene mezuna kaldım ekstra gaza geldim
    o zaman benim de tıp şansım var 2.senemde

• hocam fiziğe nasıl çalıştınız aydınlatır mısınız :D ve lys fkb için kitap önerebilir misiniz ? konu ve soru
  • Ygs konularını bilmeden lys nasıl yapacaz ?
  • Karamsarlığ düştüğünde ne yaptın?

• Deneme her şeyden önemli mi sizce? Benim konular aralık ortası biter gibi olur ama birer ya sb bitirmişimdir yada bitirmemişmdir.Tekrarlarımı yapıyorum matda karekök falan çözüyorum geoda ygs simetri.Deneme çöze çöze netler artıyor mu anlamadım.

• Ben de bu ara bi tahammülsüzlük başladı ders açısından bi sorunum yok ama öok sıkılıyorum. Günlük bir şey değil haftadabir ailemle kahvaltı sinema tarzı bişeyler yapıyorum, arada dersaneye gidiyorum ama sanki bişeyler kopukmuşum gibi geliyor. Netlerimi de etkiledi bu çok rahat girerken sınava çok stresli girmeye başladım. Sınıfta da çok rahatken korkaklaştım sankş biraz. Gün içinde pc falan açıtorum akşamları yani kafa dağıtıyorum ama olmuyor. Gün içinde bişeyler eksik geliyor sabah kalk ders gece bilgisayar . Ama verimsiz geöiyor moralsizlikten. Dibe vurmalardan nasıl çıkıcaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.