Kaldım nöbete. Dediğim şeyi anlamıyorsun. Ben haktan bahsediyorum. Garantiden bahsediyorum.Ama sen arada kaytarıp uyuyacak zaman kalır diyorsun. Senin 36 saat o hastanede hekim olma yükümlülüğün var mı ? Var. 10 nöbet üst üste uyuyacak zaman yarattın,11.nin garantisi var mı? Hayır. Ankara tıpın acili her gün senin acilde nöbet tuttuğun gün gibi mi ? Hayır. Zincirleme bir kaza geldi diyelim o gün aa ben 4 saat uyuyodum her nöbette diyebilecek misin? Hayır. 36 saat ayakta kalacaksın bir iki saat uykuyla belki de. Sen 4 saat uyuyorsun. Senin tercihen 4 saat uyumanla doktorun mecburen uyumaması bir mi ? Hayır. Senden beklenen şey gününü idame etmen doktordan beklenen şey sağlık hizmeti vermesi. Bunun önemi bir mi?Hayır.Seni ya da senin çocuğunu uykulu ya da dediğin gibi yorgunluktan zaman bulup uyumuş uykudan apar topar uyanmış dikkati dağınık bir doktor mu tedavi etsin yoksa düzgünce nöbet sonrası enerji toplamış tam şarj olmuş bir doktor mu? Bence ikincisini tercih edersin. Kimse superman değil çünkü. Sen de kabul ediyorsun kimsenin 36 saat ayakta durup verim sağlayamayacağını. Ama bu sana sorumluluk olarak veriliyor demekki böyle düşünülmüyor. Senin arada uyuman bunu değiştirmez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TIPI GERÇEKTEN İSTEMEYEN ARKADAŞLAR CİDDEN YAZMAYIN (13. sayfa)
-
-
Adam pediatri asistanı kendisi anlatıyor inanmıyorsun. Sen tıpta 2.sinifta nobete kaldin o hayatinda kac nobete kaldı sence? Hayat senin tecrubelerinden mi ibaret? Ben de sana bunu anlatmaya calisiyorum. Ama kapalısın yani dış dünyaya ve başka düşüncelere. Bununla ilgili de yapacak bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kaytarmasından bahsedion ne arada uyumusanından neyse sen kendi bildiğine inan zaten genelde tartışmalar bu şekilde sonsuz döngü halinde devam eder kimse kimsenin haklılığına karar vermez
pediatri asistanının dinlenip dinlenmesinden hiç bahsetmedi ki ve 24 saat full time çalışıyorum da demedi
sadece nöbet tutan sen değilsin ki büyük hastanelerde 8 kişilik nöbet var ve zincirlenmiş trafik kazası demişsin zaten kırmızı alanda asistanların en kıdemlilieri ve uzmanlar var ve seni de çağırırlar
offf neyse bu tartışma sonsuz bir döngü halinde gidecek neyse tartışmayı kapatalım bence uyuyacam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Şubat 2021; 23:51:44 >
-
Asistanlıların en kıdemlileri ne oluyo yokedilemez bi ırk sanırım onlarda uyku sorunu yok herhalde uyuyamama denkleminden çıkarmıssın onları. Sana da iyi geceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X