Bildirim
Tipiniz yoksa modaya kasmayın.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Haklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani modaya kasuyon mu kasmıyon mu hocam ?
yıllardır şort tshirt giyinirim. kah pazardan kah marka. marka takıntımda yoktur bu arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kendime yakıştıriyorsam giyiniyorum bazen kasmak gerekiyor çünkü demode kalıyorsun.
Şu an stabil her şey özgün bir şey yokki fenomenlerin girdiklerini giymek zorunda kalıyoruz
En iyisini yapıyon hocam benim de yok marka takıntım mesela ayakkabı 46-47 numara giydiğimden ayağoma uyanı alıyorum
insanı değerli yapanın insanın kendisi olduğuna inanırım. son model araçlar, cicili bicili kıyafetler değil hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dünya hesabı ayakları altına mercedesi çekene kadar hocam
Tiple ne alakası var kendine yakıştırıyorsa giyer
Dediğim gibi hocam görüyorum adam sırf karizma olduğunu düşündüğü için saati sol koluna takıyor bilmem ne marka giyiniyor bunlar tipsiz birinde sırıtır kendini rahatlıktan alıkoyuyor.
Marka takıntısı sonradan görme zenginler içindir, Moda takip edilebilir absürt olmadığı sürece güldürmez belki tebessüm ettirir :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim arkadaş var, tip yok, boy da yok 160 boyunda 52 yaşında adam. adam giyim ile kafayı bozmuş biri. sürekli yeni kıyafetler alıyor. inanılmaz derecede tarz yapma meraklısı. ve bana kızıyo, sen çok sade giyiniyosun diyo. tarz yap benim gibi diyo.
adamı bozmak istemediğim için soramıyorum yav abi sen tarz yaptın da eline ne geçti 52 yaşında sap gezen adamsın yav.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o kurbağayı öptüğümde ya yakışıklı prensin bana yakışmaz diyip giydiği absürt bi şey olursa üstünde
-
iyi bir vücudu olan erkeğin modayla işi olmaz.
-
yavrum sen niye bu kadar depresif hüzünlü takılıyorsun hep
-
iliklerime işlemiş sanırım :D
nasıl çıkscağım bu halden
-
bemmmbeyaz gömleğime kahve döktüm, nasıl depresif olmayayım :(
Benzer içerikler
- tuvaletteki küçük sinekler nasıl yok olur
- sol gözümü kapatınca sağ gözüm bulanık görüyor
- anafranil mucizesi
- uzun sigara markaları
- yetiştirme yurdunda telefon serbest mi
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- exxen de neler var
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X