Şimdi Ara

Tıpta Ipad Kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
8.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam üni için alacak olunca 5900 küsura geliyor ipad air 4 64 gb. ve yanında airpods da gelince baya cazip geldi

• TheDarkKnight012 T kullanıcısına yanıt
    Ipad alırsam kalem+klavyeye ihtiyaç olur gibi appleın siteden onları ekleyince fiyat 8 binli rakamlara çıkıyor huaweide kalem+klavye dahil ama yine araştırmak lazım
    Yoksa ben her türlü ipad çiyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt

laptop var zaten, ama pek taşınacak gibi değil

• secillll S kullanıcısına yanıt

klavyeyi düşünmemiştim:(

• kalemi ekledim de klavyeye gerek var mı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: secillll

şu tablet de benim ilgimi çekmişti pek araştırmadım ama ipad e göre fiyatı daha uygun ve fiyat performans olabilir. kullanan ya da araştıran varsa bilgi verirse sevinirim

Huaweı de Google servisleri yoktu en son, ona dikkat edin. Ben 8. Nesil almıştım öğrenci indirimiyle 2900 idi. Gayet memnunum bunu da düşünebilirsiniz

• TiredDemocrat kullanıcısına yanıt
    Yüklenebiliyor mu peki google servisleri sonradan

• quote:

Orijinalden alıntı: secillll

Yüklenebiliyor mu peki google servisleri sonradan
    Çok apk ile falan uğraşılıyormuş sanırım emin değilim. Ama direkt indirilemiyor diye biliyorum

Hocam sizce klavyeye gerek var mı? Bir de tıpta okuyorsanız tabletten saatlerce ders çalışmak gözü yoruyor mu? Son olarak kağıttan tablete geçince ne kadar sürede alıştınız:)) Cevap verirseniz sevinirim

Ben alırsam onu da eklerim diye düşündüm ama tabi çok da gerekli olmayabilir sizin için. Ayrıca appleın sitesinde 3 bin liraymış klavye ama başka markaya ait vs çok daha uyguna bulunabilir.

• secillll S kullanıcısına yanıt

google servislerinin olmaması sıkıntı ya

Hocam bahsettiğiniz tableti siz tıp için mi kullandınız

Evet o kötüymüş

O zaman ipad güzel bir tercih olacaktır. Azıcık çizim yeteneğiniz de varsa anatomi derslerini zevkli hale getirebilirsiniz. Onun dışında tablet işi biraz hevese bağlı. Alıp çok memnun olan da var sadece youtube netflix için kullanan da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkKnight012

Hocam sizce klavyeye gerek var mı? Bir de tıpta okuyorsanız tabletten saatlerce ders çalışmak gözü yoruyor mu? Son olarak kağıttan tablete geçince ne kadar sürede alıştınız:)) Cevap verirseniz sevinirim

Ben yeni yerleşicem hem sınav senemde kullanırım hem de tıpta kullanırım indirimde diye almıştım. Açıkçası onca ders videosu izliyordum hiçbir şekilde gözümü yormadı batarya süresi de baya iyi açıkçası. Tabletten not tuttuğum için paperlike diye bir şey vardı tam adını bilmiyorum pürüzlü kağıt baya kağıt hissi veriyor ztn. Tablette pencil modu olduğu için avucunuzu fln ekrana değdirip yazabiliyorsunuz bildiğiniz kağıt gibi o yönden baya avantajlıydı

Klavye için K380 alıp geçebilirsiniz. 300 lira civarında satılıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.