hocam üni için alacak olunca 5900 küsura geliyor ipad air 4 64 gb. ve yanında airpods da gelince baya cazip geldi |
Tıpta Ipad Kullanmak (2. sayfa)
-
-
Ipad alırsam kalem+klavyeye ihtiyaç olur gibi appleın siteden onları ekleyince fiyat 8 binli rakamlara çıkıyor huaweide kalem+klavye dahil ama yine araştırmak lazım
Yoksa ben her türlü ipad çiyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
laptop var zaten, ama pek taşınacak gibi değil
-
klavyeyi düşünmemiştim:(
-
kalemi ekledim de klavyeye gerek var mı ki
-
-
Yüklenebiliyor mu peki google servisleri sonradan
Çok apk ile falan uğraşılıyormuş sanırım emin değilim. Ama direkt indirilemiyor diye biliyorumquote:
Orijinalden alıntı: secillll
Yüklenebiliyor mu peki google servisleri sonradan
Hocam sizce klavyeye gerek var mı? Bir de tıpta okuyorsanız tabletten saatlerce ders çalışmak gözü yoruyor mu? Son olarak kağıttan tablete geçince ne kadar sürede alıştınız:)) Cevap verirseniz sevinirim
-
Ben alırsam onu da eklerim diye düşündüm ama tabi çok da gerekli olmayabilir sizin için. Ayrıca appleın sitesinde 3 bin liraymış klavye ama başka markaya ait vs çok daha uyguna bulunabilir.
google servislerinin olmaması sıkıntı ya
-
Hocam bahsettiğiniz tableti siz tıp için mi kullandınız
Evet o kötüymüş
O zaman ipad güzel bir tercih olacaktır. Azıcık çizim yeteneğiniz de varsa anatomi derslerini zevkli hale getirebilirsiniz. Onun dışında tablet işi biraz hevese bağlı. Alıp çok memnun olan da var sadece youtube netflix için kullanan da var.
-
Ben yeni yerleşicem hem sınav senemde kullanırım hem de tıpta kullanırım indirimde diye almıştım. Açıkçası onca ders videosu izliyordum hiçbir şekilde gözümü yormadı batarya süresi de baya iyi açıkçası. Tabletten not tuttuğum için paperlike diye bir şey vardı tam adını bilmiyorum pürüzlü kağıt baya kağıt hissi veriyor ztn. Tablette pencil modu olduğu için avucunuzu fln ekrana değdirip yazabiliyorsunuz bildiğiniz kağıt gibi o yönden baya avantajlıydıquote:
Orijinalden alıntı: TheDarkKnight012Hocam sizce klavyeye gerek var mı? Bir de tıpta okuyorsanız tabletten saatlerce ders çalışmak gözü yoruyor mu? Son olarak kağıttan tablete geçince ne kadar sürede alıştınız:)) Cevap verirseniz sevinirim
Klavye için K380 alıp geçebilirsiniz. 300 lira civarında satılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X