teşekkür ederim hocam hangi üniyi yazdınız? |
Tıpta Ipad Kullanmak (3. sayfa)
-
-
Benim biraz karışık ama sanırım Meram Tıp geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: TheDarkKnight012teşekkür ederim hocam hangi üniyi yazdınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çizim yeteneğim yok maalesef:( hem ders için hem de youtube netflix vs için almayı düşünüyorum da 64 gb yeterli olur mu ki
-
anladım, hayırlı olsun şimdiden
-
Tıp için alınır mı bilgisayar yokken yoksa öncelik bilgisayar mi olmali
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyw hocam, sizin de hakkınızda hayırlısıquote:
Orijinalden alıntı: TheDarkKnight012anladım, hayırlı olsun şimdiden
ben de bunu merak ediyorum daha yeni telefon aldım bir de tablet alırsam çok büyük masraf olacak zaten bilgisayar sunum hazırlama hariç pek bir şeyre kullanılıyor mu acaba
Peki hocam Google servislerinin olmaması pek sıkıntı çıkardı mı size ya da siz yüklediniz mi
Dnsmsnna ben yanlış anlamışım şu an fark ettim
Bence bilgisayar her türlü gerekli hocam. Kıytırık 2.el temiz pc +ipad mantıklı bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirsae -- 21 Ağustos 2021; 13:14:55 >
ben doktorum, liseden beri ipadim var. şu an 3. ipadimi kullanıyorum. ipad tamamen medya aracı, üretkenlik istiyorsanız bilgisayar alın. ayrıca tablet konusunda ipad dışında bir şey almak absürd. ama alabiliyorsanız bir ipadiniz olsun ipad harika cihaz youtube için.
-
ben 1.5 senedir iPad 7 kullanıyorum, bundan önce de meb'in verdiği tablet vardı. tıpta tablet büyük kolaylık. anatomi lab'ından bahsedilmiş zaten, onun dışında binlerce sayfa slayt bastırmaktan, devasa kitapları taşımaktan ve kitaba para vermekten kurtuluyorsunuz. yalnızca kalemle tablete yazı yazma hissine alışmanız lazım, normal kalemle yazma hissinden çok uzak. yüksek modellere de ihtiyaç yok eğer bütçeniz darsa (bence pahalı iPad yerine ucuz iPad + bilgisayar daha mantıklı) ama sakın 32 GB tablet almayın, kesinlikle yetmiyor bir süre sonra.
-
Önemli bir ayrıntı: Tablet seçerken ekranın laminated yani ekran paneliyle ön camın birbirine yapışık olmasına dikkat edin. Eğer laminated olmazsa kalem ekrana değil onun üzerindeki cama değeceğinden yazılarınız veya çizimleriniz "precise" olmaz. Örneğin 3000 liralık ipadlerde ekran laminated değil bu sizi rahatsız edebilir. 2. dakika ve sonrasını izleyinI-Wei HuangyoutubeArt Review: 2018 iPad vs iPad Prohttps://www.youtube.com/watch?v=-WmBRTu9dsg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bblue1331 -- 21 Ağustos 2021; 13:50:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Slaytlara ve textbooklara ulaşımda tablet hem taşımada hem maliyet olarak kolaylık sağlar. Biraz da kişiye bağlı, benim bilgisayarım olduğu için ihtiyaç duymadım, textbookları da kağıttan okumak daha çok hoşuma gidiyor ancak artan kurlarla şu an textbook fiyatları da uçmuş durumda. Tableti tavsiye ederim rahat edersin.
-
Hocam ipad air 4 64gb düşünüyorum, 64 yeterli mi sizce?
Muhtemelen benim de textbook u kağıttan okumak daha çok hoşuma gider, tableti kullanmadığım için karar veremedim
ipad pro var bende kalem+klavyeyle çok kullanışlı bi alete dönüşüyor.
rahat çalışabileceksen kesinlikle tavsiye ederim.
Klavye aliexpresste ya da türk marketlerde de 100-150₺ civarı harika alternatifleri var Bluetooth keyboard diye aratırsan AliExpressten 20 günde max kapına geliyor ben hiç sıkıntı yaşamadım
hocam ben orijinalini almıştım da sizin dedikleriniz nasıl oluyor?
64 GB okul için yeterli olur gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X