Neden bir daha 1.sınıftan başlatılıyor ? Erzincandan karstan kastamonuya geçenler olmuş 1.sınıftan başlatmışlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıpta Yatay Geçis
-
-
ders uyuşmazlığı olduğu için, benim incelediğim yatay geçiş sonuçları da genelde böyleydi. siz karsı yazdınız mı? soruyordunuz yazsam mı diye
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ders programları uyumsuz olabiliyor, ilk sene her fakülte aynı dersleri vermiyor. Sanırım uyumsuzluk azsa o uyumsuzluğu öğrenci kendi tamamlayabiliyor ama çoksa 1.sınıftan başlanıyor. Benim bildiğim bu şekilde,başka sebepleri varsa nedir bilmiyorum.
-
Tıp ve dişte yatay geçişte o vakte kadar aldığın derslerin %80 uyumu yoksa senato seni 1’e atar intibak kararıyla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dr.archestoEvet
zaten 1de saydıracaklarından dolayı kimse oraya kayıt yaptırmıyorlar
siz birden fazla hatta istediğiniz sayıda fakülteye başvurabilirsiniz onların arasından seçim yapabilirsiniz
-
nasıl saydıracaklarından hocam? orada 1den başlayacak yazıyor ama dersleri saydırıp 2den başlar mı diyorsunuz yoksa dersleri saydırır ders yükü azalır ama 1 sene çöp olur mu?
-
Şimdi tıpta merkezi yatay geçiş yapmak istesem puanımın yettiği her yere direkt geçebiliyorum değil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-629491C4Cnasıl saydıracaklarından hocam? orada 1den başlayacak yazıyor ama dersleri saydırıp 2den başlar mı diyorsunuz yoksa dersleri saydırır ders yükü azalır ama 1 sene çöp olur mu?
orada 1de başlayacaklar orası kabul etmedi saydırmıyor ama onları başvurup öyle bakmalaı ya da daha önceden yatay geçiş yapanlara bakmalı
genelde çoğu kimse bakmaz yeni öğrenci aldığından dikkatle bakmışlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X