Şimdi Ara

Tiptronik vitesi manuel yapma ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tiptronik vitesi manuel yapan 1 2 kısı duydum ınternette. boyle bısey arabana ne gıbı zarar ve fayda salar ve bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım

• bi bilgisi olan yokmu ????
  • sallıyorlar bir keresine çekişleri otomatik yani vites kendiğinden vites atıyor motorla birlikte adam manuele nasıl dönüştürücek ohooo 1 ay sürer
    sallama haberdir o takma kafana...
  • ne gerek var ki?
  • pek sanmıyom salladıklarını ama bence manuel daha iyi o gerek var yanı yinede saolun baska bı bılgısı olan varsa ıı olur
  • gerci ikiside ayni sayilir ama
  • bak dediğinden herhalde otomatik vitesten manuele geçmeyi diyorsan zaten otomatik olarka manuele direk geçiş yaparsın mesela d ye aldın ya devirli kullancaksan kendin değiştirirsin manuel olduğunu anlamak için + - ler var onlarla değişiyio...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik vites problemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski araçlarda..Otomatikden-manuele geçiş yada manuelden otomatiğe geçiş yapılıyor fakat yeni nesil araçlarda bana pek mantıklı gelmedi bu düşünce..
  • otomatikten manuele veya manuelden otomatiğe yapılacak geçişlerin pek sağlıklı olmayacağını düşünüyorum çünkü sonradan yapılan hiçbi değişiklik fabrika çıkışını tutmaz size sorun çıkarmaktan araçtan soğutmaktan bi işe de yaramaz manuele geçiceğinize aracınızı satıp manuel bi model alsanız hem cebinize biraz para kalır hemde sorunsuz bi manuel araca sahip olmuş olursunuz

eğer tiptronik i manuel yapmaktan kastınız + - ile vites atmaksa vites topuzunu sola çekip bıraktığınızda manuel olarak vites topuzunu yukarı vre aşağıya çekerek vites geçişlerini yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.