Şimdi Ara

Tır şöförlügüne nerden başlanır yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar yaşım 21 bütün belgelerimi aldım src 3 tır için c.e ehliyeti ama nerden başlamalıyım kamyon şöförlügüm var askerde 1 sene kıbrıs magasa deniz komutanlıgında cargo kamyonla su çektim gemilere ama tır tecrübem yok kısacası nereden başlamalıyım tanıdık neyn de yok işi ögretcek. şimdiden herkese teşekkür ederim cevaplarınız için.

• Lojistik nakliye firmalarina is basvurusu yapacaksin. Kullanarak ogrenceksin. Koca tırı kolay kolay kimse sana ogren diye kullandirmaz tanidik biri olmazsa. İse baslayinca yavas yavas ogrenceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadasin dediklerine katılmakla birlikte su oyuna zamanin olursa bir bak.

Tır şöförlügüne nerden başlanır yardım.

Sonucta gercegin uyarlamasi bir simülasyon. Gercek tepkileri az cok buradan tecrube edebilirsin. Evet ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 18 Ocak 2017; 23:42:56 >

• emmoğlum şu an tırla şehirlerarası nakliye işinde. 33 yaşında. bildiğim kadarıyla serüveninden bahsedeyim. sen böyle yap manasında değil ama belki fikir verir.

kendisi küçük bir ilçede faça şahinlerle renault flashlarla falan çocukluktan beri yıllarca takıldı. arabanın teknik özelliklerinden pek anlamazdı, sürmeyi çok seviyordu. apaçilik yaptı mı bilmiyorum ama arabayla yatıp arabayla kalktığını biliyorum. dar ve bozuk zeminli köy ve ilçeler arası yollarda arabaları limitlerinde kullana kullana oldukça deneyim kazandı. profesyonel anlamda yarış kariyerine atılmak istedi ama maddi durumu ortadayken yapılacak pek de birşey yoktu. sonra bir kargo firmasına mng ya da arastı sanırım şoför olarak girdi ve aynı bozuk yollarda kamyoneti yine sınırlarında kullanarak çok seri ve başarılı olarak bir süre kargo işi yaptı. oradan başarısız olduğu için değil, başka nedenlerden ayrılmak zorunda kaldı. sonra egede küçük bir ilde maden ocağına girdi. orada tır kullanmaya başladı. sonra orada tecrübe kazandı ve şimdilerde şehirlerarası yollarda tır & kamyonla nakliye işi yapıyor.

hayallerine giden yolda Allah yardımcın olsun.

• O tarz ehliyetler için 24 yaş sınırı yok muydu, yine mi değişti yasa?

• Hakan K. H kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim deişti bi ton seyleri.
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    başvurcam biyerlere kardeşim saolasın önerin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteby37 -- 18 Ocak 2017; 23:39:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mobylette kullanıcısına yanıt
    eyvallah aga başlıcam biyerden bakalım .
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Ets oynuyorum kardeşim arada saolasın.
  • Muavinlikten başlaki en azından uykusuzluğa, uzunyola, trafiğe direnç kazanasın şehirlerarası otobüs sürüp aynı zamanda tırcılık yapan da var. Bu tır işleri tanıdık vasıtasıyla yürür

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim araştırıyorum başlıcam biiyerden inşşallah.
  • Merhaba Dostum. Bu işe bende meğilliyim buyuk ıhtımal yapacagım. Sana soyle dıyım sakın vaz gecme. Şimdi konuya gelicek olursak bütün firmalar tecrubelı elaman arıyor o yuzden hıc tır kullanmamıs bırı olarak suan tır ısı bulmak zor aynı durumdan muzdarıbim. Bır kısı bulsam onla takılıcam ama suan etrafta pek tır sofor tanıdık yok burdan tır şöföru abılerımıze duyurulur yardımcı lazımsa her turlu gelırız :D pm atın yeter :)
  • Lancess kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim bendede tanıdık kimse yok vazgemeyede nietim yok biriyle konus tum ama git ekol lojistike dedi tırı ufaktan kullanıosan alıolaar dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meteby37 M kullanıcısına yanıt
    Aramızda kalsın kımse duymasın :) Bgl yetiştirilmek uzere sofor adayı alıyor oraya bır bak derım :) duyduguma gore baş soforle 3 ay takılıyormussun sonra kaparsan ısı alıyorlarmıs ıse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lancess -- 2 Şubat 2017; 5:34:17 >
  • Benimde evraklar full bulursan banada haber ver kamyoncu yum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.