Şimdi Ara

Tır şöförü olmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tır şöförü olmak istiyorum yaş 16 merakım var sürekli YouTube falan videolar izliyorum o mesleği yapmaktan mutlu olucağım bunu biliyorum aileme bişi demedim ne derler bilmiyorum yakın akrabalarda kimse tır kamyon şöförü falan değil sizce aileme bundan bahsetmeli miyim biraz akıl verin teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• zamanında benimde tirciliga merakim vardi. küçükken hatta bi oyun vardi, çoğu kisi bilmez; kings of the road.

bu oyun benim hayatımda oynadığım en iyi oyundu. tır kullanmayı bunda sevmiştim ve büyüyünce hep tirci olucam derdim. fakat büyüyünce hem ailenin karşı çıkması hemde hevesin bitmesinden dolayı artık kalmadı. ondan mıdır bilmem fakat hala daha uzun uzun seyahatler yapma hayalim vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni tırlar oyuncak gibi otomatik zaten kullanırsın. Eskisi gibi kolay değil ama iş bulmak piyasada eskiden bir yılda ev alırdı tircilar şimdi öyle bir düzen kalmadı.

• Buyur kardeş.

Tır şöförü olmak istiyorum
  • İnternetten bir direksiyon seti al bide eurotrack simülatör indir bol bol oyna. 3-5 ay sonra hevesin geçmez ise git tır şöförü ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz45 -- 2 Temmuz 2020; 16:3:16 >
  • Açık havada yemek işi zor. Dolabı patlatırlar. Bilgisayarda oynaması daha iyi.

• Hayallerin ne ise onu yaşa güzel kardeşim hayalin bilim insanlığıysa bilim insanı, tır şoförlüğüyse tır şoförü, ayakkabı boyacılığıysa ayakkabı boyacısı ol fakat sana en mühim tavsiyem bir işi yapmadan önce o işin alanında bir bulun işin gerçeklerini gör ve eğer sefasıyla cefasıyla severek yapabileceğine inanıyorsan peşinden git ve yap. Hayat senin inan bu hayatı ailen yaşamıyor sen yaşıyorsun hatta bir zaman sonra ne iş yaptığına değil hayatını idame ettirip ettirmemen umurlarında oluyor naçizane tavsiyem budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTraveler -- 2 Temmuz 2020; 17:35:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babamla falan bir muhabbet gecti internetten tırlara fln bakarken gördü öylesinemi dedi bilmem ama olsa bir tane senle gezerdik dedi babamın zamanında kullanmışlığıda var ehliyetide var bilmiyorum anlayışla karşılayacağına eminim 🤔

• Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama bu işten ekmek yiyebilen kişiler var onlardan neyim eksikki elbet bir yolu vardır

• ogz45 O kullanıcısına yanıt
    2017 de başladı hevesim oynadım direksiyon setiyle değil ama ets2 oynadım yok geçmiyor yani diyorumki tam benlik meslek uzun yol gitmeyi uyku seven birisi değilim cok bir masrafım olmaz bakıcaz artık 👍

• Ben Kemal Geliyorum kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olsun 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: utkucicek06

Haklısın ama bu işten ekmek yiyebilen kişiler var onlardan neyim eksikki elbet bir yolu vardır
    Ben yapamazsın demedim. Sadece eskiye göre gelir düşük ama artık kullanması daha kolay. Araba kullanan herkes tir da kullanır ayna hakimiyetinin iyi olması lazım. Şimdi bir de dorselerde bile kameralar var. Sensörler var.

• SkyTraveler kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 🙏 çok güzel bir tavsiye haklısın sana katılıyorum yani ben düşündüm araştırdım ne yapabilirim fln diye hepsine kabulum tabiki zorlukları var her iş gibi saatlerce direksiyon sallamak kolay değil ama mutlu olacağıma inanıyorum kısacası hayalim diyebilirm

Yanlış anlamışım kusuruma bakma sana katılıyorum eskisi kadar zor değil evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucicek06 -- 2 Temmuz 2020; 18:7:49 >
  • Polis helikopteri vardi ates eden ve lisans almak icin tir yarisina girmen gerekiyordu falan.

• fazla euro truck simulator 2 oynayınca me (temsili)
  • Bekarken kolay evliyken zor is

• her sene bir tane çıkıyor tır şoförü olmak istiyorum, nasıl olurum konusu.

bak sen böyle forumlarda takılmaya devam et zaten anca tır şoförü olursun.
  • otobüs şoförü olmak daha iyi olsa gerek

Her seyi nasıl da en iyi sen biliyon aslında var ya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.