Şimdi Ara

tırnağımı yemek istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bazen yalnız kaldığımda canımda sıkıldığında tırnağımı yiyorum
    bu hastalıktan kurtulmak için ne yapmalıyım

• valla dostum. bu biraz iradeye bağlı. sen yemek istemessen yemessin. ama bildiğim kadarıyla tırnak cilası var onu kullan. bende küçükken yerdim ama artıkı yemiyorum. büyüğünce sende unutursun.
    hadi kolay gelsin
  • hocam tadı çok kötü olan tırnak cilaları var onları kullan derim.
  • parlıyo mu onlar rezil olmayayım
  • Bütün tırnağa sürmezsen parlamaz
    uçlarına sürersin
  • tırnaklanı özellikle kısa kes belli bir süreden sonra vazgeçersin

ben de bıyıklarımla oynuyorum ama çok kısa kesince oynayamıyorum
  • Parmaklarını kes.Sen sağ biz selamet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bendede vardı bu alışkanlık.B.S.S nin dediği gibi irade meselesi.Bazen farkında olmadan elini ağzında bulursun aklına geldiği anda bırak ve bir daha yapmamaya çalış zamanla unutursun.Şuan bende bu alışkanlıktan eser yok mesela.İstedikten ve çaba gösterdikten sonra bırakabilirsin.Umarım bir an önce bırakırsın.
  • yeme çıssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: esermikli

yeme çıssss

işteeee en güsel açıklama
    Allah razı olsun
  • B.S.S. beğenmedi açıklamamı tamam o zaman acı oje sür tırnaklarına yiyemezsin yada çok pahalı bi kuaföre git manikür yaptır bak bakalım verdiğin paraya kıyıpta yiyebilecen mi o zamana tırnaklarını
  • quote:

B.S.S. beğenmedi açıklamamı tamam o zaman acı oje sür tırnaklarına yiyemezsin yada çok pahalı bi kuaföre git manikür yaptır bak bakalım verdiğin paraya kıyıpta yiyebilecen mi o zamana tırnaklarını

lütfen esermikli günahımı aldın. beğenmes olurmuyum.
    ikincisi o kişi erkek. yani dediklerini yapamaz
  • yaw buda hem erkek hem tırnaklarını yiyo hemde dediğimi yapamıyo direk faulsün hocam annem geberdir seni falla duymasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esermikli -- 22 Mart 2005, 14:38:55 >
  • quote:

yaw buda hem erkek hem tırnaklarını yiyo hemde dediğimi yapamıyo direk faulsün hocam annem geberdir seni falla duymasın

iide sen diyosun ki oje sür. öle şey olurmu erkekliğe yakışırmı. hadi bunu geçtik bide manikür yaptır diyon. yok daha neler bide pedikür yaptırsın tam olsun. en iyisi tırnakları direk kesmek. bide üstüne torpü yapmak

• bnde yiyodum bıraktım nasıla gelince.. akaşa yayınları-%100 düşünce gücü.. bununla ilgili değil ama ben bişiyler çıkarıp uyguladım oldu..
  • oje gerçekten faydalı ben tanıyorum öyle yiyip de oje ile vazgeçen.
  • alakası yok ben bayan olduğum halde yukarda arkadaş manikür demiş valla öyle güzel kıyılıp yeniyo ki alışkanlık meselesi belki bi süre sonra geçer ama ben tırnakları bıraktım etlerini yiyorum kendime
  • acı sürebilirsin parmak uçlarına.ben bazen dudağıma dilimi krem lerden dolayı değdiremiyorum
  • yazan herkese teşekkürler
    elime şu el kremlerden sürdüm uclarına tadı iğrenç olanlardan
  • quote:

yaw buda hem erkek hem tırnaklarını yiyo hemde dediğimi yapamıyo direk faulsün hocam annem geberdir seni falla duymasın

söyleme annene korkarım dediklerini yapcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.